Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rojstni dan 5.letne deklice 26.9.2008 23:19:05
|
|
|
|
bodoča
|
Jaz sicer še nima tako velikega otroka, je pa moja sestra enkrat za hčerkin rojstni dan povabljene otroke peljala v eno gostilno, kjer so organizirali otroške zabave. Imeli so animatorke, torto, "finger food", fotografiranje in imeli so se fajn. Je pa večkrat tudi doma praznovala, tu je pač potrebno malo več truda. Ponavadi je bilo na razpolago več sokov, smokijev, čipsov, pa kakšna pizza, palačinke, mogoče tudi kaj sadja tako, da si ga sami vzamejo,...V glavnem takšno hrano, ki jo lahko otroci jejo z rokami. Torte imajo otroci ponavadi najreje čokoladne. Za igrice pa pojma nimam, kolker sem jaz bila na otroških rojstnih dnevih so se otroci vedno sami zaigrali in si zmislili kakšno fajno igrico. Lepo praznujte .
|
|
RE: rojstni dan 5.letne deklice 27.9.2008 17:34:22
|
|
|
|
klavdiy4
|
čaw... Moja prijateljica je naredila manjšo zabavo za hčerkin roj.dan, samo ne vem kateri je že bil 4.ali 5.... Po stanovanju oz.jedilnici je obesila balone, naredila je velik napis s hčerkinim imenom in , da praznuje roj.dan... za jesti pa je spekla palačinke, naredila obložene kruhke, na mizo nadevala pijačo in razne čipse ter sladkarije... Potem so se otroci igrali razne igrice, ki jih je pripravila, peli pesmice,ki so se jih naučili v vrtecu, nekateri so gledali risanke, ki si jih je sposodila v videoteki..nato so še jedli torto in nazadnje so vsi utrujeni in zadovoljni šli domov.... Za vabilo pa ti na žalost ne morem pomagati, prijateljica ga je napisala/sestavila sama... Pa lepo praznujte..in vse najboljše tvoji hčerkici!
|
|
|
|
RE: rojstni dan 5.letne deklice 8.10.2008 23:50:59
|
|
|
|
polma
|
Če nisem prepozna- moja hči hodi na ful zanimive zabave, pa še midve jih prirejava zanjo. "Navdih" za temo zabave dobiva na netu. V google vtipkaj npr. birthday parti kids in ti bo vrglo ven svega in svašta idej za prekopirat. Pri petih letih pridejo na vrsto kake princeske-pa si izdelajo kronice z dragulji, vse v roza, roza kamenčki, perje, al pa-izdelajo oz flisa spalne vreče za svoje punčke, al pa jih friziraš in vsaka odnese s seboj špangice al pa bleščice? Sploh je super, če pol neki odnesejo domov. Jah...američani majo tradicijo zabav-nore ideje so gor, ni-da-ni !
|
|
|
|
RE: rojstni dan 5.letne deklice 9.10.2008 9:05:39
|
|
|
|
viv_
|
Pozdravljena! Mi smo imeli otroke iz vrtca že lani, ko je praznovala 4. rojstni dan. V kuhinji na mizi sem jim pripravila smokije, palčke, piškote in te stvari... Vsak je dobil svoj sokec v tetrapaku, na katere smo narisali slikice, da so vedeli čigav je kater sok. Potem so se pa igrali in letali po stanovanju... Eno mamico sem prosila, če lahko ostane med praznovanjem, da smo imeli stvari "bolj pod kontrolo". Potem smo pa imeli še skupinsko pihanje svečk in akcije okrog torte... Ostali starši so otroke pripeljali ob pol 5h popoldan, pa sem rekla, naj jih ob 7h pridejo iskat. Edino limito sem postavila - 5 otrok max. Letos mogoče 2 več. Upam pa, da bo sneg, ker ima rojstni dan pozimi, potem bi jih pa povabila eno soboto dopoldan, pa naj rijejo po vrtu in se zakopavajo...
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?