|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samoplačniški UZ
23.2.2005 7:58:03   
bobek05
Pozdravljene vse, ki ste že mamice in tiste, ki še to boste...

Sem v 22t in me zanima ali katera ve, kam bi se v MB dalo iti na samoplačniški UZ in koliko bi to stalo. Imam sicer čez 1,5t UZ, kjer bodo "probali" ugotoviti spol otroka (mi je tako ali tako vseeno kaj je), me pa precej moti, da imam tako malo UZ - v celi nosečnosti jih bo vsega skupaj 3. Naslednjega imam baje potem v 32t, jaz pa tak dolgo ne bi čakala. Nisem paničar ali kaj podobnega, ampak to je moja 1. nosečnost in rada opazujem razvoj svojega otroka - že itak mislim, da me bo kap, ko ga bom čez 1,5t videla, saj sem ga nazadnje, ko sem imela 11t.

Je bila mogoče katera na samoplačniškem UZ kje v MB, je vredu in zanima me tudi cena...

Hvala vsem...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   samoplačniški UZ
23.2.2005 8:18:29   
Anonimen
Ravno zadnjič je bila debata o tem, da teli UZ-ji niso prav v redu za otročička. Ko ga presvetlijo s tistimi žarki, se namreč menda močno vznemiri ali nkaj takega. Moji prijateljici, ki je noseča prvič pri 39. letih in jo budno spremlja skoraj nekak zdravniški konzilij njej poznanih zdravnikov, ne bodo naredili čisto nič več UZ-jev, kot je nujno potrebno, ker menda to ni zdravo. Tako so rekli ti zdravniki, ona jim popolnoma zaupa in jaz jim tudi verjamem.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   samoplačniški UZ
23.2.2005 9:39:21   
ales21
Hojla!
FONTANA. Dr.Japelj.
Pozdrav
A&A

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   samoplačniški UZ
23.2.2005 10:46:48   
malika
samoplačniške UZje delajo na Fontani,stane pa okoli 10.000 sit

Bi pa še nekaj napisala, kar sem že enkrat, pa ponovno ne bo škodilo, odločitev pa je seveda tvoja.

Ultrazvok proizvaja visoko frekvenčne zvoke in tresljaje, ki jih ti seveda ne slišiš in čutiš , jih pa tvoj otrok in se takrat tudi zelo vzmeniri. Ne rečem, če se delajo po zdravniški presoji in takrat ko so res potrebni, ampak samo za ugotavljanje spola, se mi zdi totalno nepreimerno po nepotebnm vznemirjat otročka.

Zavzami se enkrat in daj roko po UZju na trebuh-pa saj je niti ne rabiš, ker čutiš njegovo hitrejše in sunkovitejše gibanje.

Sama sem imela prvo nosečnost rizično(predležeča posteljica) in so mi do 34 tedna naredili samo dva UZja.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   samoplačniški UZ
23.2.2005 12:44:34   
bobek05
Meni je do sedaj še vsak ginekolog na dolgo in širok zatrjeval, da UZ ne vpliva na otroka. Me pa zanima zakaj jih potem toliko opravijo zasebni ginekologi (skoraj na vsakem pregledu)?

Ker imam sedanjega G v bolnišnici, sem pač predvidevala, da je tako malo UZ ker je dosti nosečnic...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   samoplačniški UZ
24.2.2005 8:07:03   
malika
Odločitev je tvoja, ti se pa po UZju vseeno vsaj malo zavzami, če ti ni vseno.:)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?