Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 23.9.2007 23:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Mali od fanta je v vrtec nesel suho sadje (jabolcne krhlje brez olupka in marelice) in Pombar medvedke, pa jabolcne in pomarancne sokce v tetrapaku. Da je nekaj zdravega in nekaj junk fooda, ker je pac RD Mora biti pa vsaj v njegovem vrtcu vse zapakirano (pac, kupljeno ze pakirano, ne narejeno doma itd), ker so bojda taka pravila. Pa so vse pojedli. Aja, pa nesel je se balone, da je vsak dobil enega za domov pa se tam so se z njimi igrali, pa tiste papirnate ''piscalke'' - take kot za pusta. LP
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 24.9.2007 6:29:02
|
|
|
|
dory
|
pri nas ne smemo nic nosit..nobenih sladkarij nic...edino kak plastelin ali nekaj za ustvarjat...in to je to...
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 24.9.2007 10:52:39
|
|
|
|
Naja31
|
Pri nas na vratih piše kaj se lahko prinese za jesti ko ima otrok rojstni dan. Najbolje da vprašaš vzgojiteljico.
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 24.9.2007 11:04:44
|
|
|
|
April
|
Od hrane lahko prinesemo samo kupljeno.
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 24.9.2007 11:08:44
|
|
|
|
mika
|
Mora biti pa vsaj v njegovem vrtcu vse zapakirano (pac, kupljeno ze pakirano, ne narejeno doma itd), ker so bojda taka pravila. mislim, da moramo mi še račun iz trgovine prinest, da se vidi kje je kupljeno, če bi se slučajno kdo od otrok zastrupil. najbolje, da vprašaš vzgojiteljico in ti bodo povedale. naša ima RD decembra, tako da se bom točno pozanimala šele takrat.
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 24.9.2007 12:34:54
|
|
|
|
Pikaču
|
Naša ga je praznovala prejšnji mesec in sem je v vrtec odnesla bombončke, piškotke od Leibnitz-a (živalice), suho sadje, sokca, bobi palčke, dala sem ji pa tudi rolado (sicer kupljeno). Zraven sem ji dala še svečko, slamice, plastične kozarčke, plastične krožnike. Daril za otroke sama nisem izdelovala, je pa dobila darilo in sicer ježka iz gline.
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 24.9.2007 13:19:36
|
|
|
|
Lenny
|
Ksenija. kar vzgojiteljice vprašaj, kakšne navade in pravila imajo. Pri nas se otrok najprej predstavi s plakatom, ki ga izdelamo doma, na dan praznovanja pa prinesemo tisto, kar si otrok želi na svojem praznovanju. Večinoma kakšno majhno tortico, suho sadje, malo "zdravih" prigrizkov, obvezno sok, lončke, slamice, krožničke in prtičke. Kakšne piščalke, klobučke. Je pa zelo odvisno od vrtca do vrtca, tako da težko na daleč svetujemo. Pa lepo praznovanje in na fotoaparat ne pozabite!
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 24.9.2007 13:50:50
|
|
|
|
Nika v službi
|
Naša Nika je pred dobrim tednom praznovala 2. RD v vrtcu. Ker smo z vrtcem šele začeli, sem pač vprašala vzgojiteljico, kakšne so navade in je rekla, da naj prinesem kakšne piškotke in sok, vse obvezno kupljeno in zapakirano. V vrtcu pa so poskrbeli za svečke, narisali so risbice in ji speli v knjigico, dobila je tudi hobotnico iz volne. Prihodnje leto bomo že večji in z več prakse, pa bomo lahko tudi še kaj bolj inovativnega dodali k praznovanju. Mimogrede - pri nas je tudi fotografiranje prepovedano, razen če se vsi starši strinjajo (zaščita osebnih podatkov), tako da tale opombica od Lenny o fotoaparatu.... pač preveri v vašem vrtcu, kako in kaj.
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 24.9.2007 14:12:02
|
|
|
|
Lenny
|
Ja, to sem pozabila. Točno tako kot piše "Nika v službi". Za fotografiranje smo se morali vsi starši strinjati in podpisati.
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 24.9.2007 20:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja. pri nas ne smemo nic nosit..nobenih sladkarij nic...edino kak plastelin ali nekaj za ustvarjat Halo?! To pa je beda od praznovanja, sori no. Plastelin A ga pol pojejo al kaj? Kako pa utemeljujejo to svojo špartanskost?
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 24.9.2007 20:13:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri nas tudi ne nosimo hrane. Prinesemo lepe prtičke in balone, lepo pogrnejo mizo in običajen obrok pojejo malo bolj slavnostno. Rojstnodnevnik dobi na glavo krono in igrajo se igre po njegovem izboru. Meni se zdi prav simpatično, tamali so pa tudi čisto navdušeni, da so en dan kralji ali kraljične .
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 24.9.2007 21:06:13
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi pri nas se ne sme nosit nobene hrane. Sem ravno danes vprašala kakšna je navada praznovanja, ker smo tudi mi novi. Vzgojiteljica mi je povedala, da imajo plastično torto, na kateri prižgejo svečko, imajo muziko in plešejo, nazdravijo s sokom in oni razdelijo kakšne piškotke. Ker ni nič omenila, da bi otroci kaj risali ali ustvarjali sem jo vprašala, če lahko prinsem odlitke iz gipsa(kakšne živalice in podobno), pa bi jih oni potem pobarvali v vrtcu in bi vsak lahko odnesel svojo domov. Pa je rekla, da se bojo dogovrili in mi ta teden sporočili kako in kaj. Načeloma se nič ne nosi v vrtec, se ji je pa ideja zdela lušna in upam, da bomo lahko malo poživili tole praznovanje Tinka
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 25.9.2007 8:49:17
|
|
|
|
ksenija.
|
Meni so rekle, da lahko prinesem kakšne bobi palčke, pa kakšne žele bombončke.
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 25.9.2007 12:07:54
|
|
|
|
Pikca
|
Meni se zdi, da je otrokom ful všeč, če imajo torto (obvezno s svečkami), če seveda v vrtcu dovolijo, zraven pašejo sokci, pa krožnički in prtički. Zdaj ste mi dale idejo, da bi nesli še balone , naša jih ima ful rada.
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 25.9.2007 12:10:24
|
|
|
|
Pikca
|
a balone nesete napihnjene
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 25.9.2007 13:43:53
|
|
|
|
zvončica30
|
Lp Mi smo imeli zadnjič roditeljski sestanek in nam je vzgojiteljica svetovala glede roj.dnevnih zabav. Priporočila je kakšne bobi palčke ali grisine, mehke bombončke, kakšen sokec. Rekla je, da ne smemo nič doma spečenega nosit, vse mora biti kupljeno in zavito. Jaz mislim, da se posvetuj z vzgojiteljico. Glede daril, bi pa jest nesla naprstne lutke. Uničiš kakšne stare rokavičke, odrežeš prstke, kaj narišeš, nalepiš,.... in to je to . Mislim, da jim bo to kar všeč. Lepo praznovanje in lp
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 25.9.2007 14:07:11
|
|
|
|
lila114
|
Ko naš praznuje v vrtcu nakupim slane stvari kot so smokiji in čips pa bobi palčke, pa kaj sladkega kot čokolade, bomboni. Seveda na osvežitev z soki, ki jih najraje pijejo. Zraven ma zmerom balone in piščalke kot za pust. Delala pa sva že darilca za vsakega na njegovi zabavi in to doma, mi je z veseljem pomagal. Naredila sva maso kar doma iz nje izrezljala piškotke v obliki srčkov jih posušila v pečici in potem pobarvala. Recept za maso je : skodelica vrele vode, skodelica soli in dve skodelici moke zmešaš z mešalnikom in še toplo razvaljaš izrežeš poljubne okraske in jih posušiš v pečici pri 150 stopinjah 10 minut. Ohlajene pobarvata z temparami in napeljeta vrvico, če sta nardila luknjico za obesit.
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 25.9.2007 19:45:04
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca a balone nesete napihnjene Ja, vseh 14 . Nisem hotela tega naprtiti vzgojiteljicam. Je bilo pa hecno videt moža, ko je nesel zadevo tja. Na srečo imamo vrtec preko ceste.
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava v vrtcu 25.9.2007 20:58:28
|
|
|
|
julam
|
Vidim, da je naš vrtec eden redkih, kjer lahko prinesemo domačo peko - ampak obvezno je treba poskrbet za to, da hrana ne "doživi" temperaturnih razlik: torej iz hladilnika v hladilno torbo in direkt h kuharici v hladilnik. Mi praznujemo šele aprila, ampak sem že odločena, da spečem muffine, dodam kakšne sokce in tiste troblice iz papirja, ki se stegnejo, ko pihneš a imajo kakšno posebno ime??? V našem vrtcu je baje od letos to novo pravilo, poudarjeno pa je bilo, da ne sme biti preveč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?