Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rok trajanja ličil za obraz 13.1.2006 16:17:33
|
|
|
|
Jutra
|
Me malo jezi, ker veliko ličil nima označenega datuma proizvodnje ali pa vsaj roka trajanja. Če se pa ne motim, pa velja eno splošno pravilo, kot npr. 6 mes. za maskaro... Kaj pa: - puder v prahu, - tekoči puder, - korektorji, - svinčniki, - šminke, vazalini, lip glosi, - senčila za oči. Kako je s tem
|
|
RE: rok trajanja ličil za obraz 13.1.2006 16:20:03
|
|
|
|
total
|
Vse to kar si naštela ima zelo dolgi rok,v bistvu če vsak dan uporabljaš ličila,porabiš puder ,lip glos,maskaro v manj ko 3 meseca,a je tako? No vsaj jaz da.
|
|
|
|
RE: rok trajanja ličil za obraz 13.1.2006 16:21:54
|
|
|
|
Annny
|
Mislim, da je en tak splošni rok 2 leti. Več pa raje ne. Ampak saj večino stvari porabiš prej, a ne?
|
|
|
|
RE: rok trajanja ličil za obraz 13.1.2006 16:22:20
|
|
|
|
Marogica
|
Nimam pojma, nisem še nikoli gledala na to, sama uporabljam ličila, dokler jih ne porabim, kar pa jih v 6 mesecih definitivno.
|
|
RE: rok trajanja ličil za obraz 13.1.2006 17:30:11
|
|
|
|
Jutra
|
Ne, jaz se tako redko naličim, da imam polno te krame. Potem pa leta kar minevajo Edino šminko, vazelin ali lip glos redno uporabljam.
|
|
RE: rok trajanja ličil za obraz 13.1.2006 19:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Korektor od Manhattna ima rok trajanja 18m po odprtju.
|
|
|
|
RE: rok trajanja ličil za obraz 13.1.2006 20:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Šminke postanejo take trde, se sploh ne dajo mazar, pa po strojnem olju smrdijo. Takrat niso več oporabne. Preverjeno. Enako, vsaj kar se smradu tiče, je z lip glosi. Za ostalo pa bi rekla, da ima neomejen rok trajanja. Vsaj po mojih izkušnjah. O.K., kakšna maskara se verjetno izšuši v 20 letih, če se ne, pa je O.K.
|
|
|
|
RE: rok trajanja ličil za obraz 13.1.2006 22:02:28
|
|
|
|
Nasy
|
si me potolažla, moje šminke še ne smrdijo po olju, maskara pa tud še dela
< Sporočilo je popravil Nasy -- 13.1.2006 22:03:00 >
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......