|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sanje
17.9.2009 21:48:02   
mayaa
mene pa zanima če ima katera izkušnje z sanjami pri treh letnih otrocih.

Imam punčko, ki bo skoraj stara tri leta. Zadnjih 14 dni skoraj vsako noč nekaj sanja. Te sanje morajo biti zelo žive, saj v spanju kliče, jamra, joka,...
Ko pridem do nje, je sploh ne morem k sebi stisnit saj me (še vedno v spanju ) brca, odriva. Kmalu nato se pomiri in spi dalje. Mislim, da se sploh ne prebudi. Ugotovila sem po besedah ki jih govori, kriči med spanjem, da podoživlja to, kar se ji je zgodilo čez dan: recimo če sem ji kaj prepovedala, da ne sme ali če smo kje bili na obisku,... 

Je mogoče to povezano tudi s tem, ker je šla s 1 septembrom prvič v vrtec?

Kako dolgo bo to trajalo? Je to samo ena faza? Ker to se dogaja res samo zadnjih 14 dni in to večkrat na noč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sanje
17.9.2009 22:11:35   
Anonimen
Jaz bi rekla, da ja, da je to posledica vrtca. Našadva sta šla tudi ta teden po trimesečnih počitnicah nazaj v vrtec, in tamalemu se že sanja ponoči, že vpije in se zbuja v joku. Ampak jaz njega ne razumem nič, govori v nekem izvanzemaljskem jeziku user posted image

(odgovor članu mayaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2009 22:19:19   
rija
moj dela to ves čas, tak da pri njemu to ni posledica sprememb v življenju, pač pa je samo odvisno, kako aktiven dan je imeluser posted image

ga pa takrat stisnem k sebi in se lepo pomiri in spi naprej....ravno malo prej je kričal, da doče iti venuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu mayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2009 12:44:24   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: mayaa

mene pa zanima če ima katera izkušnje z sanjami pri treh letnih otrocih.

Imam punčko, ki bo skoraj stara tri leta. Zadnjih 14 dni skoraj vsako noč nekaj sanja. Te sanje morajo biti zelo žive, saj v spanju kliče, jamra, joka,...
Ko pridem do nje, je sploh ne morem k sebi stisnit saj me (še vedno v spanju ) brca, odriva. Kmalu nato se pomiri in spi dalje. Mislim, da se sploh ne prebudi. Ugotovila sem po besedah ki jih govori, kriči med spanjem, da podoživlja to, kar se ji je zgodilo čez dan: recimo če sem ji kaj prepovedala, da ne sme ali če smo kje bili na obisku,... 

Je mogoče to povezano tudi s tem, ker je šla s 1 septembrom prvič v vrtec? .Verjetno

Kako dolgo bo to trajalo?user posted image Je to samo ena faza?Verjetno. Ker to se dogaja res samo zadnjih 14 dni in to večkrat na noč.

Eni otroci intenzivneje doživljajo dnevne dogodke. Verjetno je vstop v vrtec  zamajal njena varna tla, pa se bo že uredilo. Mogoče pa ima tudi bujno domišlijo, pa bo sanjala še kake nore grozljive sanje-moja hči je imela prav pri treh letih hude more. veliko se jih še danes spominja (12 let). Prav tako se spominja pa še lepih sanj iz tistega časa. Mogoče pa pri treh letih začnejo intenzivneje doživljati svet v sebi in svet okoli sebe.
Važno, da jo ti pocrkljaš, da se pomiri in zaspančka nazaj. Bo že bolje user posted image .

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu mayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?