|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sama vprašanja!!!
20.9.2006 7:16:56   
tejka**
Čao!

Zanima me, če katera ve, zakaj pride do situacije v kateri sem?! 13 dan sem bila na ultrazvoku, da se vidi kako je z mojo ovulacijo. Zdravnica pravi, da sem na ovulacijo pripravljena, da imam ogromno svojih jajčec, a niso zreli. Predpisala mi je klomifen od 5-10 dne po 2 tabletki. To bi naj zadevo uredilo. Mislite, da je res to tako? Bila sem že na HSG-ju in je vse lepo, spermiogram je ok, torej zdaj še klomifen potem pa, če ne rata ne vem kaj še...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sama vprašanja!!!
20.9.2006 7:35:18   
Anonimen
Mal čuden te zastopim oz tvojo G. Jaz imam nezrela jajčeca, amapk so mi to lahko ugotovili šele pri ICSI postopku, ker se niso pravilno delila, ko so se združila z semenčeci. Na UZ-jih pa so mi  skoz govorili, da mam O, ker so folikli bili lepi, veliki. A ti folikli ne zrastejo dovolj, pa je iz tega sklepala, da maš nezrela jajčeca. Drgač se mi zdi, da ne more ugotovit, razen, če ti je še poleg UZ jemala kri in na podlagi krvi ugotovila zrelost jajčec.
Zaradi nezrelih jajčec, sem jaz dala skoz že 3 icsi postopke, imela številne lepe folikle (10-15 foliklov), vendar le po 3-4 jajčeca ali pa nobene. Nobeno se ni oplodilo prav, zato niti do transferja ni prišlo. Probali so me zdravit z Klomifenom, aglurabom in mi ni nič pomagalo. Zdaj grem še 2X, če se bo ponovilo, potem so mi rekli naj začnem razmišljat o donorstvu, vendar ne pri nas, ker pri nas v teh primerih nimaš pravice do darovanega jajčeca.
Najbrž sme te zdaj ful prestrašila, ampak meni je G reku, da se to tako redko zgod kteri , da sem najbrž sama v slo s tem primerom. Kljub temu pa jaz nisem nehala upat in verjamem, da mi bo uspelo. Ne samo verjamem ampak sem prepričana. Bom pa v naslednjem postopku skupaj z uradno medicino se poslužila še alternaivne, ker samo uradna mi res ne more pomagat. Včasi so v MB G, delali postopek, kjer so ti vzeli nezreli folikel in ga dozoreli v laboratoriju in tako si imel zrelo jajčece, zdaj tega več ne delajo. Se pravi, da tudi za nas obstaja upanje in so odkrili, kako rešit zadevo. Mogoče bo pri meni trajalo mal dlje, ampak obupat pa sigurno ne smem.

Če to klomifen ne bo pomagal boš šla na OBMP, kjer boš imela še večje število foliklov in zato tudi še večje možnosti, da bo vsaj eno, če ne več jajčec zrelih. Lahk pa ti bo že ob tej veliki dozi klomifena ratalo pridelati zrelo jajčece. Misli pozitivno in verjemi, če ne bo ta mesec, bo pa drugi ali pa šele čez pol leta, ampak enkrat pa bo, res. Taka zdravljenja so ponavadi dolgotrajna, zato ne smeš obupati že v prvem ciklu, je pa dobro, da veš kaj te čaka v najhujšem primeru. Zato sme ti napisala svojo zgodbo in res močno dvomim, da boš šal po mojih stopinjah, ker je kar nekja punc že nosečk, ki so bile tako kot ti.
držim ti pesti in ti želim čimprejšnjiuser posted image .

(odgovor članu tejka**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.