Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prosim pomagajte 18.2.2009 21:19:05
|
|
|
|
kimsy
|
OJ, moj je šel samoplačniško na GK LJ, sam ti ne vem povedat kako dolgo je čakal. Po moje okol 2-3 tedne?
|
|
|
|
RE: prosim pomagajte 18.2.2009 23:34:09
|
|
|
|
pikovit
|
Lahko greš tudi k Rešu v Dravlje
|
|
|
|
RE: prosim pomagajte 19.2.2009 7:15:27
|
|
|
|
talika81
|
mal pokliči okrog, kako dolgo je za čakat. ne vem, od kod sta. drugače se pa moraš naročit. ko se je moj naročil v celje, je čakal 2 tedna, rezultate pa je dobil po 3 dneh ...
|
|
RE: prosim pomagajte 19.2.2009 8:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen dober večer borke. jaz pa mam eno vprašanje, če katera ve ali se lahko moški naroči na pregled sperme samoplačniško pa koliko časa je treba čakat? poglej pod temo kam najhitreje spermiogram, nekje sem jaz točno napisala vse telefonske, zdaj pa ne najdem. čakalna doba je pa enaka, če je samoplačaniško ali na napotnico.
|
|
|
|
RE: prosim pomagajte 19.2.2009 8:58:50
|
|
|
|
moni30
|
Ko sva midva iskala kje bi bilo najhitreje, je to bilo na Ptuju in v Slovenj Gradcu. Upam, da sem ti kaj pomagala, ker ne vem iz katerega konca Slovenije si.
|
|
|
|
RE: prosim pomagajte 19.2.2009 11:57:35
|
|
|
|
ursa30
|
mdva sva šla v postojno. sva bila na vrsti v 14 dneh. pa še ob sobotah delajo.
|
|
|
|
RE: prosim pomagajte 19.2.2009 12:05:06
|
|
|
|
kajsica
|
Za spermiogram je odvisno tudi v kateri enoti si.... Midva sva na GK v LJ in ni veljal izvid spermiograma iz druge bolnišnice....tako da preveri tudi to! Je moral še enkrat delat vse skupaj.
|
|
|
|
RE: samoplačniški pregled sperme 19.2.2009 15:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce sma iz okolice maribora, mogoče še kera ve kolko je za plačat?
|
|
|
|
RE: samoplačniški pregled sperme 19.2.2009 17:07:49
|
|
|
|
ursa30
|
midva sva ga plačala 33 EUR - Postojna
|
|
|
|
RE: samoplačniški pregled sperme 19.2.2009 18:24:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ve katera mogoče kolko stane v maeiboru
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......