|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sanjalo se mi je,da sem rodila fantka
4.11.2005 7:47:20   
buča
tako živo,da ne morem napisat...pa tko rada sem ga imela v sanjah-ker se vedno sprašujem,a imam lahko še enega otročka tako rada kot Piko,pa sedaj vidim,da lahko...potem sem se zbudila,pa sem ga še kar rada imelauser posted image ...pa sem v sanjah po tel,poklicala mojega dragega,ki je rekel,aja fantka imava,no bom prišel pogledat,sedaj nimam časauser posted image user posted image ...pa babca je mojmu fantku merila obseg glavice,ki jo je imel 44 cm....ajojuser posted image user posted image ...nama pa se ne primeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sanjalo se mi je,da sem rodila fantka
4.11.2005 7:54:19   
Nely
Sanje včasih izražajo naše hrepenenje in željo. Tudi meni se je že sanjalo, da sem rodila punčko in da je blo vse tk čudno, ker sem jo kr pustila pri mami doma in šla, potem mi je dol s postle padla in take... user posted image  Takrat sem ravno začela razmišljati ali bi imela otroka ali še ne bi. In sanje so izrazile moj dvom... Tako je tudi pri tebi. Držim pesti, da vama čimprej uspe. Če je želja, je tudi volja in tudi moč, da se uresniči.
Držim pesti za vse. user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2005 8:41:31   
CatJa
Zanimivo, buča. Meni se je pa danes sanjalo, da sem rodila punčko. Kar doma. In da je tudi moj ni imel časa pridit pogledat user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2005 8:41:36   
piščanc
sanje veliko pomenijo

jaz sem v vsaki nosečnosti enkrat sanjala (preden sem vedela po UZ) spol otročka, pa tudi približna čustva ob rojstvu, takrat sicer nisem bila 100%, ampak se je vse uresničilo. pri tjaši sem sanjala, da bo punčka in da bo med nama po rojstvu popolna harmonija, okoli pa gužva in nobenega prostora (res je bilo tako), pri Žigu sem sanjala da bo fantek, po porodu pa hude komplikacije?!, res so bile, samo ne tako hude kot v sanjah. v glavnem, vsega se spomnim zelo živo

a si 100%, da nisi noseča??

iz malega zraste veliko

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2005 9:25:21   
buča
res zanimivo,ne,nisem noseča,nažalost sem 31.10 dobila M in jo imam še.Upam,da naslednje več ne bouser posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2005 9:40:43   
eva1
Jat pa že več kt dva tedna čakam M, pa par dni nazaj sem sanjala, da sem user posted image (tak lepk trebušček sem imela), danes pa sem sanjala, da sem naredila test in je blo user posted image ...sam sem skoraj 100% da nisem noseča, ker smo skoz s kondomi sexal, tako da user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2005 11:17:33   
lenika
Jaz sem pa dokler še nisem bial noseča velikokrat sanajala, da sem noseča, da rojevam, da imam otroka. Sedaj, ko sem pa resnično noseča, pa o tem nisem sanjala še niti enkrat.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2005 15:46:47   
Skorpija
Jaz sem pred kakšnim letom - takrat sva na deci delala par mesecev - sanjala, da sva imela krasnega otročička. In sva ga v vozičku, pa ne za otročke, ampak bolj v taki cizi peljala do moje mame. Pa smo stali na parkirišču in kar naenkrat sem se obrnila, najin otroček je jokal, jokal ampak jaz ga nisem slišala, samo videla sem ga - pripet je bil na avto in ta avto je počasi vozil stran. In jaz se sploh nisem mogla premikat in tako je počasi izginil - najprej zvok in nato cel pogled na otroka. Še zdaj vem, kako mi je bilo hudo, ko sem se zbudila, vse me je bolelo, da sploh nisem prišla do sape da bi zajokala.

Mogoče je bila res podzavest, kaj pa vem, ampak evo, leto po tem veva, da brez epruvetke ne bo šlo...

Buča, ne bit žalostna, saj bo, brez skrbi!user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2005 15:55:40   
Anonimen
Moja sošolka je enkrat sanjala, da je rodila med šolskim izletom z avtobusom in to kar v avtobusu, na sedežu, in to tako, da ni nihče opazil.
In kaj je rodila? Oskubljenega piščanca, takega brez glave, očiščenega, direktno za v pečico. Ga je kar na polico nad sedeži dala, da ni nihče videl.

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2005 15:59:08   
Skorpija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa luštna

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2005 16:07:10   
soncece24
joj, splišniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od kod jemlješ take zgodbiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pred kakima dvema letoma sanjala ful grozne sanje. Rodila sem pupiko, ki mi je naslednji dan v porodnišnici umrla. Potem sem se vedno ful bala zaspat, da ne bi spet kaj tak groznega sanjala.... in od takrat dalje me je strah, da ne bom nikoli mela otroka... to se mi je zdelo ko neka vizija, da meni pa ni usojenouser posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
4.11.2005 19:59:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2005 21:41:20   
SanjaS
No, bom pa malce bolj strokovno obdelala tvoje sanje, če nimaš nič proti:

Videti zdravega, veselega otroka, v prijetnih sanjah pomeni, da v tebi nastajajo nove življenjske sile ( ne glede na leta ali spol). Sanjski otrok je podoba tvojih prenovljenih moči. Tako imaš vse možnosti za osebnostno rast, za notranjih razvoj. Gre za zelo pomembne sanje! Večkrat take sanje pomenijo tudi spremembo v čustvenem doživljanju, rojstvo novih odnosov. Tako ti sanje napovedujejo, da se bo tvoj novi načrt uresničil, tako kot je otrok popoln sad tvojega telesa, tako bodo tudi tvoja dejanja.

Skratka: Super sanjeuser posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2005 21:52:36   
SanjaS
No, kar se pa tiče tvojih sanj je pa seveda razlaga nekoliko drugačna:

Videti otroka v neprijetnih sanjah, pomeni, da zanemarjaš rast svoje osebnosti, ni ti mar ali ravnaš v skladu s svojimi resničnimi potrebami, zato so tvoje življenjske manjše kot bi lahko bile. Zaradi tega se tudi nič dobrega ne more razviti iz tvojih načrtov, ne bodo ti v zadovoljstvo: ne delo, ne ljubezen, ne odnosi z drugimi ljudmi.. Zamreti utegne tudi kako čustvo..user posted image

No, upam, da ti nisem preveč zagrenila večera...

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.11.2005 0:16:06   
kapica
Jaz sem tudi ze taksne bedarije sanjala. Bila noseca, pa en dva tri rodila, potem pa nisem imela za bebiko nic za oblect, nobenih plenick in hrane tudi ne. Tako da sem z napol nagim dojenckom skakala po trgovini, potem pa nisem tega kupila kar bi mogla, ampak spet nekaj tretjega.
Ja, pa tega se spomnim da vedno ko sem sanjala da imam dojencka, je tako hitro rastel, da sploh nisem mogla dojemat. Kar naenkrat je ze hodil...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.