|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rojstni dan šolarčka
12.3.2011 12:52:24   
resnavesna07
Mene pa zanima, kaj naredite, ko ima vaš šolarček rojstni dan? Če je na tisti dan v šoli, ali prinese npr. kakšne sladkarije v šolo za sošolce/-ke ali kaj podobnega? Ali otroke iz razreda kam povabite? Se spomnim, da ko smo mi hodili v šolo, je šel RD kar tako mimo, nismo nič praznovali v šoli. Kako pa je s tem zdaj? Sama namreč še nimam šolskega otroka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rojstni dan šolarčka
12.3.2011 12:56:02   
ruby19
Tudi jaz s tem še nimam izkušenj, bi pa rada vedela, koliko mamice prakticirate to, da hodijo k vašemu otroku domov prijateljčki iz vrtca ali šole? Ali kaj omejujete ali obiske sprejmete kadarkoli?

(odgovor članu resnavesna07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rojstni dan šolarčka
18.3.2011 17:25:46   
katarincatinca77
Oj! Lahko napišem primer naše nečakinje, ki hodi v 2. razred. Ko je januarja imela rojstni dan, je vse sošolke in sošolce povabila v McDonalds. Skoraj vsi so se odzvali. Drugače pa je sploh v razredu navada, da se kam povabi. Nekateri pa pač ne vabijo in potem tudi drugo leto niso povabljeni.

(odgovor članu resnavesna07)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.