čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: mini86 sin je star 18 mesecev in sem zvečer hodila z njem spat oz toliko da je zaspal..naj povem da ko gre popoldan spat pa brez problema sam zaspi-nekako sem ujela pravi trenutek in je šlo skoz brez joka-no ampak to je že druga zgodba.. se pravi od začetka.. sam je zaspal v pon, tor, sred in četrtek..se pravi 4 večere..v pon je bilo nekaj cmihanja ampak daleč od joka.. vsak večer sem mu rekla da grem kakat ker pač to razume in je bilo ok-me je čakal in vmes zaspal.. no in kar me najbolj bega je včerajšni in današnji večer.. že včeraj-se pravi po 4 večerih začel malo jokati..pa sem šla k njemu ga pobožala itd..mogla sm jt večkrat k njemu ampak je zaspal..potem pa danes..isto kot vsak večer samo s to razliko da je bil danes jooook..tok je jokal..kr ihtel je..in ta jok je trajal cca. 30 min..potem je zaspal..seveda sem šla večkrat k njemu ampak on je takoj ko sem se obrnila začel jokat, ko sem bila pri njemu pa ihtel.. nič ne vidim narobe v tem da se hodil z otrokom spat in zato sem rekla da odvajali z jokom ne bomo..vem pa da sedaj ni več poti nazaj..če sedaj popustim je konec, ane.. se tolažim da je vsak večer manj joka-ane, samo ne gre mi pa v glavo da 6 dan.. nasvet, razlaga?? In zakaj otroku lažeš? Ta del mi ne bo nikoli jasen. Z otrokom je treba bit iskren. Če ga misliš odvadit tega, da hodiš z njim spat, ga daj spat , povej, da ne boš z njim spala, da si v dnevni sobi in to je to, basta. Noben kakat, lulat in podobno. Ne vem sicer od kje ideja, hodit z otroki spat, sam to je že druga zgodba. Kakor otroka navadiš, tako imate in nič drugače. Če hodiš z njim spat, hodi, če nočeš z njim hodit spat ne hodi. Sam ne mu lagat, pa ga metat na finto. točno to mene je ujela samo enkrat na laži in nikoli več, ko sem rekla, da grem lulat-šla sem pa v službo. Je moj rekel, da me je reva čakala pred vrati kopalnice 1 uro (je bila takrat tudi okoli leta in pol stara) Od takrat NIKOLI VEČ!!!! Če grem v službo, ali kam drugam ji rečem da grem. In se ji ne zlažem-kar se spanja tiče. Mislim, da sem enkrat okoli njenega drugega leta jo poskusila dat v posteljo, jo pokrila, rekla lahko noč, čas je za aja-aja, mami bo v dnevni sobi, dala lupčka in šla. Od takrat naprej je mir. Samo 2x se mi zdi je prišla ven, me je pogledala, če sem res tam in šla nazaj spat. To je to.
|