Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: s.p. in 4 urni delavnik 5.5.2009 14:52:50
|
|
|
|
Tasika
|
Čisto enostavno. Na ZZZs spremeniš prijavo iz 8 ur na 4 (5, 6 ali 7) ur, greš na CSD, napišeš izjavo da želiš koristiti KDČ. Vsaj tako je bilo pred 2 leti.
|
|
RE: s.p. in 4 urni delavnik 5.5.2009 19:29:57
|
|
|
|
biba26
|
Jaz sem ravno danes klicala in so mi rekli da morš prinest samo fotokopijo obrazca M1-M2, tam še izpolniš en obrazec in to bi naj bilo to
|
|
|
|
RE: s.p. in 4 urni delavnik 6.5.2009 6:57:11
|
|
|
|
copka
|
no, to je tudi mene zanimalo. Kaj pa ce zelim v casu porodniske koristit 4 urni delavnik, za ostale 4 pa dobim porodnisko? Mi je kolegica rekla, da to tezko naredis, ko enkrat oznacis, da bos 8 ur na porodniski. Se mi zdi pa cudno. Saj bi dobivala le pol porodniske, za kar bi mi bila drzava se hvalezna Ta varianta pride v postev, ker je narava dela taka, da ne morem rect strankam- cao, se vidimo cez eno leto.
|
|
RE: s.p. in 4 urni delavnik 6.5.2009 9:45:40
|
|
|
|
Tasika
|
Torej greš najprej na ZZZS spremenit M1-M2 v 4 urnega, potem pa na CSD. Izjavo sem napisla: Podpisana ........ izjavljam da želim koristiti KDČ zaradi starševstva od ..... do..... Podpis.
|
|
RE: s.p. in 4 urni delavnik 6.5.2009 13:43:29
|
|
|
|
nara123
|
Hojla! Hvala za odgovore! Me pa zanima kdaj moraš javit oziroma naredit to spremembo za polovični delavni čas? Jaz bom zaključila z porodniško v maju letos,s.p. pa bi odprla v septembru in me zanima če je tu varjanta za polovični delavni čas?Mi je ena znanka rekla da moraš to uredit predno se ti izteče P. jaz imam še koriščenje zavoda-nadomestilo plače tako da bi šla v to varjanto s.p. z septembrom ker prej tudi nimam kam dati...še vrtec je en velik ???....če ga bom dobila z 1.9. Hvala
|
|
|
|
RE: s.p. in 4 urni delavnik 7.5.2009 12:56:58
|
|
|
|
Tasika
|
KDČ lahko koristiš kadarkoli v času trajanja pravice, torej do otrokovega 3. leta (če imaš enega) oz do 6.leta če imaš 2 otroka.
|
|
RE: s.p. in 4 urni delavnik 7.5.2009 21:00:56
|
|
|
|
nara123
|
Tasika,hvala za odgovore. Lp
|
|
|
|
RE: s.p. in 4 urni delavnik 8.5.2009 21:43:53
|
|
|
|
biba26
|
Torej greš najprej na ZZZS spremenit M1-M2 v 4 urnega, potem pa na CSD. Izjavo sem napisla: Podpisana ........ izjavljam da želim koristiti KDČ zaradi starševstva od ..... do..... Podpis. ne najprej greš na socialno,pol ko dobiš odločbo pa na zzzs lp
|
|
|
|
RE: s.p. in 4 urni delavnik 9.5.2009 7:30:04
|
|
|
|
copka
|
biba26 in tasika, a to je ze po izteku porodniske ali med porodnisko? hvala
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?