|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   s čim bi se ukvarjali, če...
22.5.2006 13:12:11   
n*a*
... ne bi delali v službi tega kar delate. Konkretno: ali hodite v službo, ker radi opravljate delo, ki ga imate ali ker ni za dobit dela, ki si ga želite?

Kateri poklici so dandanes sploh še perspektivni za dobit službo?

Sploh pa kombinacija z materinstvom... Kaki so vaši občutki po prihodu s porodniške - po prvem, po drugem... otroku?
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: s čim bi se ukvarjali, če...
22.5.2006 13:23:53   
CUKRČEK
Imam narejeno veterinarsko šolo in to je delo, ki bi ga rada opravjala. Na žalost ga pa ne. Ker pač ne dobim službe v tem poklicu. Delam pa v pisarni, kar mi ne ugaja.

Glede materinstva pa ne težijo tukaj.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2006 13:35:43   
viv_
Men je delo čist fletno in načeloma rada hodim v službo. Tudi šef je faca, ne teži zaradi nosečnosti, tako da ni panike. Pa super mi je delovni čas... veliko pozitivnih stvari.

Včasih sem hotela bit veterinarka, pa nisem nardila sprejemnih za na veterinarski faks user posted image . Zdej bi pa mela privat kamping user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2006 13:43:32   
Geja
Delo mi je všeč, vendar pa tukaj nisem zadovoljna zaradi plače user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in odnosov... pa še za določen čas sem do konca avgusta....

Glede nove službe pa mislim da so pomembne veza in poznanstva, ja žal je tako....user posted image

čau,čau
Geja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2006 14:10:10   
Nixxon
Delam to za kar bom izobražen, maram ga pa ne ravno.

Sanjski poklic: car designer. Moja najljubša aktivnost (če odštejem vse člane svoje družinice), za katero pa imam najmanj časa.user posted image

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2006 18:10:36   
čaki
user posted image user posted image  kar bi rada delala ne delam ker ne morem nardit matematike mature, user posted image  delam pa v eni tovarni kot delavec-črnc za male pare..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne dobiš dopusta...
uglavnem vsaj neki pa je...
upam da 1,6 uspem nardit maturo

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2006 23:32:08   
Anonimen
Delam v taksiju in delo samo me sicer čisto veseli, ampak delovno okolje je pa malce bolj v ku***.
Ne če, ampak KO bom dokončala šolo, bom definitivno delala v pravni službi. Če bo vse po sreči, bom odvetnica.
In to BI delala ne glede na karkoli. Področje civilnega in kazenskega prava.
Tukaj, kjer delam, pa glede materinstva nič ne težijo. Vse se da uredit in si urnik sproti prilagajam. Po potrebi tudi dnevno.
Perspektivni poklici? Po mojem mnenju pravo, računalništvo, management,...

(odgovor članu n*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2006 8:11:48   
n*a*
Draga Kerensa, jaz sem pravnica in delam v pravni službi in me glih zato boli glava in bi rada delala kaj drugega. Se pripravljam na pravosodnega, torej delam zraven še na sodišču, kar naj bi bilo ultra zanimivo, pa človeka glava boli zraven teh problemov. Rada bi delala kaj bolj pozitivnega, ustvarjalnega - ta kregarija mi vzame preveč energije...
Kak dober predlog?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2006 20:53:46   
Anonimen
V sedanji službi mi je kul user posted image .

Idealna služba-direktor manjšega hotela na rajskem otoku. user posted image user posted image

(odgovor članu n*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2006 20:55:18   
Primoza
To kar delam zdaj je OK.

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
23.5.2006 21:14:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu n*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.5.2006 15:52:26   
benika
Službo v gostinstvu kvalificirani delavci precej težko dobimo, saj naše mesto povečini zasedajo študentje, saj velja mnenje, da kelnar je pa ja lahko vsak.
Moja sanjska služba je delo v pisarni, v kakšnem hotelskem marketngu in to je to.

Sem pač bolj dolgočasno bitjeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2006 15:52:25   
Anonimen
Pravnica na zavarovalnici...kako zanimivo delo...user posted image
Nikoli ne bi šla še enkrat istega študirat, zanimajo me bolj kreativne stvari kot oblikovanje in oglaševanje,  nič pa ne bi bilo narobe tudi s prodajalno potiskanih majčk na kakšni doooolgi brazilski plaži..
Sicer pa:
Nikoli se ne ve!!

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.5.2006 15:57:22   
Anonimen
Ti bom rezervirala butik v mojem hotelu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.5.2006 16:02:03   
tulip
Velja MIč!user posted image Tudi zame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.5.2006 21:01:45   
mehurčica
Delo, ki ga opravljam, mi je zelo všeč. Maserka sem si želela postati že pri 14 letih, ko sem bila operirana na kolenu in deležna prvih masaž. Učenje smučanja mi je na izi, ker sem trenirala 16 let. Prav tako rada hodim na terminčke, kot pomožni zav. zastopnik(nikoli si nisem mislila, da mi bo kaj takega všeč...no, že zaradi družbe je fajnuser posted image ...) po novem delam preko javnih del na Sončku, zvezi društev za cerebralno paralizo, in mi je res fajn. Fajn družba in še eno delo, ki mi je všeč. user posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.5.2006 21:06:53   
Anonimen
Če ne bi bilo vseh ČE-jev in KO-jev, bi bila bibliotekarka in pravljičarka.

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.5.2006 21:30:32   
Anonimen
Jaz bi bila pa fotografinja, v stilu Arne Hodaliča user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.5.2006 9:05:59   
kitty
Sem zadovoljna to kar opravljam, skakam pa sicer ne od veselja.user posted image

Jaz bi bila pa glavna direktorica, poleg  bi pa  mela pomočnika in namestnika.
To je blo prvo ki mi je padlo na misel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.5.2006 10:03:35   
anadejka
Jest bi bla pa slikarka.Delo v pisarni me mori in počasi ubija.Kljub temu da ni fizično delo,pridem domov čist poteptana.Sem bolj umetniška duša,ampak kaj ko se s tem tako težko preživi.Ko imam čas se pa 100% posvetim slikanju in se full sprostim.

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?