Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rojstnodnevno vabilo !?! 16.3.2007 19:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Vabljen si na zabavo, pridi, da bo vzdušje pravo. Dobro voljo s seboj prinesi, lepe spomine pa odnesi. Vseh skupaj nas bo ravno prav, pridi, da ne bo ti žal! Zabava bo dne ............ ob.....uri, v ............. Zabava, smeh, igra in razveseljevanje bližnjih večajo življenjsko srečo. Življenje je lovljenje ravnotežja med odgovornostmi, delom, počitkom in igro. Vse ima svoje mesto v velikem zemljevidu življenja. Zato se je treba nagraditi s časom za zabavo. Ta te napolni z energijo, ki jo potrebuješ, da se sreča lahko obnavlja. Zato te prisrčno vabim, da se poveseliš z mano - ob mojem 30. roj. d. - v xxxx, ****. meseca, ob xxx uri v gostišču xxx! Leto dni je naokoli rojstni dan jaz spet slavim, letos je prav posebno, saj 30 jih na obisk dobim. Da ob srečanju ne bova sama, se bo organizirala zabava, ta se v (soboto 01.01.2005 ob 10.00 uri) vrši na, v (kraj, naziv gostilne...) pridite tudi vi. Ker vem, da koledar ne laže In mi tretje desetletje kaže se (datum) od.uri v kraj v gostilni....., dobimo da s kozarčkom ali dvem to dobro proslavimo.
< Sporočilo je popravil Eviii -- 20.3.2007 17:20:16 >
|
|
|
| Stran: [1] |
ime za otrokasuzy124Katero ime bi izbrale za dojenčka?Nik (
19%)
Gal (
16%)
Mai (
11%)
Sven (
8%)
Tim (
20%)
Žan (
25%)
Število vseh glasov: 324Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!