Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: samoplačniški ultrazvok 4.5.2006 8:48:02
|
|
|
|
Bojana 78
|
Anonimna tudi jaz sem se odločila in šla na samoplačniški UZ (v 28. tednu). Plačala sem 12.000 sit - dr. Pelkičeva v MB. Pogledali smo pikico, količino plodovnice, pretoke skozi posteljico (ne vem točno kaj to merijo), ... Ni mi žal, da sem se odločila za samoplačniški UZ - približno pol ure je trajal UZ. LP
|
|
|
|
RE: samoplačniški ultrazvok 4.5.2006 9:06:42
|
|
|
|
Lili2
|
Jst sem naročena pri Pušenjaku, 6000 sit, v 32-em tednu. Upam, da bo tudi vse preveril
|
|
|
|
RE: samoplačniški ultrazvok 5.5.2006 8:43:59
|
|
|
|
Mateja82
|
Jaz sem šla v Velenje dr. Levakovi. Ker nisem zdržala ali bo ali Stane 12.000 sit. Ful je prijazna in si vzame čas vse pokaže, premeri in razloži. Na koncu pa vse skupaj dobiš še na CD pa še 3 slikice male pikice. Nama je bilo zelo všeč in naslednjič bova sigurno spet šla.
|
|
|
|
RE: samoplačniški ultrazvok 5.5.2006 11:56:48
|
|
|
|
Tia27
|
Jst sem pa klicala za uz v Dravlje, pa so rekli da stane 19.000 sit, kao morfologija, kakšen uz pa imaš ti?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......