buča
|
Očitno sta samo splišni in melanija,dobro prebrali moj post in štekata,ostale pa ne.Z nikomer se ne mislim prepirat,se mi zdi preveč osnovnošolsko,samo katji d,da odgovorim-ne moreš,kar nekaj napisat in obtoževat,ker ne veš kakšna je situacija-samojedka NIKOLI ni bila zunaj,ne podnevi,ne ponoči.Ko smo imeli krst,smo jo zaprli v kočo,kjer se je non stop drla,in se tudi dere,ko je v stanovanju...skoz se dere.stara je 2 leti,do sedaj je celo spala na zakonski postelji in obadva se ob misli,da bi jo kdaj morala oddati,zjokata,tko jo imata rada.zadnjič pa sta jo samo ven peljala in so spet z nje prilezli 3 klopi-kljub ampulam,ki jih redno uporabljata,klopi se pač ne prisesajo na psa,ker jim smrdi.Ven jo peljeta tud 5 na dan,al pa še več,kako boš potem tolkokrat psa pregledoval in razčesaval,a ve veste kakšno dlako ima samojed? pa še nekaj-če boste koga obtoževale,dajte mene,bučo,ker sem ji jaz predlagala,da jo v SKRAJNI situaciji oddajo-jaz sploh nebi premišljevala...otroček al pes s klopi,ki so vse bolj strupeni???' Mah,mi ne pride na kraj pameti,da bi tak pes bil pri moji . aja,moj sodelavec ima hčerkico,ki je pri 2 letih fasala boreliozo(ki je ozdravljiva),pa je kljub temu nehala hodit in govorit,če pa fašeš klopni meningoencefalitis....no,ja...je stvar drugačna.Zelo bolj nevarna.Sicer je res,da klopa lahko fašeš kjerkoli,tud na vrtu,travniki so jih itak polni....ampak,jaz osebno nebi reskirala in se vsak dan mučila,pa žrla,v katerem kotu kavča lahko klop preži...kot sem rekla,psa ven,tud jaz jo pocrkljam,by the way,pa by the way imamo doma mačka,ampak če ne bi šlo,bi jo oddala.