|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sam kakšno mnenje
9.1.2009 18:43:17   
Anonimen
en dan sem bila pri kolegici, ni je bilo doma, bil je sam njen mož. in tamali, ki je star dve leti, ona je delala. pa sva se z njenim možem zadebatirala, o varanju, ... in danes že cev dan premisljujem o tem. kaj mi je govoru, kok me je božal, ... jaz sem tudi poročena in imam otroka, mož pa še iz prve zveze.

prav pasal mi je da mi "piha" na dušo. sva zasrala, ampak imam majhen občutek krivde. sej vem da bi šlo samo za avanturco ali dve, pa pozabva. sam ...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sam kakšno mnenje
9.1.2009 18:48:02   
eya
uh, ne se igrat, da se ne opečeš...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2009 18:55:56   
Anonimen
Mnenje user posted image  Tvoja kolegica ima fajn kolegico, ki se pride tudi na dom šlatat z njenim možem.
Če že morata to delati, ni potrebno, da to počneta na njenem domu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2009 18:57:14   
uršika***
sej vem da bi šlo samo za avanturco ali dve, pa pozabva. sam ...

Ne verjamem, da bi kar tako pozabla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2009 18:59:35   
Hans
Se podpišem pod eya.
Če že imaš potrebo po pozornosti, ne s možem od kolegice.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2009 19:01:42   
Marogica
Vidim, da je enim dolgčas....čez nekaj mesecev pa bo jamranje tu gor, pa jokanje pa stokanje....

Ma brezveze...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2009 19:03:39   
Anonimen
Ta tvoja kolegica je pa res ena reva. Ma enga picajzla za moža, enga čustvenga invalida za kolegico, pa otroka k je mogu gledat svojga fotra k šlata prjatlco od mami na njihovem domu. Kolk enih ogabnih primerkov taca to lepo zemljouser posted image

(odgovor članu Hans)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2009 19:16:57   
Anonimen
jaz bom pa tako reklA TVOJA KOLEGICA MA ŽE FAN KOLEGICO,MOZA MA POKVARJENGA K CE JO NEBO S TABO JO BO S KAKO DRUGO PREVARAL....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2009 19:26:52   
maca m
Pa sam mejhen občutek krivde maš??? A dej ga no lomt!!!

Če si bla že taka faca......povej zdaj kolegici, da si srala z njenim možem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2009 19:27:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jaz bom pa tako reklA TVOJA KOLEGICA MA ŽE FAN KOLEGICO,MOZA MA POKVARJENGA K CE JO NEBO S TABO JO BO S KAKO DRUGO PREVARAL....

ja....v bistvu ji sam uslugo dela a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2009 19:33:19   
Akil
IZVIRNO SPOROČILO: maca m

Pa sam mejhen občutek krivde maš??? A dej ga no lomt!!!

Če si bla že taka faca......povej zdaj kolegici, da si srala z njenim možem.

user posted image user posted image user posted image

Ja, mej zdej še kohones, pa povej svojmu možu pa kolegici!!!!user posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2009 19:35:11   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Akil

user posted image user posted image user posted image

Ja, mej zdej še kohones, pa povej svojmu možu pa kolegici!!!!user posted image

jajca, po domačeuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2009 19:40:20   
tweed

Evo spet. Sej boga ženska pa res ni nič kriva, vsega je kriv mož od kolegice. Baraba! Kako more! Verjetno je bil zaustavljen tako, da ga je oklofutala... Aja ne?

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2009 19:48:38   
FLASK_A
neverjetno, kako mene take stvari pogrejejo user posted image

Spoštuj svojo družino, če je ne moreš, pa spoštuj vsaj druge zveze! in ne drezaj tja kamor ni treba!

Mislim... Pa taka kolegica... Al pa mož... sej sta oba glihuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.1.2009 19:53:44   
Pupa7

en dan sem bila pri kolegici, ni je bilo doma, bil je sam njen mož. in tamali, ki je star dve leti, ona je delala. pa sva se z njenim možem zadebatirala, o varanju, ... in danes že cev dan premisljujem o tem. kaj mi je govoru, kok me je božal, ... jaz sem tudi poročena in imam otroka, mož pa še iz prve zveze.

prav pasal mi je da mi "piha" na dušo. sva zasrala, ampak imam majhen občutek krivde. sej vem da bi šlo samo za avanturco ali dve, pa pozabva. sam ...

in kaj maš od tega? in ne da maš lahko majhen občutek krivde... lahko se zamisliš nad sabo... sramota...

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.1.2009 19:56:27   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Ta tvoja kolegica je pa res ena reva. Ma enga picajzla za moža, enga čustvenga invalida za kolegico, pa otroka k je mogu gledat svojga fotra k šlata prjatlco od mami na njihovem domu. Kolk enih ogabnih primerkov taca to lepo zemljouser posted image

fajn napisano!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.1.2009 20:15:42   
Camila
K mi kar vre v možganih ko preberem kej takega... user posted image
Ma kaj ti je padla tema na oči al ki ;)...

Svet je okrogel, vse se vrača vse se plača....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.1.2009 20:20:43   
Anonimen
al pa je spet ena odprla tako temo da se boste/mo kle gor kregal ona se bo pa pomožnosti ko bo to brala smejala.

(odgovor članu Camila)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
9.1.2009 20:22:03   
Anonimen
drugače se pa strinjam s predhodnimi posti sploh pa s Camilo. da ti bo vse povrnjeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
9.1.2009 21:32:35   
Anonimen
ja pa sej je on začel z božanjem, masiranjem, objemanjem. pač da sva zasrala edin tu je narobe, mi je dal pa občutek, da sem še zmer ženska. čeprov sem že skor pozabla. ja vprašal me je kok sva z možem, pa sem rekla tok, tok, ... pa je reku saj pri nama je isto, ... saj če doma ne dobiš, daš pa drugje. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
9.1.2009 21:35:42   
arabela*
jaz pa mislim,da je anonimna šla tja z enim določenim namenom.
Ker je sigurno vedela,da se bo,oz.se lahko kaj zgodi,če že "prijateljice"nebo doma.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.1.2009 21:43:07   
Akil

ja pa sej je on začel z božanjem, masiranjem, objemanjem. pač da sva zasrala edin tu je narobe, mi je dal pa občutek, da sem še zmer ženska. čeprov sem že skor pozabla. ja vprašal me je kok sva z možem, pa sem rekla tok, tok, ... pa je reku saj pri nama je isto, ... saj če doma ne dobiš, daš pa drugje. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Za kozlaT!!!!!!  A če bi ti reku, da pejta v spalnico, bi pa šla z njim????  Mislim, da si boš mogla nabavit hrbtenico, tvoja kolegica pa boljše ljudi okrog sebe!!!

GRAVŽ!!!!!!!!

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.1.2009 21:45:59   
Anonimen

U....še eno nezadovoljno, nesamozavesno pišče k si ego pumpa na možu od kolegice. Matr je zdej samozavest visoko a? K maš filin da si boljša k ona....
Blond patetik.....itak da ti je pihal na dušo, če je mel pa kri v spodnjem nadstropjuuser posted image ....kristus kolk ste ene naivne......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?