|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samo na žlico....
26.8.2009 12:41:28   
NINOLINA
star je sinek 5 mesecev in bi jedel samo na žlico , flaška mu ni zanimiva, le ko je zaspan tak da poka...pol je mlekec po flaški ali ziza god???? zjutri dojim, potem dobi mlečno kašo ob 9.00, ob 12.00 spet rižilono ali podobno+sadje, od16.00 mlečni obrok in sadje, gostega mlečnega poje 150ml, zvečer ziza ali pije po flaški mleko 120ml.

Kaj vi previte na to??

in tudi dudice ne sprejme......se trudim pa je noče in noče
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samo na žlico....
26.8.2009 13:29:07   
bambika
Moja pupa je prav tako stara 5 mesecev in zadnji teden odklanja flaško, bi tudi samo na žlico. Dva obroka dobi na žlico ostale tri pa po flaški, vendar mora biti zelo zelo lačna takrat vse poje, torej mora minit več kot 4 ure od tazadnjega obroka, da gospodična pije po flaši. Js se tolažim , da je samo tako obdobje in bo s časom minlo. Naša pa brez dude ne more bit, sploh ne zaspi brez nje.

(odgovor članu NINOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2009 15:19:23   
NINOLINA
jz sem skupovale že vse mogoče dude tega sveta, mislim da jih imam 8 vrst

lp
nin@

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2009 21:33:11   
leo**tia
mi imamo tudi tako..evo že dobro uro jo rotim  naj popije..in zdaj kooončno..user posted image ..ampak poje le 120ml mleka+keksolino,vsake dve ure,vmes pa kekse,al pa sadje..ima pa 5mesecov ..ponoč je jedla enkrat...pol pa komaj ob pol12tih,in ob 2 kašico,in ob 5tih spet malo mleka,in sedaj 50ml mleka...a so zobki krivi da ne papa?ni še prišel ven-po žlički se čuti da je zobek..pa samo je zaspana..jutri kličem patronažno...sploh noče am,,tako da bomo mogoče začeli s kravljim....bomo videli kaj bo p povedala.

< Sporočilo je popravil leo**tia -- 26.8.2009 21:37:03 >

(odgovor članu NINOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 21:57:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu leo**tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2009 23:12:24   
NINOLINA
mislim da mleka ima dovolj , ker so kaše mlečne??? povrh mu ponudim sadje. in čist je hepi ko zagleda žlico, flaške pa ne!!

pa dude ne

poje pa gostega na obrok od 120-160

lp
nin@

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2009 21:18:29   
PC Baby
Mi sicer še ne dodajamo, ker ga polno dojim, ampak ko vas berem se mi poraja vprašanje: s čim pripravljate te mlečne kašice, če se dojenčku ne sme dajati kravljega mleka? Z adaptiranim? Ali z vodo?

Vem, da je neumno vprašanje, ampak ni mi čisto jasno.

(odgovor članu NINOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2009 21:37:54   
zmajaz
Kašice je treba pripravljati z adaptiranim mlekom, najbolj so pa pripravne tiste, ki že vsebujejo AM in jih zmešaš samo z vodo.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.9.2009 11:02:37   
frulica
jaz sem mojemu dala od novalaca riževo kašico,ki pa se meša z mlekom novalac..pa tudi korenček sem dala,ki ga ni maraluser posted image .sem pa mu včeraj dala jabolko od hipp-auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mljask pa je kar 60g pjedel.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.9.2009 11:23:11   
sazi

IZVIRNO Kaj vi previte na to??

Kaj pravim? SUPER. Ti kar malo zavidam. Pri nas je namreč obratno - nobene hrane v nobeni obliki, samo mleko po flaški. Pa je stara 6,5 meseca. Sinko je imel to isto zgodbo do 10,5 meseca - za znoret. Ko vidiš, da otrok potrebuje še kaj drugega, ko se vsak dan trudiš, otrok pa odklanja in čaka samo na flaško.
Žal je zdaj pri 3,5 letih še vedno nekej na tem. Najraje ima juhe, za vse ostalo se je treba pogajat.

(odgovor članu NINOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Katero ime za fantka?
Sadrika

Katero ime vam je lepše?

Tilen (50%)

Aljaž (50%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!