Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 15.4.2010 15:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
aceton? razkužilo? mogoče meglion? samo pazi... če se ne motim razžre tudi lak..
< Sporočilo je popravil tedy -- 15.4.2010 15:07:24 >
|
|
|
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 15.4.2010 15:11:27
|
|
|
|
čipka
|
Bio7. zakon je!! biološko čistilo, ki spuca ma čisto vse, za seboj pa ne pusti nobenih škodljivih kemikalij ali madežev. Je vreden svojga dnarja, jes ga mam za čisto vse-od čiščenja keramičnih ploščic, do črt narisanih s kulijem, do madežev na tleh, sedežni.. V prosti prodaji ga ni, piši na ZS, da ti povem kje ga lahko dobiš, če hočeš.
|
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 15.4.2010 15:12:15
|
|
|
|
špelin@
|
Na omari poskusi s čistilnimi robčki za ritko, jaz sem spravila vse dol. Z las na dojenčkih oz. punčkah (igračkah) pa nikakor nisem uspela očistit ne kemičnega, ne flomastra,...
|
|
|
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 15.4.2010 15:21:42
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Na omari poskusi s čistilnimi robčki za ritko, jaz sem spravila vse dol. Z las na dojenčkih oz. punčkah (igračkah) pa nikakor nisem uspela očistit ne kemičnega, ne flomastra,... res, robčki za ritko pa spravijo dol svašta enih packarij. Smo bili s Pampers sensitive več kot zadovoljni
|
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 15.4.2010 15:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
In zakaj je to taka skrivnost, kje se to čistilo dobi???? Saj bi ga kupili, ne zastonj fehtali!
|
|
|
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 15.4.2010 18:25:35
|
|
|
|
marsovcek
|
Z mize nam je šlo dol kar z radirko.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 18:46:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 15.4.2010 19:00:09
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: marsovcek Z mize nam je šlo dol kar z radirko. radirka je zakon! z omare je šel kemičen, bomo še sprobali na dojenčkih:)
|
|
|
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 15.4.2010 22:05:58
|
|
|
|
barika
|
z "radirka gobico" jaz spucam vse. Samo ne sme biti lakirana površina.
|
|
|
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 16.4.2010 9:37:50
|
|
|
|
Luni
|
Meni je pa goba iz Etisa zakon. Bela, v pakiranju sta dve dolgi, keteri se potem reže v velikosti, katero rabiš. Od flumastrov, kemika (s toplega poda, omare....) vse mi gre dol!
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 16.4.2010 10:40:20
|
|
|
|
koala
|
Schmutz radirer iz DM-ja so azkon za odstranjevanje takšnih in drugačnih čačk iz omar, belih sten (na barvni še nisem poskusila). Za laske dojenčkov pa nebi vedela.
|
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 16.4.2010 15:21:39
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: palmina In zakaj je to taka skrivnost, kje se to čistilo dobi???? Saj bi ga kupili, ne zastonj fehtali! Ker se bojda na forumih ne sme reklame delat..No, če se pa lahko,bom pa pripopala spl. stran.http://www.forfamily.si/vse-bo-isto
|
|
RE: s čim naj očistim kemičen svinčnik z omare? 16.4.2010 16:34:41
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luni Meni je pa goba iz Etisa zakon. Bela, v pakiranju sta dve dolgi, keteri se potem reže v velikosti, katero rabiš. Od flumastrov, kemika (s toplega poda, omare....) vse mi gre dol! poznam samo dm-ovo, kje pa to kupiš??
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?