|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samoplačniški spermiogram LJ
19.8.2007 11:46:47   
nf
Živjo punce!
Z dragim že skoraj 1 leto poskušava za user posted image , brez uspeha žal, tako da bo treba počasi začeti delati kake teste. Pa me zanima, če se kje v LJ lahko opravi samoplačniški spermiogram? On noče iti k osebnemu zdravniku po napotnico, ker se poznajo s starši. user posted image

Hvala za info!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samoplačniški spermiogram LJ
19.8.2007 14:23:38   
majci23
žal jaz ne poznam nič takešnega, da pa sočustvujem s tvojim, ker vem kako je to. moja mami dela v lekarni in si lahk misliš, da ne letim ravno vsakič po CB k njejuser posted image . na srečo jih majo zdej v lekarniuser posted image . lp

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2007 15:32:56   
Endri
Oj!

Mene tudi zanima to glede samoplačniškega spermiograma, če ima katera izkušnje ali pa kakšno koristno informacijo bi bila zelo hvaležna.

Hvala in LP

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2007 20:55:45   
nf
Majci, jaz sem se tudi zadnjič napotila po novi paket CBjev v lekarno in mi postreže ravno ena družinska prijateljica. Sem nabavila pikovite in pobegnila po najkrajši poti ven user posted image  Ga čisto razumem, zato sem šla pa zdej v akcijo za tele samoplačniške spermiograme. Tako da leeeepoooo prosim za kakšne pametne nasvete user posted image

(odgovor članu Endri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2007 21:04:16   
ledenka
moj je bil v Dravljah pri Resu, cakalna doba je bila takrat ene 3-4 tedne, stalo pa je cca. 40 EUR. mu je naredil UZ mod, pogledal plavalcke in rekel, da jih je dovolj, pa da lepo migajo. user posted image   lahko reces tudi za pisni izvid, moj ni rekel. je pa tako, ce gres potem na GK, tega izvida ne upostevajo, tam naredijo svojega. 

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2007 21:15:02   
nf
thanks ledenka! A to je Dr. Res ali neka klinika? A imaš mogoče cifro? Jaojao še eno vprašanje. A na GK delajo samo po napotnicah?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 7:31:56   
sayuri
nf, tako kot je ledenka napisala. V dravljah ga delajo. Jat ti bom kar link dala in gor je tud tel. številka, pa pokliči. oglasila se bo m.sestra.
http://www.neplodnost.com/ 

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 9:46:23   
nf
Super, hvala obema!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?