|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   roza izcedek med glivičnim vnetjem
26.11.2008 8:59:59   
banananjam
pozdravljene,
imam en problem, noseča sem 10 tednov, pred 5 dni sem bila na pregledu pri G. je rekla, da je vse ok, samo, da imam glivično vnetje, predpisala mi je Canesten (3 sveck ein kremo). svecke sem ze porabila, s kremo se se pridno mažem, danes zjutraj pa sem opazila, da je moj izcedek čudno roza barve, kot bi bil malo krvav. sem se že ustrašila, ampak mislim, da ne gre za krvavitev, ampak za posledico vnetja. ta sem imela ze pred nosecnostjo in nekrat se spomnim, da je bil izcedek tudi tak...
a ima katera kakšne izkušnje s tem?
hvala..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: roza izcedek med glivičnim vnetjem
26.11.2008 9:03:06   
Gordana-3
pri prvi nosečnosti sem se cel čas ubadala s temi izcedki. NON STOP. rdečkasti-krvavi je bil nekako dva meseca pred porodom. mislila sem, da je čep,, vendar je bilo vnetje. nekaj dni sem bila takrat v bolnici.

(odgovor članu banananjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2008 9:06:39   
cupacups
kot je gordana rekla....obremenjevanjeuser posted image

nic ni narobe s temi izcedki, razen če res ne teče kri....
to je čisčenje

ps: ni ti treba vse kreme canesten porabit user posted image
samo redno se umivaj...vsakic ko se polulas...pa se bo popravilo ( pa nisem s tem mislila -redno se umivaj, da se ne umivas...ampak pač malo pretiravaj zdaj 1 teden )

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2008 9:19:28   
banananjam
A se lahko namesto umivanja med posameznimi "lulanji" obrišem tudi z robčkom z intimno  nego?

havla za vse nasvete...

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2008 9:21:46   
cupacups
veš kako ti bom rekla...še vedno je voda najboljša....če že tako želiš, si pa vatko namoči v vodo pa tako obriši, da se ne matraš z umivanjem...ker voda je edina ki ti ne izsuši kože ...za robčke pa nevem....sem jih jaz en čas uporabljala ampak me je zacelo spodaj srbet..pa to po parih dneh uporabe ne takoj....tebi pa priporočam vodo...odločitev je pa tvoja

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2008 9:34:36   
banananjam
ja to je pa se boljša ideja, v sluzbi namreč nima možnosti, da bi se vsakič umila...

lep dan

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2008 9:36:10   
cupacups
enako....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2008 8:12:46   
banananjam
no samo tolk, da povem, sem govorila včeri še s svojo G in mi je rekla, da je to normalan reakcija po  jemanju Canesten svečk....priporočajo celo, da jo nosečnice predno jo vložijo malo zmočijo pod vodo, da se zgornja plast razstopi....
no danes zjutraj, sem imela še vedno krvav izcedek, še malo očnejši kot včeraj, zdaj ga pa ni več....upam, da se bodo stvari uredile.....

lep dan

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2008 8:30:57   
cupacups
tudi jaz upam ...
boli te pa ne nič ane? Ker če bi bilo kaj narobe bi te precej bolelo...
ampak ne mislit sploh na to.....taki izcedki so normalni...men je celo mal krvi priteklo v prvih 3 m....pa je bilo vse ok

Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2008 9:26:18   
Anonimen
jaz sem zaradi vnetja izgubila svojo pikico.user posted image user posted image

(odgovor članu cupacups)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2008 8:40:28   
banananjam
Anoninimen, v katerem tednu si bila, ko si dobila vnetje?
hvala za odgovor...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?