|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sakramenski fleki
2.4.2007 14:53:16   
Anonimen
enkrat sem že jamrala pa moram spet.
v naši bajti ni enega oblačila več pomoje da ne bi imel nekega fleka gor. zapranega seveda! še črna oblačila imajo kak masten madež.
zdaj pa navalite s predlogi kako se znebit vseh teh flekov, ki so po večini res zaprani in so vseh sort - največ pa kak mastič ali še pogosteje kaka bejbi hrana (frutki) in sadni sokovi recimo jagodni??!! pa tut kak golaž in vsakodnevna južna!

pa še to mi povejte - če se zgodi flek, a takoj laufate slečete recimo mulca, cunjo pa namočit, našpricat nažajfat? a poflekane cunje nedoataknjene ležijo v košu s perilom ne vem 1 teden?

kakoooooooo????!!! sovražim smrkce!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sakramenski fleki
2.4.2007 14:58:47   
HHH
pa še to mi povejte - če se zgodi flek, a takoj laufate slečete recimo mulca, cunjo pa namočit, našpricat nažajfat? a poflekane cunje nedoataknjene ležijo v košu s perilom ne vem 1 teden?

Oboje se dogaja. Sčasoma sem ugotovila, da tisto takoj ni nič bolj učinkovito kot tisto čez en teden, tako, da zadevo operem ko pač pride na vrsto. Če sem danes že oprala en stroj takšnih svinjarij, bo zadeva pač počakala do jutri, pojutrišnjem.
Na splošno pa velja, da hudi fleki ostanejo ne glede na prašek in raznorazne kretenistične reklame mi samo tlak dvigujejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2007 15:04:44   
soncece24
Jaz še vedno zagovarjam dobro staro terpentin milo (to so naše babice imele za mastne ovratnike na srajcah riflat user posted image user posted image ), jaz preden dam prat prečekiram cunje, če je kje kak flek in če je, malo namočim, zriflam s terpentin milom in gre skoraj vse dol - še bučno olje. Celo zimski plašč, ki je bel in je imel še od lani en flek na rokavu sem tak spet zritala. Dobiš pa to žajfico v vsaki trgovini. Jaz kupim ponavadi sicer v Avstriji od Hirscha, al pa kr v dm-ju milo za ročno pranje, ker je manjše (mam ful mini roke user posted image ).

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2007 15:06:36   
lex
Jaz mu nekaj majic ne obleče za doma ali za vrtec in jih ima za izjemne priložnosti, kjer pa itak vedno najde user posted image , da se popacka. Se sploh ne sekiram. Mi recimo zadnjič ni blo nič jasno ko je rdeča pesa šla dol, navaden čaj pa neuser posted image  in je bela majčka postala skoraj rozauser posted image  - še sreča, da dobimo pupo od zadaj, da bo lahko nosla. Edino kar sem takoj namočla je bila majčka, na katero je dobil prstno barvo (jaz ga slečem in mu oblečem majco za packanje, flek je pa una ta druga doblauser posted image , tako da mojemu ne pomaga nič)
dam pa veniš not, da si mislim, da bo mogoče šlo kaj doluser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2007 15:25:27   
Felicity
Jaz madeže posprejam ali pošpricam z BioShout, edino kar pomaga. Mastne madeže pa kar z Prilom oz. detergentom za pomivanje posode.

In ja, čakajo v košu za umazano perilo, dokler niso na vrsti za pranje. Sadja pa tudi BioShot ne očisti.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2007 15:38:54   
Anonimen
Mastn madeže je fino našricat s kakšnim razmaščevalcem, ki ga sicer uporabljaš v kuhinji, jaz imam Meglio.

Drugače gre pa s Pril zelenim gelom vse proč, vsaj pri nas. Ga bom najbrž spet začela uporabljat, ker se mi je zdaj ob uporabi indijskih pralnih oreškov že preveč flekov nabralo. Potem pa prodat ne morem otroških cunj, tako da me na koncu vse skupaj velko stane, čeprav so ti oreški kao cenejši od praška.

Sicer pa smo še v mlajših letihuser posted image  pri hranjenju obvezno uporabljali slinčke.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2007 18:54:34   
beba76
Pri nas belilo od Amwaya vse dol spravi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2007 10:00:12   
facka
Čistilo OPAL, v modri škatlici okrogli, kupiš v Mercatorju... ali pa navadno milo, kupiš v Muellerju na oddelku, kjer so čistila, ta dva sta definitivno dobra

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2007 18:08:09   
makica
Mastne madeže vedno pred pranjem namežem s prilom. Do sedaj so šli skoraj vsi dol, le kakšen zelo trdovraten mi je ostal. Pri ostalih madežih pa sem zdaj odkrila super čistilo in sicer se ga kupi v DM za dober euro. Firme se ne spomnim vendar na njem piše univerzal flackensaltz. Dodam ga med prašek če kuham perilo. Šli so dol prav vsi madeži. Sem že iz omare vzela vse stare bodije, ki sem jih pospravila in po enem letu so vsi beli kot novi. Pri 40 stopinjah je malo manj dober, vendar tudi kakšen madež gre stran, za kuhanje pa ga ni para.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2007 8:19:38   
Jessy
Jaz pa na madeže od sadja ali česa drugega vedno nasujem Vanish oxy action. Cunjo fuuuul namočim, dam v lavorček in nato kar direkt iz embalaže nasujem oxy action gor in pustim čez noč. Največkrat gre od enkrat dol, če je pa bolj trdovratno, pa še ponavljam, dokler ne izgine. Mi je pa fajn, ker barve ne nese stran.
Bele cunje vržem v varekino.
Če so pa mastni madeži imam pa eno super čistilo, ki sem ga dobila od enga iz ene tovarne, kjer z njim odstranjujejo motorno olje. Men tisto nese vse stran. Je pa res, da ga zdaj full šparam, ker se ga ne dobi več. Imena čistila ne vem.
Drugače pa proti mastnim flekom pomagajo detergenti za posodo, pa vroča voda.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 8.4.2007 8:20:00 >

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.