Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: samohranilka (drugi otrok) 13.12.2005 0:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam, kako je v tvojem primeru. Vem samo, da je moja sestrična prejemala socialno pomoč kot mati samohranilka. Potem pa je znova zanosila in jim je na CSD bilo jasno, da očitno ni mati samohranilka in ji tako vzamejo polovico socialne pomoči. Vsaj tako mi je povedala.
|
|
|
|
RE: samohranilka (drugi otrok) 13.12.2005 9:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je eni moji znanki ratala ista fora, kot je pri tebi. Ampak, po resnici povedano, se mi je sploh ne da tega spraševati, ker mi je tako glupo, jaz bi se raje v tla vdrla, kot kaj takega naredila.
|
|
|
|
RE: samohranilka (drugi otrok) 13.12.2005 16:45:48
|
|
|
|
Tasika
|
Ja, seveda da bo šlo, rečeš da je prišel k malemu na obisk, pa se je zgodilo.....
|
|
RE: samohranilka (drugi otrok) 13.12.2005 17:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Zoprno, zelo zoprno. Verjetno bi se raje ognila takemu "delu" in pogledom zaposlenih. Pa tudi drugih.
|
|
|
|
RE: samohranilka (drugi otrok) 13.12.2005 19:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tasika Ja, seveda da bo šlo, rečeš da je prišel k malemu na obisk, pa se je zgodilo..... , ja, pa da si se pač spotaknila in padla ravno na ... to ponavadi verjamejo.
|
|
|
|
RE: samohranilka (drugi otrok) 14.12.2005 9:29:03
|
|
|
|
Mimi*
|
Sedaj je stvar v tem,da preživnino ne ureja več CSD ampak sodišče! 1.5.2004 je ta zakon stopil v veljavo. Ko sem hotela vložiti takrat(15.5.04) vlogo za otroški dodatek,kot enostarševska družina,so me napotili najprej na sodišče z "mojim" dragim urediti preživnino. Tam pa je sodnica resno ugotavljala ,v kakšnem stanju smo,če je res,da sva narazen. Pa kako živi en in drugi,pa zakaj tako nizka preživnina... Pri naslednjem otroku bo pa malo drugače... A naj na sodišču rečeva,da sva enkrat slučajno "skočila" in imava še drugega otroka Mislim,da ne bo šlo! Tko,kot pri vaju.Itak,da je skoraj logično,da ste vsi skupaj in da "goljufate". Dobro se pozanimajta in razmislita Pa srečno!
< Sporočilo je popravil Mimi* -- 14.12.2005 9:32:46 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?