|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rok konec avgusta
19.1.2005 14:06:14   
jaš2005
Heja!

Zanima me ali je tukaj kakšna, ki ima rok konec avgusta, to pomeni da je zdaj nekje v osmem tednu.
Da malo primerjava izkušnje, strahove, veselje......
lp
T.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rok konec avgusta
19.1.2005 14:45:31   
saba
jaz imam rok 3.9.20059nebesa

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rok konec avgusta
19.1.2005 14:47:39   
saba
jaz imam rok 3.9.20059nebesa

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rok konec avgusta
19.1.2005 14:59:39   
jaš2005
Hej9nebesa!

Povej malo kako doživljaš nosečnost. Je to tvoja prva nosečnost?
Jaz sem imela v ponedeljek prvi pregled pri G in sem bila ful vesela, ko mi je na UZ pokazala malo bitjece, ki je v meni.
lp
Tinka

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rok konec avgusta
19.1.2005 14:59:58   
lana 5
O saba, jaz pa sploh nisem vedela, da si se nam pridružila. Veš kolk sem vesela za tebe, dej sporoč kako se imaš in kdaj si zvedela.

:bravo:Č:bravo:E:bravo:S:bravo:T:bravo:I:bravo:T:bravo:K:bravo:E:bravo:

Ma mi gre kar na jok:(:(:(:(, od veselja seveda:sloncek: SUPER:sloncek:

Ti pišem kasneje kaj, sedaj moram nujno nekam. PA PA

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rok konec avgusta
19.1.2005 15:03:32   
Kety
Jaz še nimam PDP-ja, ampak mora bit tam nekje konec avgusta-začetek septembra....mam drug teden pregled, pa bomo zvedeli!

Zdej so se mi začele jutranje in večerne slabosti, drugač pa je ful dobr!:love: Sam skoz sem lačna in bi kar jedla in jedla...:ups:

Uživaj 9nebesa!

LP Kety

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rok konec avgusta
19.1.2005 15:08:57   
kathy
Pozdravljene :nosecka:
Jaz tudi še nimam PDP, ampak po mojih izračunih na tabeli je to nekje 5 ali 6 september. Tako, da jaz upam, da bo malo zamudil in bo prišel na najino prvo obletnnico poroke:bravo:
Jaz pa se počutim kakor da bi imela kakšno gripo ali virozo, sem brez energije , volje do dela, pa še želodec imam nekje na vrhu. Bruhala pa sem samo parkrat.
Najbolj si želim, da bi lahko en teden samo ležala na kavču:)

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rok konec avgusta
19.1.2005 15:13:24   
Kety
Kathy, ti samo veliko pij čajčkov in se najej kivijev, mandarin in drugega sadja, ki ima vitamin C, da se izogneš kaki gripi! Jaz sem zbolela za angino in se mi vleče že dva tedna, cca.6 dni pa jem že antibiotike! Raje to prepreči!

Katy, 8t 4/7:nosecka:

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   rok konec avgusta
19.1.2005 15:16:40   
saba
olja kar veliko nas je

ja slabost je pri meno obvezna od jutra do večera, slabo počutje kot da imam virozo. Kislino mam non stop gor pa zobe si ne morem umivat, ki mi hodi na bruhanje zobna pasta. Tako da sem si zdaj otroško kupila in je samo malo bolje.

moj prvi pregled je bil v pon. in je blo vse bp. Srček bije 100 na uro.Samo nič mi ni vzel urina ali pa krvi. Je to normalno?
pregled pa imam komaj čez en mesec.

Ja zdaj sem izvedela da moj G. ne dela NS. Kako je kaj s tem. Se moram v bolnici sama naročit ali preko mojega G.????:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   rok konec avgusta
19.1.2005 16:50:34   
čopek
Mi imamo rok pa 4.9.2005.

lp čopek

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   rok konec avgusta
19.1.2005 18:08:26   
Jessy
Saba, očitno smo nekje na kupu. Moj PDP je 5.8.
Meni na prvem pregledu tudi ni vzel krvi, urina, niti me niso stehtali, merili pritiska... Vse to pride na vrsto naslednji teden, ko grem prvič v posvetovalnico. Je pa tudi mene naročil 1 mesec po zadnjem pregledu na naslednjega, tako da po moje bo vse OK, če so te tako naročili.

Kako je z NS ti ne vem povedati, saj sem se sama odločila, da ne grem na NS. Se mi pa zdi, da sem nekje zasledila, da ti tvoj G napiše napotnico. Ti bodo ostale povedale, ki so to dale skozi!

lp, Jessy (11t 6/7)

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   rok konec avgusta
19.1.2005 18:10:02   
Jessy
Oprosti, Saba!

Sem površno prebrala in videla, da imaš PDP avgusta, v resnici imaš pa septembra.
No, pa vseeno...mislim, da boš vseeno dobila kako informacijo, ki ti bo prišla prav.

lp, Jessy

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   rok konec avgusta
19.1.2005 19:14:04   
ninocka
jst mam tut po mojih izracunih rok nekje zacetek septembra.
Se pa pocutim prav fino - nobenih slabosti, nenehnega lulanja, utrujenosti... ce me ne bi prsi tok bolela bi bila noseca brez nosecniskih znakov ;)
za razliko od kolegice, ki pa ima vse tipicne znake

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   rok konec avgusta
19.1.2005 19:57:48   
Pia73
saba in ostale, na NS se sam naročiš tam kjer pač želiš,... Ne rabiš napotnice. Full hvalijo dr. Strah v Domžalah a jaz sem bila res zelo razočarana. Je imela tisti dan strašno gužvo in si niti dobrih 5 min ni vzela,..:( Računala je pa polno - 12.000 SIT! :grrr: Samo sem baje imela smolo,..Je pa bila prijazna,....

Na prvem pregledu pa meni tudi niso vzeli urina, kri pa sem dala za vse možne preiskave.

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   rok konec avgusta
19.1.2005 20:54:48   
hugolina
Pozdravljene!
Evo še ena se vam bo pridružila, sicer PDP še nimam, vendar po mojih izračunih naj bi prišlo tam okrog 20.avgusta. Bolj natančno bom pa zvedla čez en teden, k mam pregled.
LP 9 3/7:nosecka:

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   rok konec avgusta
20.1.2005 8:12:00   
Teya
tud za nas naj bi bil konec avgusta zelo srečen čas (22.8.), slabosti so se rahlo umirile, še vedno pa voham stvari, ki jih drugi ne (na žalost samo smrdeče:zmeden:) še zmeri pa fuuuuuuul zmatrana.... na prvem pregledu so mi samo kri vzeli, urin pa na naslednjem (čez 1 mesec), včerej sm se naročila na NS pri dok. Strahovi, imam 10.2....upam, da ne padem v tisto peščico nosečk, ki so imele smolo...saj sem jo imela že z G, ki je nadomeščal mojo G na 1. pregledu in sploh nisem videla najine pikice, niti slišala srčka...
srečno vsem!

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   rok konec avgusta
20.1.2005 8:51:35   
august
živjo
jaz imam rok 29.8. Pregled pa sem imela v torek.To je res super doživetje poslušati srček. Drugače pa moram rečt da mi ni nič slabo, edino špika me vsake toliko časa v spodnjem delu trebuha. Kako pa si ti kaj?

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   rok konec avgusta
20.1.2005 10:55:56   
Kety
No, ne vem ali sprašuješ mene...pa ti bom vseeno povedala. Sva res približno enako noseči...mene so zdaj napadle jutranje slabosti in bruhanje. Zjutraj se mi to dogaja še pred zajtrkom, zvečer pa bolj redko. Me pa špika drugač bolj spodaj (med nogami)pa včasih me kak krč zvije. Upam, da ni nič narobe. V sredo bom na pregledu vse zvedla!

LP Kety

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   rok konec avgusta
21.1.2005 7:35:08   
sonja_l
Čavček,
sem nova članica na tej strani.Da dobim kako info!!
Jaz imam rok 30. julija,saj je to tam tam.Sem pa zelo vesela ker jutranje slabosti sploh nimam!!!Veste kaj me pa zanima kaj je to Ns??

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   rok konec avgusta
21.1.2005 8:52:47   
saba
NS
NUHALNA SVETLINA

jaz bi pa vprašala če se kateri že tako pozna trebšček kot meni. Jaz sem si kupila nove 2 hlače, ker starih več ne zapnem. Pa še full moram skrivat tuki v službi ker ne bom še povedala, tako da široke maje nosim, kar ni v moji navadi in imam samo ene dve in te dve nucam non stop.

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   rok konec avgusta
21.1.2005 9:03:10   
jaš2005
Jaz nosim strech hlače, ki se z mano širijo. So se mi pa bolj kot trebuh, povečale prsi, tako da sem že zamenjala košarico, z b na c. Imam pa namen danes malo po trgovinah pokukat, da si kakšno stvar kupim.
Pri meni v službi pa že vsi vejo,tako, da ni panike, se lahko pokažem, kako mi nič več ni prav.
Se mi pa zdaj dogaja da vsako noč ful intenzivno sanjam. A se še kateri drugi ?
lP
T.

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   rok konec avgusta
21.1.2005 9:13:07   
saba
jaz pa zaspim ob 20ih in potem se zbudim ob 3 in ne spim več do jutra, tako da sem potem cel dan sitna:((:((:((

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   rok konec avgusta
21.1.2005 9:44:15   
pupika
saba ravno tako je pri meni, zaspim zelo hitro potem pa se zbudim ponoči, pa me je ravno prejšnji teden tako bolelo v predelu ledvic, da nisem mogla več nazaj zaspati, in se je to dogajalo iz dneva v dan. Včeraj sem zaspala malo pozneje in sem za čudo spala celo noč.

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   rok konec avgusta
21.1.2005 10:18:11   
Kety
Zdele me je pa kar malo zaskrbelo...avgustovke, a se vam res že ful pozna????:zmeden:

Pred enim tednom sem bila še vsa napihnjena kot da bi bila najman 4 mesece noseča, sedaj se mi pa zdi, da se mi nič ne vidi. Mogoče sem se le malo zredila okoli pasu, drugače so mi pa hlače z nizkim pasom še čisto uredu?! Glede na moje stanje, ne bom kupovala nosečniških oblek še dolgo. Jutri bom dopolnila 9 tednov. Kako je pol z vašimi trebuščki???:(

LPK

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   rok konec avgusta
21.1.2005 11:24:31   
august
Kety jaz moram rečt, da se mi že zelo pozna oziroma drugače nobenih hlač ne morem več zapreti. Je pa res, da sem jaz precej vitka in sem vedno nosila oprijete hlače in jih zdaj zaradi napihnjenosti ne morem več.

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?