Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: s čim uspešno nad madeže? 6.12.2009 23:00:21
|
|
|
|
bojcy
|
Poizkisu s čistilom Meglio ;)
|
|
|
|
RE: s čim uspešno nad madeže? 7.12.2009 8:07:54
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja z sem že nekje napisala, da priporočam SIL- dobi se v Müllerju in stane nekje 3,99
|
|
|
|
RE: s čim uspešno nad madeže? 7.12.2009 8:23:37
|
|
|
|
Hope2
|
Joj te mandarine, imamo enak problem. Naš 1 letnik jih obožuje, samo najraje bi ga slekla in ga dala v banjo . Zdaj mu obvezno dam slinček, rokave zaviham kokr se dajo gor, na kolena še eno kuhinjsko krpo, potem pa mu jih še razrežen na manjše kose. Tako preprečimo sploh packanje, če pa kaj pride vseeno na oblačila, pa še nisem ugotovila načina, kako se znebit teh flekov. Meglio ne pomaga, tudi uno čistilo iz mullerja za sadne fleke ne. Nič Bom pa tale sil še sprobala
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.12.2009 8:24:17 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2009 8:49:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: s čim uspešno nad madeže? 7.12.2009 10:54:20
|
|
|
|
~Biba~
|
aaaa točno, od mandarin so tisti madeži na moji pidžami bomposkusla vaše predloge
|
|
|
|
RE: s čim uspešno nad madeže? 10.12.2009 17:32:47
|
|
|
|
mamima
|
sil, prihajaaaaam! HVALA VSEM
|
|
RE: s čim uspešno nad madeže? 10.12.2009 22:07:56
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Doma imam 11 mesečnika in 2-letnico........Tako da je ogromno madežev..... Zaenkrat sem vse uspešno odstranila z čistilom od Amwaya...... Pošpricam pred pranjem (cca. 30min) in potem dam prat....... Brez namakanja.......brez drgnjenja...... Je pa kar mal drag cca. 11€ -samo ga imam za dolgo...... Je pa res, da sem komaj prišla do ene zastopnice, ki mi ga je prinesla......
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?