|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   s.p. in 4 urni delavnik
5.5.2009 14:46:55   
nara123
Pozdravljene!

Mene pa zanima če katera ve kako je če odpreš s.p. in uveljavljaš 4 urni delavni čas pokončani porodniški?

Hvala za odgovore!

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: s.p. in 4 urni delavnik
5.5.2009 14:52:50   
Tasika
Čisto enostavno. Na ZZZs spremeniš prijavo iz 8 ur na 4 (5, 6 ali 7) ur, greš na CSD, napišeš izjavo da želiš koristiti KDČ. Vsaj tako je bilo pred 2 leti.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2009 19:29:57   
biba26
Jaz sem ravno danes klicala in so mi rekli da morš prinest samo fotokopijo obrazca M1-M2,
tam še izpolniš en obrazec in to bi naj bilo to

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2009 6:57:11   
copka
no, to je tudi mene zanimalo. user posted image

Kaj pa ce zelim v casu porodniske koristit 4 urni delavnik, za ostale 4 pa dobim porodnisko? Mi je kolegica rekla, da to tezko naredis, ko enkrat oznacis, da bos 8 ur na porodniski. Se mi zdi pa cudno. Saj bi dobivala le pol porodniske, za kar bi mi bila drzava se hvaleznauser posted image

Ta varianta pride v postev, ker je narava dela taka, da ne morem rect strankam- cao, se vidimo cez eno leto.user posted image  

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2009 9:45:40   
Tasika
Torej greš najprej na ZZZS spremenit M1-M2 v 4 urnega, potem pa na CSD.
Izjavo sem napisla: Podpisana ........ izjavljam da želim koristiti KDČ zaradi starševstva od ..... do..... Podpis. 

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2009 13:43:29   
nara123
Hojla!

Hvala za odgovore!

Me pa zanima kdaj moraš javit oziroma naredit to spremembo za polovični delavni čas?
Jaz bom zaključila z porodniško v maju letos,s.p. pa bi odprla v septembru in me zanima če je tu varjanta za polovični delavni čas?Mi je ena znanka rekla da moraš to uredit predno se ti izteče P.user posted image

jaz imam še koriščenje zavoda-nadomestilo plače tako da bi šla v to varjanto s.p. z septembrom ker prej tudiuser posted image nimam kam dati...še vrtec je en velik ???....če ga bom dobila z 1.9.

Hvala

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2009 12:56:58   
Tasika
KDČ lahko koristiš kadarkoli v času trajanja pravice, torej do otrokovega 3. leta (če imaš enega) oz do 6.leta če imaš 2 otroka.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2009 21:00:56   
nara123
Tasika,hvala za odgovore.

Lp

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2009 21:43:53   
biba26
Torej greš najprej na ZZZS spremenit M1-M2 v 4 urnega, potem pa na CSD.
Izjavo sem napisla: Podpisana ........ izjavljam da želim koristiti KDČ zaradi starševstva od ..... do..... Podpis.

ne najprej greš na socialno,pol ko dobiš odločbo pa na zzzs

lp

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2009 7:30:04   
copka
biba26 in tasika,

a to je ze po izteku porodniske ali med porodnisko?

hvala

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2009 22:35:55   
Tasika
Biba26, očitno so vmes spremenili postopek.

Copka, po izteku porodniške.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?