Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: samoplačniški prvi pregled v nosečnosti.. 6.6.2012 16:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ,le zakaj bi prej hodila,ki itak ni priporočljivo zaradi siogurnosti,kakšne sigurnosti? test nosečnosti si naredila,zdaj čakaš na pregled! G ti itak nima kaj pomagat in ni priporočljivo hodit prej,ker se itak dobro vse ne vidi. A ambulantah jim je vseeno
|
|
|
|
RE: samoplačniški prvi pregled v nosečnosti.. 6.6.2012 17:03:55
|
|
|
|
Soncek17
|
Najprej čestitke za plusek :) in držim pesti, da tokrat srečno donosiš in rodiš svojega sončka :) Za mano sta 2 zaporedna SS, pa ne ginekologinja ni zaradi tega nič prej naročila na prvi pregled kot v 8.tednu......kljub temu, da sem upala, da bo kaj prej zaradi dveh ss, je rekla, da nima smisla, ker se prej še nič ne vidi in tako ali tako ne morejo nič pomagat če ponovno pride no ss......in tako sem potem odštevala dneve do prvega pregleda, vleklo se je ko ne vem kaj......in z velikim strahom odšla na prvi pregled......vse možne črne scenarije sem imela v glavi in me je bilo res strah, kaj bo pregled pokazal.....in zelo živo se spomnim olajšanja, ko sem na UZ videla srček, ki je močno utripal.......in potem sem bila nekaj časa pomirjena......pa hkrati spet v strahu čakala naslednji pregled - nuhalno svetlino - konec prvega tromesečja.......šele po tistem pregledu sem si malo bolj oddahnila, čeprav mi je bilo jasno, da gre še vedno lahko kaj narobe...... prepričana sem, da bi me samo še bolj skrbelo, če bi šla na samoplačniški pregled nekje v 6.tednu in se slučajno srček še ne bi videl......in v 6.tednu je čisto možno, da se še ne vidi........ampak samo še bolj bi bila v skrbeh.......in po eni strani je bilo kar prav, da sem potrepela tiste prve dni do prvega pregleda........ zdaj pa počasi že odštevam dneve, da spoznam sončka, ki mi raste pod srčkom.......tudi tebi želim, da se vse dobro izteče...... aja, a so ti kaj ugotovili, zakaj je prihajalo v preteklosti do ss? mene še niso dali na preiskave, ker je potrebno menda imeti 3zaporedne ss, da ti pripada......groza.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?