Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rok trajanja (odprta embalaža raznih kosm... 4.4.2006 19:48:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi edino čokolino zmažemo hitreje, kot v 3 tednih Ostalo pa lepo z elastiko zapet pa dat nazaj v škatlo pa je...jaz sploh ne kompliciram, če je kaj odprto več kot mesec dni. No, sam more bit speto skupaj
|
|
|
|
RE: rok trajanja (odprta embalaža raznih kosm... 5.4.2006 8:00:17
|
|
|
|
dana
|
Jaz delam tako kot Tinka74, ker se tudi zgodi, da imam več škatel odprtih pa potem mal menjavam, da ni vedno eno in isto, tako da ne morem vsega porabiti v 3 tednih. Po mojem nima bit nič narobe če je na suhem in dobro zaprto. Drugače je pri jogurtih in skutkah pa sokcih. lp dana
|
|
|
|
RE: rok trajanja (odprta embalaža raznih kosm... 5.4.2006 10:56:16
|
|
|
|
sezam
|
Enako kot predhodnici. Mislim, da nima kaj bit, če se ne porabi v 3-4 tednih, le da je dobro zaprto. Jaz vrečko lepo nazaj zapognem in pripnem s ščipalko za perilo. tko, da ne pride nič zraka zraven. Imamo tudi več škatel naenkrat odprtih, da mešam okuse, da se ne preobje enega.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?