|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   roza izcedek
21.8.2010 20:19:32   
Anonimen
Punce eno uprašanje bi imela, mogoče mal butasto, ampak

10.8. sem imela user posted image  , danes pa imam roza izcedek . . a je možno da je od ovulacije? sicer ne čutim da bi jo imela, ker ponavadi vedno vem kdaj jo imam, ker me jajčniki bolijo za znort.  Do zdej se mi to ni nikoli zgodilo, da bi imela med ciklusom izcedek. . Zgodilo se je samo med nosečnostjo, ampak glede na to da sem imela 10.8 user posted image  nemorem bit noseča.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: roza izcedek
22.8.2010 20:09:28   
ZojaZina
možno je, da je od ovulacije, vem pa ne zagotovo user posted image Jaz imam recimo malo drugačen primer oz vprašanje: Dva dni po spolnem odnosu sem se zbudila sredi noči, ker sem imela krče (bile je čas ovulacije), bolel me je tudi želodec in bilo mi je rahlo slabo. Čez dan so želodčne bolečine ponehale, zvečer med spolnim odnosom pa sem imela rahlo krvavitev (rjavkast temno rdeč izcedek oz kot "stara" kri), ki je v zelo blagi obliki trajal dan in pol. Je možno da že recimo 3 dni po spolnem odnosu pride do vgnezditvene krvavitve ali je bila vseeno ovulacijska? To se mi je zgodilo prvič. Takšna vmesna krvavitev...Ali katera ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2010 20:15:05   
smeška83
Jaz bi rekla, da prej ovulacijska, ker bi blo po treh dneh za vgnezditveno mal prezgodajuser posted image

(odgovor članu ZojaZina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2010 20:50:03   
ZojaZina
ja, smeška, verjetno res! Tudi meni se zdi tako, ampak sem vseeno rabila še eno mnenjeuser posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2010 8:19:49   
anity_1

Kolikor sem spremljala druge teme, sem ugotovila, da je lahko roza izcedek takrat, ko je vgnezditvena krvavitev.. Res pa da ne vem, če takrat jajčniki bolijo, mislim, da če je vgnezditvena krvavitev, ne bi smeli boleti..
Do vgnezditvene krvavitve pride 6-8 dni po ovulaciji ali po spolnem odnosu.. Torej, ZojaZina,mislim, da to,, kar si ti opisala, ni vgnezditvena.. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2010 10:54:45   
Anonimen
ZojaZina pri meni se je to pojavilo tudi 3dni po odnosu. .. no zdej je mim. .zdej bomo pa cca 10.9. vidli kaj bo. . .sicer nismo nič načrtovali, ampak če bo bomo tud user posted image   . . .čeprav mislim da je to blo od O

(odgovor članu anity_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2010 20:40:05   
ZojaZina
No, potem bova skupaj čakali, kaj bo. Jaz bom pa videla malo prej, okoli 4. 9 user posted image Tudi pri nama ni šlo za načrtovanje, ampak bi bila oba zelo vesela, če bi se kaj pokazalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2010 7:37:01   
Anonimen
no držim pesti da bo user posted image   a imate doma že kašnega navihanca. . . mi imamo 10m punčko, sva pa rekla da konc leta začneva na še enem user posted image , ker za taprvo sva čakala 2leti sva bla na IUIju. . upam da pri drugmu bo več sreče..

(odgovor članu ZojaZina)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.