|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sama z novorojenčkom
20.9.2009 17:55:06   
Anonimen
Ker mi je hudo in izredno dolgčas, bom napisala kako preživljam prve dneve z novorojenčkom. Drugi sin je star 10 dni, pred parimi dnevi sva prišla iz porodnišnice in kot družina smo začeli uživati v novi situaciji. Starejši sin je hodil v vrtec, mož je koristil očetovski dopust. V petek pride starejši sin iz vrtca prehlajen in z vročino. v soboto ga mož odpelje k zdravniku in tam sta takoj napotena v bolnico-diagnoza-virusna pljučnica. Ostala sem sama doma z novorojenčkom. Čeprav je to najin drugi otrok, sem predvsem zbegana. jok, previjanje, jok, previjanje... neprespane noči. Pa saj to poznate. Oblivajo me čudni občutki joka, žalosti, skrbi in dolgčasa. Starejši sin in mož bosta še nekaj časa v bolnici, posledično jaz pa tako še nekaj dni sama......user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sama z novorojenčkom
20.9.2009 17:59:49   
Massa26
O joj, kar lahko se vživim. Mene bi pri vsem še zelooo skrbelo za starejšega otroka. user posted image user posted image

Tolaži se, da vse take krizne situacije minejo in boste kmalu spet uživali skupaj user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2009 18:09:12   
tažana
Ti pošiljam nekaj pikapolonic user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam doma 6 dni staro punčko, pa nisem sama pa me vsaka stvar v jok spravi. Drži se... upam da čimprej prideta domov.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2009 18:20:46   
babylove
Jaz sem bila sama z novorojenčkom 4 mesece v tujem okolju, 24h/dan in 7 dni/teden.
Zdaj bom pa spet sama z dvema novorojenčkoma in 4letnim otrokom.

A ti je še zmeraj hudo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2009 18:58:49   
m..tina
Jaz sem bla prvih 14 dni samo vsak dopolne sama s prvim otrokom, pa sem bila že skor na robu joka, ko se je moj doma prikazal. Niti si ne predstavljam, da bi mogla bit cele dneve sama, takrat, v tistih čustvenih časih.

Babylove, verjamem, da je bilo tebi še huje, veliko huje in sočustvujem s tabo. Vseeno pa ne rabiš bit tok sarkastična do Zasavke!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2009 20:09:34   
K_a_t_i
Povabi na obisk kakšno kolegico, da vsaj malo počvekaš (ali pa mamo, taščo,...) - po možnosti mamico. Je takoj lažje poslušati jok, če je nekdo zraven :) Saj bo!!! Pa pikapoke za večjega sinka. user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2009 21:27:27   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Jaz sem bila sama z novorojenčkom 4 mesece v tujem okolju, 24h/dan in 7 dni/teden.

A ti je še zmeraj hudo?

In kje je oče?

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2009 21:34:29   
Urša08
zasavka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo boš vidla. Si pa v nezavidljivi situaciji ampak bo še vse dobro. Tudi jaz ti svetujem da pokličeš mamo da ti malo pomaga. Boš videla da se bo vuser posted image se uredilo, tvoj starejši otroček se bo pozdravil, možek ti bo spet na voljo in ti si boš odpočila. 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
20.9.2009 21:41:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2009 21:44:41   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Jaz sem bla prvih 14 dni samo vsak dopolne sama s prvim otrokom, pa sem bila že skor na robu joka, ko se je moj doma prikazal. Niti si ne predstavljam, da bi mogla bit cele dneve sama, takrat, v tistih čustvenih časih.

Babylove, verjamem, da je bilo tebi še huje, veliko huje in sočustvujem s tabo. Vseeno pa ne rabiš bit tok sarkastična do Zasavke!

ne poznam nobene, sam meni se je to tu je zame tud sarkastično Babylove. Zasavka bo mimo, važno da se dobro konča, potrpet pa itak ženske znamo, a ne?

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2009 8:30:51   
Anonimen
Super ste, sem vedla, da me boste razvedrile. Mama in oče ne moreta priti, ker sta v službi in živimo 60km narazen, tašča bi sicer lahko, ampak.....rekla, je da pride enkrat ta teden. No, so pa vsaj prijateljice obljubile, da me obiščejo popoldne.

(odgovor članu end1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2009 8:40:22   
koala
zasavka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrjamem da ti je hudo, sploh ker je starejši sinek bolan. Jaz sem ostala sama 8ker je moral mož na teren) s starejšim dojenčkom pa mi je bila totalna kriza. Upam da kakšna prijateljica res pride okoli. Pikapoke za vas.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.9.2009 9:03:15   
Hope2

A ti je še zmeraj hudo?

Sam tista skrb kaj je s starejšim otrokom v bolnici tudi ni kar tako. Ponavadi je to še huje, kot pa to, da si sam z otroki. Pa tudi lažje preživljaš odsotnost moža, kot pa odsotnost otroka. Itak pa vsak drugače doživlja enake situacije.

Zasavka nakopaj si nekaj prijateljic, da ti prevzamejo vsaj za minutko otročka. Četudi se včasih zdi, da potem imaš še več dela z obiskiuser posted image , je vseeno fajn, da lahko otroka malo odložiš in odjadraš z mislimi vstran. Pa ko malček zaspi, naredi nekaj zase, za svojo sprostitevuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.9.2009 9:04:23 >

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.9.2009 9:43:09   
babylove

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

A ti je še zmeraj hudo?

In kje je oče?

Oče je v službi.

In ne, nisem sarkastična, le povedati sem hotela, da v tej situaciji nič ni tako hudega, da se ne bi dalo preživeti. Ljudje prebrodijo dosti hujše preizkušnje v življenju.
Verjamem, da je hudo, če je večji otrok v bolnišnici, ampak - oče je z njim, torej spet ni tako hudo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.9.2009 9:51:27   
lenika
Ja, zakaj se pa potem odločata za otroke, če dejansko nista skupaj, če oče nima nič od otrok. Če si res sama 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kdaj pa naredita otroke?

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.9.2009 9:57:46   
botrca
Zasavka zate in tvojega sina...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.9.2009 9:57:52   
babylove

Ja, zakaj se pa potem odločata za otroke, če dejansko nista skupaj, če oče nima nič od otrok. Če si res sama 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kdaj pa naredita otroke?

Štorklja nam jih prinese.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.9.2009 10:00:34   
Foxina

Štorklja nam jih prinese.

praktično user posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.9.2009 10:46:05   
t5t6
Po mojem tebe dajajo bolj hormoni, kot pa da bi bila ta situacija res huda. Razloži si, da je s starejšim otrokom vse Ok in da bo vse skupaj kmalu mimo pa bo. Nujno si zrihtaj kakšen obisk, pojdi malo na svež zrak in bodi srečna, da imaš moža, ki je lahko z otrokom v bolnici. Pri meni se je namreč popolnoma vedno zgodilo, da sta otroka zbolela, ko je bil mož na službeni poti. Kakšnih dni se še danes tako živo spomnem, ker mi je bilo rez težko, ampak sem si vedno rekla saj bo kmalu boljše. user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.