Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 8.9.2006 12:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem kupovala take, ki se mešajo z vodo, čeprav nisem dojila.
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 8.9.2006 12:10:39
|
|
|
|
SAJA
|
še to sem pozabla napisat da ima moj mali že tako težave z napenjanjem,zato se kar mal bojim katero mleko mu dat.
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 8.9.2006 12:14:26
|
|
|
|
*maja
|
Jaz sem že od 4. meseca dalje mešala vse kašice kar z navadnim mlekom, nisem nič komplicirala.
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 8.9.2006 12:30:59
|
|
|
|
SAJA
|
*maja a s 3,5 ali 1,6 maščobe?
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 8.9.2006 13:20:55
|
|
|
|
*alja*
|
Otroku moraš vedno dajat mleko 3,5 ( tako mi je rekla zdravnica ), ker otrok potrebuje maščobe za razvoj!
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 8.9.2006 13:36:02
|
|
|
|
SAJA
|
pa lahk že 4-mesečnik uživacnavadno mleko?
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 8.9.2006 13:49:49
|
|
|
|
tulip
|
Jaz z adaptiranim za alergike, ker je takrat imel atopični dermatitis. Kasneje pa z navadnim 3,5.
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 8.9.2006 16:17:17
|
|
|
|
škratek
|
Ravno tako kupujemo kar tiste, ki se mešajo z vodo - Milupa, Nestle, Hipp. Klara jih pridno papca.
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 8.9.2006 16:35:04
|
|
|
|
SAJA
|
kako pa nadomestite mlečno?
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 8.9.2006 16:59:18
|
|
|
|
eya
|
Saj v teh, ki se mešajo z vodo, so že delci adaptiranega-nadaljevalnega mleka.
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 8.9.2006 17:48:51
|
|
|
|
SAJA
|
kje pa se kupijo nestle-jeve kašice,še nisem vidla.
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 9.9.2006 8:29:46
|
|
|
|
Nyah*
|
Milupa ima full vrst kasic, ki se mesajo z vodo, vse se mi zdijo zelo kvalitetne in dobre za nase . Imajo od gresa, do piskotka, riza, sadnih in zitnih kasic, vse sorte res. Tudi Nestle pohvalijo, a mi smo imeli doslej le njihjov gres (Alete- je napis na skatli, so pa od Nestleja), pa je fino jedla. Malo poglej in kako probajte pa bos videla, ce vam bo vsec. Nasa jih pridno papca.
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 11.9.2006 21:24:35
|
|
|
|
monika30
|
Imam eno podvprašanje. Kaj pa če otrok ni polno dojen. Jaz npr. dodajam Bebo 1-2x na dan. A potem lahko pri uvajanju uporabljam npr. kašice Milupa, ki verjetno vsebujejo Aptamil, ker potem otrok na isti dan je 2 vrsti adaptiranega mleka? Ali moram Bebo zamenjati? Ali pa je otrokaova prebava že tako razvita, da sprejme oboje? Saja, oprosti, ker se mešam na tvojo temo, ampak se mi zdi podobna tvoji, pa da ne sprašujem povono. Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 16.9.2006 10:16:20
|
|
|
|
flecker1
|
Monika30, koliko pa je star tvoj ? Jaz sem tudi dajala svoji enkrat aptamil, enkrat bebo, dokler nisem zpraznila aptamila in samo nadaljevala z bebo. Mislim da ne bo hudega.
|
|
|
|
RE: s katerim mlekom mešati kašice 17.9.2006 21:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
kaše lahko mešaš tut s svojim mlekom, oz adaptiranim mlekom ki ga pije sicer. če p akupiš take kašice, ki imajo že not mleko in se mešajo z vodo pa ni panike zarad tega da se mixata 2 mleka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
vtikanje23tinaali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?da,ker potrebujem nasvete (
5%)
ne,ponorim! (
11%)
se ne vtikajo (
14%)
pustim do neke meje (
45%)
ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (
25%)
Število vseh glasov: 506Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!