|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rumenkast beli tok
11.6.2007 11:16:41   
Mbee
a je imela katera rumenkaste barve beli tok v začetnih tednih nosečnosti, meni se je pojavil danes in sem klicala g ki je rekla da ni to nič narobe, men je pa malo sumljivo....a je imela katera kaj podobnega? hvala za odgovor!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rumenkast beli tok
11.6.2007 11:18:08   
TONČI.
Ni nič narobe. Če pa bo spremenil barvo in začel smrdeti, pa le pojdi na kontrolo.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2007 11:56:00   
scubadiver
Mbee, vse je ok, to je normalno. jaz ga imam še sedaj. Vprašanje zdej kok je rumen. Ker pri meni je bolj belkast pa je vse ok..
Če te pa skrbi, pa pojdi na pregled, ker lahko bi teoretično šlo za glivično vnetje.
Sej je fajn, da te lahko tukaj potolažimo, ampak ne smeš se tok sekirat. Sprosti se in uživaj v nosečnosti user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 11.6.2007 11:58:21 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2007 12:08:24   
Anonimen
Dokler nima vonja, ni nič narobe, verjemi. Lahko pa, če te zelo skrbi, preizkusiš tudi stari preizkušeni recept - tampon namoči v LCA jogurt (no, katerikoli) - zdravi vsa glivična vnetjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2007 12:26:16   
Ulla
Oj,

sem v 11 tednu imam ga še sedaj, vendar manj kot v prvih tednih. To je vse normalno, samo da ne smrdi in da te tam doli nič ne peče in srbi. Ginekologinja je meni rekla, da bo še veliko izcedka zaradi hormončkov,tako, da se kar pomiri.Lepo nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2007 12:35:51   
scubadiver
Raho, a to deluje? si kdaj probala? meni se zdi da bi mi to še bolj zapackalo vse skupaj. Posebej zdej v nosečnosti ne vem če bi se upala probat s takimi domačimi recepti. 

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2007 13:13:52   
Lubica*
Tud jaz imam precej belega toka, včasih je malo rumenkast drugič malo rjavkast, pa kot sem panična sem takoj klicala ginekologa in je reku da je to vse normalno in če nima vonja da je OK, razen če bi bil krvav potem ga naj pokličem, tako da po mojem ni nič hudega, če pa te skrbi stori isto kot jaz, da boš pomirjena.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2007 15:30:56   
andreja2000
Meni se je v začetku user posted image  pojavil rumen izcedek in se je na pregledu izkazalo za vnetje,dobila sem canesten tablete za v nožnico,seveda pa ni nujno,da rumen izcedek pomeni vnetje,me je pa nekaj rahlo pikalo v nožnici,drugega nič.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Lubica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2007 19:03:23   
Anonimen
Meni je pa ginekolog predpisal Borax, pa nisem še poiskusila.. Zvečer bom, pa bomo videli, če pomaga.
Je pa to čisto normalno v nosečnosti. In tudi če so glivice, otroku nič ne škodi. Je pa neprijetno za nas!

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2007 17:01:02   
Anonimen
Po treh večerih terapije z Borax-om, lahko rečem samo super! Meni je pomagal!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?