|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka
8.8.2008 14:32:31   
sirenetta
Anketa:

Oglasite se tiste, ki vam je uspelo zanostiti tako, da ste po plesu delale svečo, torej noge v luft po akciji in tako čakale, da se najde pravi princ, ki se poroči z vašo princesko. Rezultati pa so vaši mali princi in male princeskice!

No, začnem jaz:
Mi smo deleli svečo po plesu kar dobre pol ure, no malo svečo, malo pa noge naslonjene na zid, vse skupaj pa vsekakor pol ure. (Menda isto svetujejo na kliniki, kjer se ukvarjajo z neplodnostjo, to mi je ena sestra v zdr. domu povedala, da dajo najprej ta "recept" parom - noge v luft po akciji). Nam je ratalo pa še en par poznam in isto je šlo v prvo! Rezultat pa je naš mali princek Mihael user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.8.2008 16:06:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S svečo do sreče - uspeh v prvem poskusu
8.8.2008 14:42:15   
Grethy
Evo mene na tej temi,

Naslov je čist ok in moram priznat da je Ciril dal odlično idejo

mi po plesu še nismo prakticirali svečkanja, bo pa to prioritetno takoj v naslednjem plesnem manevru user posted image user posted image user posted image

... hkrati bi pa kr takoj čestitala vsem uspešnim plesalkam, ki jim je svečkanje po prvem plesu prineslo nagrado :
malo ploščo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Geslo te teme je v podnaslovu lahko tudi :
PRITELOVADIMO SI OTROČKA

< Sporočilo je popravil Grethy -- 8.8.2008 14:43:15 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2008 15:55:22   
sirenetta
Torej Grethy čakamo poročilo z naslednjega plesa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen ples in lepo nagrado user posted image .

Boš videla, da bo kmalu en lep cukrček razveseljeval tudi tvoje dneve. Držim pesti močno zate in za dušico, ki že čaka, da se naseli v tvojem trebuščku, da čimprej najde pot user posted image .

Bom poiskala kakšnega moderatorja, da popravi podnaslov teme, sem na žalost prepozna in sama ne morem več popravit user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2008 17:15:15   
deki
user posted image jaz sem rezultat 2user posted image en na potiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
preverjenouser posted image
vi kar delajte lepo naprej in veliko srečeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: s svečo do sreče - pritelovadimo si otročka
8.8.2008 17:30:28   
snikolina
Zdravo.
Jaz sem v prvo delala svečo (moj je umiral od smeha!) nekje pol ure, ni ratalo nič.
V drugo pa ne in se je prijelo. Zanimivo, ne? Sem pa res ogromno slišala o tej sveči oziroma o držanju nog v luft user posted image , zato sem tudi probala.
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2008 19:35:20   
M1987
Jaz sem za te svečke zadnjič prvič slišala user posted image  Sam kako pa kaj partnerji gledajo na to? user posted image  Ja nič bomo enkrat probali. user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2008 20:44:49   
Martina27
No tudi mi smo tako pridelali našega plesalcauser posted image user posted image user posted image
Pa moja sestra tudi. In prav ona mi je svetovala, ker dva meseca nisem zanosila in sem bial že čisto panična, no tretji mesec pa smo malo telovadili in nam je ratalouser posted image user posted image
Pa me je bilo tako sram to komu povedat, ker sem mislila, da se bo kdo norca delal iz mene in zdaj zagledam to temouser posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2008 20:46:04   
Martina27
Sej mu ne rabiš povedat, zakaj to počnešuser posted image .... mal telovadiš po plesu, kaj..... pač ti pašeuser posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2008 22:11:02   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Jaz sem za te svečke zadnjič prvič slišala user posted image  Sam kako pa kaj partnerji gledajo na to? user posted image  Ja nič bomo enkrat probali. user posted image

Moj je bil zraven, ko nama je en par (njegovi dobri prijatelji), ki jim je tudi ratalo iz prve, prvič povedal za tale recept. Takrat sicer še nisva načrtovala, še manj delala na tem, ampak ko pa sva se odločila, da bi bil že počasi čas za enega malega plesalčka, sem pa potegnila recept iz rokava user posted image user posted image user posted image .

Tako je to, če je hotel ata postat, je pač moral svečo gledat user posted image user posted image user posted image .

Evo ideja za novo podtemo: reakcije vaših partnerjev ob gledanju sveče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2008 0:44:47   
Anonimen
Nama sveča ni nič pomagala. Uspelo je takrat ko sem najmanj pričakovala in sva bila najmanj pridna...

Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2008 9:55:48   
aqua77
Oj,user posted image user posted image

no mi smo tudi zadnjič prakticirali svečo....user posted image poročilo o rezultatih bo pa še sledilo...user posted image user posted image user posted image user posted image

morem pa dodati, da je bilo izredno zabavno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2008 8:14:06   
linči 312
kar se tiče sveče in njenih rezultatov žal še ne morem kaj dosti povedat. sem šele pred kratkim začela te vrste ples prakticirat. je pa res, da sva se z mojim blazno zabavala in je bilo tud po user posted image še vedno zelo pestro in zabavno. seveda mi je pomagal, ko že sama nisem mogla met nog v luftuser posted image . je pa zanimiv, kolk hitr mi je pri tem cajt minil. sva se ob vsem tem tolk zabavala in presmejala, da je blo v momentu pol ure in še več memuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2008 8:20:15   
Anonimen
Evo pupe...

Tudi sama sem prvič ko sem svečo delala zanosila, vendar se žal ni obdržalo... Morem pa povedat, da me moj ni nič čudno gledal, ampak me je samo spraševal zakaj je to dobro... Verjetno bom tudi ta mesec tako poskusila ker od takrat nisem in se še ni prijelo user posted image

No ampak je pa fino... ker mi mora tako tudi sam malo pomagati in sodelovati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu linči 312)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.8.2008 16:01:38   
nf
Glede na to da midva delava na otročku že 2 leti, lahko mirno zase rečem, da sem ekspert v svečah! user posted image  user posted image  user posted image  Ko sem jo prvič delala, se je moj neizmerno zabaval. Zdaj me pa že on zagrabi za noge in odvleče do stene user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.8.2008 16:32:46   
pokica_
user posted image nf, ta je pa dobra! Bom še jaz mojemu predlagala naj naredi tako! Se vsaj meni nebo treba vlačit po steniuser posted image . Ni nič za zgubit, bomo poskusili, mogoče bo pa pol kaj ratalouser posted image user posted image .

Dosti sreče vsem!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.8.2008 17:04:52   
miska73
Ja pri nas je zdaj tudi tako, da me moj takoj nažene, da dam noge u luft.
In ker je meni pri tem pač dolgčas... večrat vmes počnem marsikaj...
če ne druga malo z ritjo poplesavam sem in tja...
in potem jih slišim, da moram imeti noge u luftu in bit pri miru...

A ja, pa tale telovadba zaenrat še ni bila uspešna.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.8.2008 17:29:40   
nf
Ja moj je še bolj obseden s svečami kot jaz user posted image  Samo da zasluti, da se hočem dvigniti po akciji, me takoj zagrabi za noge in evo mene, že visim. user posted image  Vmes pa itak delam svašta, no ponavadi berem.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.8.2008 15:04:54   
Ploha
no pa se še jaz javim, tud jst sm delala sveča kake pol ure in je tudi ratalo v prvo, zdj sm 16 tednov noseča - jupii

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.8.2008 15:09:59   
baguSka
se ena ki je delala ze nickolikokrat sveco.. ze na trepalnice sem se skor postavla.. pa nic...

Neposredna povezava do sporočila: 19
12.8.2008 17:51:41   
TIAPIA
Tle je še ena k ji je sveča pomagala douser posted image .
Dve leti sva se trudla pa ni bilo nič.Pol sem pa slišala za svečo in noge v luftuser posted image in čez en mesec je bil rezultatuser posted image .
Zato punce kar noge u luftuser posted image .

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.8.2008 21:36:24   
.Anonimna.
Jaz sem pred leti cela 3 leta delala svečo, pa nič. Tako, da user posted image

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.8.2008 22:52:10   
Polynesia
2x noge u luft in 2x ratalo u prvo user posted image . No, ne vem če je ravno to bil razlog, ampak jaz sem to tako vzela user posted image .

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.8.2008 8:42:27   
linči 312
kot kaže je s pomočjo sveče tud nama ratalouser posted image

BC mini pokazal user posted image , CB pokazal +.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.8.2008 15:10:21   
tanja28
Lepo da je smeh in zabava na tem forumu, samo jaz kar težko verjamem da sveča pripomore k zanositvi. Semenčice imajo tako hitrost da v eni uri prispejo do jajcevodov ne glede na položaj po seksu to sem nekje brala. Mogoče je povezano z lego maternice da lažje noter steče, vendar ne vem če je kaj na tem. Tiste ki vam je tako uspelo user posted image  sem vesela sama tega ne bom izvajala!

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.8.2008 15:13:51   
baguSka
jah po eni strani je celo mal logicno... ce takoj po sexu vstanes, ti vecina stece ven... ce delas sveco in mirujes in lezis, pa se vsak sperma zadrzuje v noznici in se na ta nacin poveca moznost, da vec semencec priplava do jajceca...

ne bom te prepricevala... ampak tko je... user posted image

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!