Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: s.p. prihodek - podlaga za plačevanje vrtca 11.4.2006 7:07:48
|
|
|
|
Marogica
|
Hvala CIPRESA za to informacijo, ker meni se je pa že čudno zdelo zakaj je tako. Ah ja, to s s.p. je tako nedorečena stvar, sploh, ker te nekje obravnavajo kot s.p., v drugem primeru pa kot fizično osebo, pa čeprav gre za firmo v obeh stvareh. Npr. sem kupila kot s.p. nepremičnino, a v Zemljiško knjigo te lahko vpišejo samo kot fizično osebo. Štampiljko sem pa morala s seboj imeti Ne vem no, določene stvari v zvezi z s.p.-ji mi res ne bodo nikoli jasne...
|
|
RE: s.p. prihodek - podlaga za plačevanje vrtca 11.4.2006 9:39:46
|
|
|
|
vesna fž
|
JA TO JE RES GROZN jst sem zaradi tega ker ima moj s.p.v 6.plačilnem razredu za jokat in odkrito povedano se mi ne splača hodit v službo,ker bom imela vrteca za plačat,ko gre še tamala 100 jurjev moja plača pa je 85-90 jurjev res za .Svinjarija je to po pa mej otroke če te pa odirajo na vsakem vogalu. lp
|
|
RE: s.p. prihodek - podlaga za plačevanje vrtca 11.4.2006 11:20:59
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ja obupni so kar se pa tega tiče jih je pa lahko sram nevem ali otroci privatnikov več plenic porabijo in imajo 4 menije al kako??? Svinjarija!!!
|
|
RE: s.p. prihodek - podlaga za plačevanje vrtca 11.4.2006 11:27:35
|
|
|
|
spelaz
|
Res je kriza z nami ubožčki, ki se na vse pretege trudimo, da si sami zaslužimo kruh. Tudi mi smo po ta novem v 7. plačilnem razredu pri ne preveč visokem dobičku in ne prav visoki moji plači (delam v moževem s.p.ju). Pa potem moramo sedaj še akontacije en kup plačat in vse davke, prispevke. Zmeraj se vprašam - s.p.ji si še bolniške NE moremo privoščiti (ker drugače pač ne bo nič v blagajno priteklo in smo lahko lačni), pri porodniški so cele zbrke ... Mogoče se pa nas kdo usmili - ko pride na oblast kakšen, ki se je preživljal sam kot s.p. (sam ti navadno raje delajo in uspejo, ne pa rinejo v politiko, da bi kaj zaslužili) LP vsem, ki se trudite
|
|
|
| Stran: [1] |
varstvoSianaKam raje daste otroka?V vrtec (
77%)
Varuški (
23%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!