|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sanje...
27.8.2008 11:18:53   
Anonimen
punce zanima me, če sanjate kaj o svojih user posted image ?men se je nocoj 2x sanjalo, da je najin user posted image  že na svetu.prvič se mi je sanjalo, da sem fantka rodila,pa da smo že bili doma iz bolnice......drugič pa skoraj isto, samo da je bla punčak.pa vedno bolj pogosto imam te sanje.......norouser posted image .pričakujema pa fantka decembra.kje še je december?????!!!!
kaj pa ve kaj sanjate?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sanje...
27.8.2008 11:39:05   
anckabancka
Ja, sem sanjala, da mi je ginekolog pokazal, da bomo imeli še enega fantka. Čez kak teden- en mesec pred rokom pa mi je res in čakamo še enega fantiča. user posted image

_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sanje...
27.8.2008 12:04:20   
Anonimen
Jaz zelo veliko sanjam o user posted image , tudi to da sem že rodila fantka.user posted image  Pa še ne vem kaj imamo. Sem pa imela enkrat tudi bolj moro o krvavitvi, te sanje pa niso bila fajn, ampak verjetno je v podzavesti, da nas mamice kaj skrbi.

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sanje...
27.8.2008 12:47:38   
Naja30
V prvi nos. sem imela zelo lepe sanje o otroku, zelo lepo sem se počutila. Bil je pa fantek. No, imamo pa punčko. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sanje...
27.8.2008 12:57:07   
blackcoffee
men se je pa sanjalo, da nosim v trebuhu muco. user posted image
le kaj bi to pomenilo??? 
sem šla na morfologijo in je z detetom hvala bogu vse ok. user posted image


(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sanje...
27.8.2008 13:05:11   
ronja
jaz sem pri Ronji in zdaj ful pogosto sanjala porod - ampak eno tako idealizirano verzijouser posted image - tudi zdaj, čeprav že vem, kako je v resniciuser posted image . Očitno je to neka podzavestna priprava.

Sem pa v prejšnji nosečnosti sanjala svojo tamalo, staro par let, pa še en dojenček (tudi najin) je bil zraven, pa spet sem bila user posted image ... Smo bili pa še vedno v tem stanovanjuuser posted image . Vam povem čez par let, če se bo uresničilo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sanje...
27.8.2008 13:07:28   
ronja
blackcoffe, če imaš rada muce, potem nič slabega, po moje.

Moj oče je sanjal mojega brata na terasi naše hiše, ko je bila mami noseča in je bil res sine in to res v hiši, ki takrat še ni bila niti v mislih, kaj šele zgrajena.
Je pa v moji nosečnosti sanjal, da bo fantek, pa je bila punčka, tak da 100% zanesljiv niuser posted image . Aja, pa želel si je punčke, tak da ni, da bi navijal za fante.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: sanje...
27.8.2008 14:25:18   
AKP
Jaz sem v prvi nosečnosti sanjala, da imam fantka in da je imel takšne svetle skodrane lase. In je res bil takšen fantuser posted image . Sem pa tako v živo sanjala, da je kolegica noseča, da sem jo naslednji dan klicala in ji to povedala pa je bila čisto v šoku kako sem lahko to sanjala saj je ravno tisti dan naredila test in je bil +user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: sanje...
27.8.2008 21:56:51   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
blackcoffe, če imaš rada muce, potem nič slabega, po moje.


...mačkurine imam res rada. user posted image čeprav me one zdaj, ko sem noseča sploh ne povohajo. najbrž čutijo, da je bolje pr miru me pustit.. user posted image zaj sem jaz tista, ki ju gnjavim za pozornost - da se vsaj malo pocrkljam z njima.

kar se  sanj tiče... - po eni strani me sploh ne čudi, samo vseeno.. da bom mačko v svojem trebuhu sanjala, je pa tazadnje, kar bi človek pričakoval.

očitno sem edina s tako čudnimi sanjami. user posted image
lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: sanje...
27.8.2008 22:17:34   
Anonimen
Jaz sem še predno sem bila sploh prvič noseča sanjala, da sem noseča, pa da mi je G po pošti poslal imena za moje dvojčke - Eremija in Izahija. user posted image user posted image user posted image No, imamo enega fantka že doma in mu je ime Jure, v drugo pa naj bi pričakovali punčko. user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: sanje...
27.8.2008 22:35:21   
Nogavica
blackcoffe, jaz sem v prvi nosečnosti sanjala, da sem rodila mucke. user posted image

_____________________________

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: sanje...
28.8.2008 10:25:16   
diamantina
Jaz sem pa pred nosečnostjo sanjala o otrocih, sploh kadar sva slončkala in potem šla spat. Zdaj pa me že nekaj časa mučijo sanje, da me moj vara pred mojimi očmi z eno drugo, ki se celo preseli v najino hišo, mene nosečo pa spodi ven. Imam res prave more s tistim tesnim in groznim občutkom nemira in groze. user posted image  Pa vem, da me dragi zagotovo ne vara ... in ne vem, zakaj se mi take bedarije sanjajo. Kaj bi lahko to pomenilo?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: sanje...
28.8.2008 10:31:40   
frutolina
Meni se skoraj vsako noč sanja da me nekdo hoče ubiti user posted image ( in to na različne načine), a nikoli pravzaprav ne uspe... to je verjetno dobro a? Zraven imam še zmeraj druge sanje. Danes se mi je npr. sanjalo da mi je izpadel zob, ki je bil prav ogromen. Zadnjič pa se mi je sanjalo o morju in o tem kako majhen dojenček ( fantek) plava v njem brez da pride na površino po zrakuser posted image .
Kaj pa vem, odkar sem noseča nonstop nekaj sanjam.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: sanje...
28.8.2008 11:18:11   
Anonimen
meni so se pa same bedarije sanjale v prvi nosečnostiuser posted image user posted image najbolj huda je bla ta, k se mi je sanjalo, da sem šla h gin. na pregled in je ona mal vzela ven iz trebuha otročka ( ne vem kako), je bil nekak brez obraza pa oblečenuser posted image pol so ga na nekmu vozu vozli tam okoli, tak voz k je bil v OŠ za malico pripeljat iz kuhnjeuser posted image , pa polno nekih flaš in igel in nevem česa še vse zraven...no in pol jaz grem in se spomnem da pa smo pozabli dat dojenčka nazaj v trebuh,pa kličem gin. in pravi da ni panike, da ga dobim po pošti v paketuuser posted image user posted image za crknt, no...

(odgovor članu frutolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: sanje...
28.8.2008 12:47:49   
blackcoffee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svašta.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
28.8.2008 14:12:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: sanje...
28.8.2008 14:25:05   
Čebel@
čawuser posted image !še jest povem......enkrat sem sanjala da sem dobila v naročje punčko(na ns mi je rekla d bo user posted image ) pa še jest mam tak filing,drugič sem sanjala da so mi vsi zobje ven popadali tko da ko sem se zjutraj zbudila sem najprej preverila stanje v ustih,danes pa sem sanjala da sem full krvavela pa hvala bogu nismuser posted image prov more mam že ko pa tok berem kaj vse se lahko nardi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: sanje...
28.8.2008 15:02:04   
frutolina
majchy23, kaj vsi zobi so ti ven padli? user posted image  ker meni je danes ponoči samo eden user posted image  v sanjah seveda. Je bil pa hudo ogromen. Dolžine okol 20 cm in širine kakih 5 cm. Del njega me je na školjko spominjal user posted image  . Sem se v sanjah čudila kak je lahko tako velik user posted image  Samo kaj bi naj to pomenilo?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: sanje...
28.8.2008 15:03:31   
diamantina
Baje nosečnice bolj živo sanjamo ... jaz se namreč še nikdar v življenju nisem jokala v spanju, tako kot sem se že trikrat odkar sem user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: sanje...
28.8.2008 15:15:23   
baguSka
a se je ta muca v tvojem trebuhu kako obnasala!? ker v sanjah naj bi muca pomenila nase nezavedno stanje... nas karakter... ali kako se pocutimo... ali pa kaksni ljudje nas obkrozajo... je pa odvisno od obnasanje muce, ki jo sanjamo...

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: sanje...
28.8.2008 17:54:51   
Čebel@
futolina...ja prov use zobe sm zgubilauser posted image user posted image ampak fore je to da sem v sanjah prov čutila kako ven letijo!groza!!!!!!!!user posted image nimam pa pojma kaj nej bi to pomenil!!!!upam da ne to da bova kmal škrbastiuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: sanje...
28.8.2008 18:33:21   
_sanja_*
Jaz pa še nisem sanjala, da sem rodila oz. da že imam otroka. Sanjam različne stvari, v njih pa se vedno pojavim noseča (s fantkom) - tako kot je v realnosti. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto poporodniškem dopustu
viki92

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?

• Težave z usklajevanjem službe in družine (48%)

• Strah pred izgubo službe (11%)

• Prilagoditev na novosti in spremembe na delovnem mestu (10%)

• Preobremenjenost in pomanjkanje energije (15%)

• Z vrnitvijo na delovno mesto nimam težav (15%)


Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!