|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rok uporabe
19.3.2007 15:30:38   
mala zirafa
je imela katera lažnonegativen test, ki mu je manjkalo 2 tedna do izteka roka uporabe'Moj je bil danes pio 6. dneh zamude -, rok upor. pa se mu izteče aprila 07.Kaj naj si mislim?Črtica v kontrolnem okencu se je prikazala, kar pomeni da sem ga prav izvedla.le se rok izteče pa te test lahko zataji.
kaj naj zdaj?Naj počakam še par dni al kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rok uporabe
19.3.2007 15:32:18   
Anonimen
kaj pa,če se sprijazniš,da pač nisi noseča.mislim toliko postov,toliko testov.In test je čist v redu,čeprav mu v aprilu poteče rok

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2007 15:53:38   
stunfek
Mala žirafica moram se kar strinjati z anonimnim. Jaz sicer ne bi na tak način to povedala ampak, zato je pa pač kot anonimen. Samo res probaj malo pozabit na vso tole zmedo. Daj si par dni. Skoz praviš da iz čistega firbca in da nisi pod stresom...samo meni se zdi, da se pa že res malo preveč obremenjuješ. Morda se niti ne zavedaš ne. Če je test negativen ob zamudi je največja verjetnost, da nosečnosti res ni.
Test je do roka uporanosti seveda tudi legalno in v vseh ozirih še uporaben in veljaven. POnavadi je tako, da so veljavni še dlje, samo proizvajalec pač jamči, da je do veljaven vsaj do roka.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 15:57:06   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Mala žirafica moram se kar strinjati z anonimnim. Jaz sicer ne bi na tak način to povedala ampak, zato je pa pač kot anonimen. Samo res probaj malo pozabit na vso tole zmedo. Daj si par dni. Skoz praviš da iz čistega firbca in da nisi pod stresom...samo meni se zdi, da se pa že res malo preveč obremenjuješ. Morda se niti ne zavedaš ne. Če je test negativen ob zamudi je največja verjetnost, da nosečnosti res ni.
Test je do roka uporanosti seveda tudi legalno in v vseh ozirih še uporaben in veljaven. POnavadi je tako, da so veljavni še dlje, samo proizvajalec pač jamči, da je do veljaven vsaj do roka.

Tudi jaz se bom pod tale post podpisala.Veš kaj vem,da je težko vendar je bolje,da se sprijazniš.Če meni test pokaže - je 100% da nisem nosečka.Je pa bilo bolj težko,ko sta mi dva kazala + pa v resnici sploh nisem bila nosečka,tisti pa je bil hladen tuš zame.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2007 16:03:33   
stunfek
Jaz sem prejšnji mesec nekaj takega dajala skoz, ko mi je zamujala 5 dni in sem opravila (me je kar sram priznat) kar 9 testov user posted image . In potem mi je 5 dan zamude kapnilo, da se najbrž ne splača več. Malo me je tudi streznilo in vem, da bom minusu verjela, če bo le opravljen test po izostanku perila.
Po mojem se mnogo izmed nas lahko prepozna na nek način v teh vrsticah :) Al pa sem samo jaz malo odbita user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2007 16:20:49   
baja*
Enkrat sem testirala s CB, ki mu je rok že precej potekel pa mi je pravilno pokazal dve črtici. Se strinjam z ostalimi puncami: sprosti se. Sej bo tudi zate prišel ta čaroben dan, ko boš zagledala user posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2007 16:32:59   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Se strinjam z ostalimi puncami: sprosti se. Sej bo tudi zate prišel ta čaroben dan, ko boš zagledala user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2007 20:20:48   
Kuba
mala zirafa, jaz sem tudi na začetku zganjala celo paniko, ampak je res najboljše, da se sprostiš... user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2007 11:28:43   
sonchek
mala zirafa...ponavadi rok uporabe pomeni: UPORABNO NAJMANJ DO!...
...to pomeni da je po vsej verjetnosti uporaben več časa...vendar da se zasigurajo napišejo pa malo krajši rok uporabe....tako da to ziher ni...

...pa srečno!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2007 20:43:33   
mala zirafa
Hvala, hvala..Saj sem že boljše.Zdaj samo še čakam, pa bo, kar bo.Držim pesti za vas!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2007 20:52:25   
agnes
Pusti teste, veš psiha dela svoje. Čakaš in čakaš in ne moreš verjeti, da ni +. In se ciklus podaljša. Tako sem si ga jaz čisto zmešala. No, pa sem nehala delati teste in imam vsaj ciklus normalen (tudi nekaj, a ne). Sicer pa kot rečejo ster mame - če si kolčkaj noseča, se bo tako pokazalo user posted image .

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2007 21:26:30   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: agnes
Sicer pa kot rečejo ster mame - če si kolčkaj noseča, se bo tako pokazalo user posted image .

Ta je pa dober, si ga moram za naslednji krog mrzličnega testiranja zapomnit. Tako na lušten način dvigne moralo in vrne pamet. user posted image

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?