|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samo kakšno vspodbudno besedo
2.2.2005 8:21:03   
caro
najprej vas lepo pozdravljam vse po vrsti. Se mi zdite vse tako pozitivne, da sem se odločila, da vam zaupam mojo težavo, ki je tako ali tako podobna vsaki drugi. Že 6 mesecev se z možem trudiva, da bi nama posijal še en sonček. Pa namesti sončka ...ja seveda kaj pa drugega kot dobra stara teta s Krvavca. G. mi je sedaj predpisala hormonske tablete, ki pa seveda puščajo svoje sledi povsod drugod samo v mojem trebuhu ne.

No punce držim vam pesti

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.2.2005 8:26:29   
biba77
Ah, Caro :rozica:, ne prehitro obupovat!

Ves, ze to, da si po 6 mesecih dobila pomoc s tabletkami, je vec, kot marsikatera dobi v enem letu poskusanja.

Ta :hudicek: M bo hitro mimo, pa bosta sla v nove boje! :sloncek::sloncek::sloncek:

Katere tabletke si pa dobila? :zmeden2: Povej malo vec o sebi...

Sicer pa so meni tudi vse tablete puscale (in se puscajo) sledi, razen tam,... ampak jaz ne nameravam obupat!

Zaupaj svoji G in imejta se rada z :love:, pa bo ratalo tudi vama.

:miska:

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2005 8:26:51   
Anonimen
caro..potrpljenje,potrpljenje,treba bo zdržat,se sprostit in počakat,tako kot mnoge iz tega foruma.Da puščajo posledice te hormonske tablete ti pa popolnoma verjamem,samo,če ne gre drugače bo treba pač potrpet,kajne..vse za naraščaj!!!
Nej se ti čimprej posreči:nosecka:

(saj vem lahko meni govorit,ampak druge poti ni)

(odgovor članu caro)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2005 8:28:14   
Tejčika
Caro, en bit žalostna,...poglej an spodnje sezname kako ostale čakajo (čakamo) na dojenčka,...moraš bit dobre volje, optimistična, pa bo vse vredu. Če boš žalostna in skoz razmišljala o slebem, bo dojenček rekel, da takšne mamice pa res noče!

Naj ti čimprej minejo dnevi do ugleda :modri::roza:.
In naj se ti ta želja izpolni čimprej!

Tejčika:rozica:

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2005 8:28:26   
meeryana
Draga caro.....ne obupat! Tudi midva se trudiva že zelo dolgo (več kot leto in pol), pa je vsak mesec enaka zgodba.....ampak verjameva, da bo in to takrat, ko bo prišel čas za naju. Ugotovila sem, da razmišljanje o tem in preveliko obremenjevanje stvar še samo poslabša! Pa ne zato, ker bi bile manjše možnosti za zanositev, ampak ker se lahko večino časa pogovarjata le o tem, razmišljata le o tem in pozabita na druge stvari, ki bi lahko polnile vajino življenje. Tako kot obremenjevanje s tem ne zavira zanositve je tudi pospešuje ne,....tako da le mirno in uživajta drug z drugim!

LP
Meeryana:rozica:

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2005 8:28:39   
Skye
Caro pozdravljena.

Veš ta :hudicek: teta z Krvavca je stalnica pri vseh nas, pa je prav nobena noče:(

Ampak potrebno je pozitivno misliti in nikoli izgubiti upanja.....vsaka od nas bo enkrat ugledala tisti magični :modri::roza:

Tud zate držim :miska::miska::miska:, da bo to čim prej.

Še enkrat...dobrodošla:)

Skye

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2005 8:35:20   
dadica
veste kaj punce,jaz mislim da delamo napako ker smo si to teto vzele za sovražnico,sovražniki pa nikoli ne pozabijo na nas,vzemimo jo kot "NAJboljšo" prijateljico in stoposto bo slej ko prej pozabla na nas,sploh če bomo potrebovale uslugo.HA;HA;HA:)-:)-:)-

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2005 8:37:07   
Skye
dadica :bravo::bravo::bravo:

Mogoče pa bi ta taktika res delovala;)

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2005 8:39:11   
dadica
če smo poskusile že vse ostalo nas to nič ne stane, pa še bolj poceni je kot kupovanje testov:)-:bravo:

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2005 8:41:47   
Skye
pol pa od zdaj naprej pričakujem prijateljico M.....še kavico in kekse ji bom ponudla, tko bom prijaznaaaaa:)-:)-...in upam, da je ji bom zasmilila in bo rekla...ne k tako dobri frendici pa tokrat ne bom šla;)

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2005 8:44:52   
dadica
če ne pa jo prosi za velikooooo uslugo,takrat pa bo obiskov konec, še boljše pa je če jo prosiš za posojilo denarja, ziher je nadaljne lato ne bo:)-:)

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2005 8:45:24   
biba77
Ja, kako visokokaloricno sladico - mogoce pa je na dieti, pa ne bo hotela prit. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2005 8:46:38   
larisa
Draga Caro,
res ne smeš obupavat po 6-ih mesecih ampak samo :sloncek::sloncek::sloncek: pa se veselit.
Jaz sem ravno danes zjutri robantila ker se mi povsod drugje poznajo tablete kot tam kjer si želimo. Čez noč sem dobila kar ene 10 takih pravih mozoljev.Ampak če bo pomagalo do :duda: bom tud to z veseljem prenesla.

LP Pa :rozica::angel::angel:

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2005 8:47:12   
Skye
dadica :)-:)-:)-

Visokokalorično sladico....hmmmm...kaj pa če je ta tetka sladkosnedka;)

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2005 8:50:16   
biba77
Ce je sladkosnedna, pa jo moramo se boljse pogostit - dolgo ne bo imela vec moci (ko se zredi na 300 kg). :):):)

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2005 8:53:20   
Skye
potem pa je treba kalorijsko bombo pripraviti...kaj predlagate da pripravim v soboto?;)....bo se tko najedla pri meni, da bo hendikepirana za naslednjih 9 mesecev:)-:)-:)-

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2005 8:56:53   
biba77
Hmmmm, :zmeden2:
:torta: skutino torto
:torta: Sacher torto
:torta: Schwardwaldsko torto
:torta: kremsnite
:torta: par vrst strudla in
:kava: Kavo z dvojno smetano.
Ko to zmaze, je bo konec! :)-

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2005 9:09:42   
Skye
bom ji kar sacher torto ponudila.....pa kar celo bo lahko pojedla.....in ni :hudicek: da je ne bom za nekaj onesposobila;)

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.2.2005 9:10:05   
Skye
za nekaj časa sem mislila;)

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.2.2005 9:55:34   
baguSka
Punce najejte jo packo, da se tud premaknt več ne bo mogla!:bravo::bravo:

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.2.2005 13:11:49   
caro
Hvala, hvala in še enkrat hvala. Sej če vam povem po pravici nisem obupala samo malce "vaših" besedic sem potrebovala.

Imam krasnega moža samo po žensko me ne zna potolažit. Vam držim pesti, da vam bo vsem kar hitro ratalo bom pa res danes zvečer ko teta pride, v polnem teku, jo prosila za kak milijon ali dva nepovratih sredstev pa fajn jo bom z nutello nafilala mogoče se me bo usmilila. Mogoče zveni zelo sebično samo meni teli tableti res povsod puščajo sledi sem napihnjena kot kak slon. O mazolih ljuba larisa pa ne bom izgubljala besed. No čez par dni gremo novim zmagam naproti.

Lepo se imejte pa pridne bodite in naj se zgodi karkoli ne izgubite svojega smisla za humor.

Lp

(odgovor članu caro)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......