Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:26:29
|
|
|
|
biba77
|
Ah, Caro :rozica:, ne prehitro obupovat! Ves, ze to, da si po 6 mesecih dobila pomoc s tabletkami, je vec, kot marsikatera dobi v enem letu poskusanja. Ta :hudicek: M bo hitro mimo, pa bosta sla v nove boje! :sloncek::sloncek::sloncek: Katere tabletke si pa dobila? :zmeden2: Povej malo vec o sebi... Sicer pa so meni tudi vse tablete puscale (in se puscajo) sledi, razen tam,... ampak jaz ne nameravam obupat! Zaupaj svoji G in imejta se rada z :love:, pa bo ratalo tudi vama. :miska:
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
caro..potrpljenje,potrpljenje,treba bo zdržat,se sprostit in počakat,tako kot mnoge iz tega foruma.Da puščajo posledice te hormonske tablete ti pa popolnoma verjamem,samo,če ne gre drugače bo treba pač potrpet,kajne..vse za naraščaj!!! Nej se ti čimprej posreči:nosecka: (saj vem lahko meni govorit,ampak druge poti ni)
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:28:14
|
|
|
|
Tejčika
|
Caro, en bit žalostna,...poglej an spodnje sezname kako ostale čakajo (čakamo) na dojenčka,...moraš bit dobre volje, optimistična, pa bo vse vredu. Če boš žalostna in skoz razmišljala o slebem, bo dojenček rekel, da takšne mamice pa res noče! Naj ti čimprej minejo dnevi do ugleda :modri::roza:. In naj se ti ta želja izpolni čimprej! Tejčika:rozica:
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:28:26
|
|
|
|
meeryana
|
Draga caro.....ne obupat! Tudi midva se trudiva že zelo dolgo (več kot leto in pol), pa je vsak mesec enaka zgodba.....ampak verjameva, da bo in to takrat, ko bo prišel čas za naju. Ugotovila sem, da razmišljanje o tem in preveliko obremenjevanje stvar še samo poslabša! Pa ne zato, ker bi bile manjše možnosti za zanositev, ampak ker se lahko večino časa pogovarjata le o tem, razmišljata le o tem in pozabita na druge stvari, ki bi lahko polnile vajino življenje. Tako kot obremenjevanje s tem ne zavira zanositve je tudi pospešuje ne,....tako da le mirno in uživajta drug z drugim! LP Meeryana:rozica:
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:28:39
|
|
|
|
Skye
|
Caro pozdravljena. Veš ta :hudicek: teta z Krvavca je stalnica pri vseh nas, pa je prav nobena noče:( Ampak potrebno je pozitivno misliti in nikoli izgubiti upanja.....vsaka od nas bo enkrat ugledala tisti magični :modri::roza: Tud zate držim :miska::miska::miska:, da bo to čim prej. Še enkrat...dobrodošla:) Skye
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:35:20
|
|
|
|
dadica
|
veste kaj punce,jaz mislim da delamo napako ker smo si to teto vzele za sovražnico,sovražniki pa nikoli ne pozabijo na nas,vzemimo jo kot "NAJboljšo" prijateljico in stoposto bo slej ko prej pozabla na nas,sploh če bomo potrebovale uslugo.HA;HA;HA:)-:)-:)-
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:37:07
|
|
|
|
Skye
|
dadica :bravo::bravo::bravo: Mogoče pa bi ta taktika res delovala;)
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:39:11
|
|
|
|
dadica
|
če smo poskusile že vse ostalo nas to nič ne stane, pa še bolj poceni je kot kupovanje testov:)-:bravo:
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:41:47
|
|
|
|
Skye
|
pol pa od zdaj naprej pričakujem prijateljico M.....še kavico in kekse ji bom ponudla, tko bom prijaznaaaaa:)-:)-...in upam, da je ji bom zasmilila in bo rekla...ne k tako dobri frendici pa tokrat ne bom šla;)
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:44:52
|
|
|
|
dadica
|
če ne pa jo prosi za velikooooo uslugo,takrat pa bo obiskov konec, še boljše pa je če jo prosiš za posojilo denarja, ziher je nadaljne lato ne bo:)-:)
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:45:24
|
|
|
|
biba77
|
Ja, kako visokokaloricno sladico - mogoce pa je na dieti, pa ne bo hotela prit. :)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:46:38
|
|
|
|
larisa
|
Draga Caro, res ne smeš obupavat po 6-ih mesecih ampak samo :sloncek::sloncek::sloncek: pa se veselit. Jaz sem ravno danes zjutri robantila ker se mi povsod drugje poznajo tablete kot tam kjer si želimo. Čez noč sem dobila kar ene 10 takih pravih mozoljev.Ampak če bo pomagalo do :duda: bom tud to z veseljem prenesla. LP Pa :rozica::angel::angel:
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:47:12
|
|
|
|
Skye
|
dadica :)-:)-:)- Visokokalorično sladico....hmmmm...kaj pa če je ta tetka sladkosnedka;)
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:50:16
|
|
|
|
biba77
|
Ce je sladkosnedna, pa jo moramo se boljse pogostit - dolgo ne bo imela vec moci (ko se zredi na 300 kg). :):):)
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:53:20
|
|
|
|
Skye
|
potem pa je treba kalorijsko bombo pripraviti...kaj predlagate da pripravim v soboto?;)....bo se tko najedla pri meni, da bo hendikepirana za naslednjih 9 mesecev:)-:)-:)-
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 8:56:53
|
|
|
|
biba77
|
Hmmmm, :zmeden2: :torta: skutino torto :torta: Sacher torto :torta: Schwardwaldsko torto :torta: kremsnite :torta: par vrst strudla in :kava: Kavo z dvojno smetano. Ko to zmaze, je bo konec! :)-
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 9:09:42
|
|
|
|
Skye
|
bom ji kar sacher torto ponudila.....pa kar celo bo lahko pojedla.....in ni :hudicek: da je ne bom za nekaj onesposobila;)
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 9:10:05
|
|
|
|
Skye
|
za nekaj časa sem mislila;)
|
|
|
|
samo kakšno vspodbudno besedo 2.2.2005 9:55:34
|
|
|
|
baguSka
|
Punce najejte jo packo, da se tud premaknt več ne bo mogla!:bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......