Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rozasto-krvav izcedek 3 -dan 29.1.2008 12:50:59
|
|
|
|
pilar28
|
...lahko bi bila vgnezditev...upam in držim pesti kmalu naj minejo dnevi do 18 feb in hitro po test...
|
|
|
|
RE: rozasto-krvav izcedek 3 -dan 29.1.2008 13:14:59
|
|
|
|
NATALIJAS
|
...vgnezditev!!! Pri meni je bilo enako, sicer ni bil rozastvo krvav izcedek, ampak samo krvav in je trajal le en dan, včeraj pa sem naredila test in je pokazal Upam, da je pri tebi enako! Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: rozasto-krvav izcedek 3 -dan 29.1.2008 13:31:36
|
|
|
|
tinči25
|
pri meni je pa situacija takšna 10.1 se imela m, pol sem 24-26 imela nek krvav izcedek sedaj pa me neki špika v jajčnikih in imam rjavkast rdeč izcedek m pa imam za dobit 5.2 tako da upam da bova obe zagledale kmalu
|
|
RE: rozasto-krvav izcedek 3 -dan 29.1.2008 13:36:08
|
|
|
|
valentina2006
|
loveforever: Lahko je vgnezditev ... zate... ...pa za srečo
|
|
RE: rozasto-krvav izcedek 3 -dan 29.1.2008 13:44:06
|
|
|
|
Tejchy
|
Glede na to, da si trenutno na sredini cikla po mojem mnenju to še ni vgnezditvena... lahko pa da se motim. Jaz bi bolj rekla, da je to krvavitev ob ovulaciji (tudi sama praviš da imaš v tem trenutko plodne dneve). Do vgnezditvene pa pride nekje 5-8 dni po ovulaciji. Vsakor pa ti držim pesti, da ugledaš lp
|
|
|
|
RE: rozasto-krvav izcedek 3 -dan 29.1.2008 18:39:48
|
|
|
|
loveforever
|
PUNCE HVALA ZA ODGOVORE. NO ZA TEM ROZA IZCEDKOM SE MI JE RAVNOKAR POKAZAL ŠE ČOKOLADEN, TAK DA NIMAM POJMA PRI ČEM SEM!!!
|
|
|
|
RE: rozasto-krvav izcedek 3 -dan 29.1.2008 18:42:45
|
|
|
|
Andromeda
|
Tudi jaz mislim, da je prezgodaj za vgnezditveno, ta naj bi prišla nekje cca 20. dan po 1. dnevu ZM.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?