Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: samoporjavitvena krema in dojenje 23.6.2009 13:59:40
|
|
|
|
Šaki
|
ne vem. a si vprašala pediatra.ali koga drugega? se ne spoznam tolko,vem pa samo da grem raje na sonce kot pa da se s tasko kremo mažem-sm bla enkrat vsa flekasta..
|
|
RE: samoporjavitvena krema in dojenje 23.6.2009 16:02:20
|
|
|
|
yelci
|
Danes sm klicala,sicer nisem povedala za kremo,ker sm se sele kasneje spomnila,pa so mi rekli naj mu probam pretlaceno banano dat,ce pa ne bo bolje,naj pridm.Malo sm brskala po forumih,da driska in vneta ritka naj bi bila znaka za zobke,kolk casa pa naj bi trajala driska predno se pokazejo zobki?Mali je drgac zelo zivahen,vrocine nima,malo jokca-kr brez razloga-,pa zelo rad grize,aja...star je 5 mescov.Mocno upam,da so zobki .Drgac sm pa kreme pred nosecnostjo zelo rada uporabljala,nisem mela nobenih tezav,da bi bila lisasta..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?