Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rok trajanja (odprta embalaža raznih kosm... 4.4.2006 19:48:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi edino čokolino zmažemo hitreje, kot v 3 tednih Ostalo pa lepo z elastiko zapet pa dat nazaj v škatlo pa je...jaz sploh ne kompliciram, če je kaj odprto več kot mesec dni. No, sam more bit speto skupaj
|
|
|
|
RE: rok trajanja (odprta embalaža raznih kosm... 5.4.2006 8:00:17
|
|
|
|
dana
|
Jaz delam tako kot Tinka74, ker se tudi zgodi, da imam več škatel odprtih pa potem mal menjavam, da ni vedno eno in isto, tako da ne morem vsega porabiti v 3 tednih. Po mojem nima bit nič narobe če je na suhem in dobro zaprto. Drugače je pri jogurtih in skutkah pa sokcih. lp dana
|
|
|
|
RE: rok trajanja (odprta embalaža raznih kosm... 5.4.2006 10:56:16
|
|
|
|
sezam
|
Enako kot predhodnici. Mislim, da nima kaj bit, če se ne porabi v 3-4 tednih, le da je dobro zaprto. Jaz vrečko lepo nazaj zapognem in pripnem s ščipalko za perilo. tko, da ne pride nič zraka zraven. Imamo tudi več škatel naenkrat odprtih, da mešam okuse, da se ne preobje enega.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?