Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rojeni v začetku aprila 20.6.2006 18:11:08
|
|
|
|
livia
|
Mi smo bili rojeni 13.4. Tehtali smo bogih 2750 in bili veliki 49 cm. Na zadnjem pregledu (13.6.) smo tehtali 4110 in bili veliki 56cm. V začetku smo imeli težave s pomanjkanjem mleka in smo po vsakem dojenju še dodajali Aptamil, sedaj ga dodajamo samo pred spanjem. Spije pa od 100 do 130 ml. Čez dan se dojimo na vsake 3-4 ure, tako da pride to cca. 5 podojev na dan. Še vedno se dojiva ful dolgo, tudi po 40 minut. Čez dan ji probam dat še čajčka, pa noče. Tudi dude ne mara več. So pa zato roke skoz v ustih. Ponoči spi od 22h do 6h. Veliko se hoče nosit. Zelo se slini. Že spušča razne glasove, če jo kaj hecamo in se z njo pogovarjamo. Veliko se tudi smeji, vendar še ne naglas. Včasih ji uspe se obrnit na bok. Najin dan poteka zadnjih par dni nekako takole: - zbudi se ob 6h, se greva previt in jest, potem še mami neki vase vrže in nekje do 8h sva že na sprehodu - sprehajava se dokler spi oz. dokler ni spet lačna. To je običajno okoli 10h (4 ure po prvem podoju) - spet se previjeva, jeva in potem gre mami kuhat zase in jest. Takrat običajno ne spi, ampak jo je treba hecat ali nosit, tako da je kosilo včasih zažgano. - ko mami poje in bi šla najraje malo zaspat, mi naš vragec ne pusti. Se hoče nosit do naslednjega podoja, ki je okoli 14. - popoldan jo zabava oči na različne načine, vmes jeva, okoli 18h gremo na krajši večerni sprehod. - po sprehodu sledi dojenje, nato kopanje, pa spet dojenje, pa flaša in potem uspavanje. Kako pa ve kaj napredujete? Kako potekajo vaši dnevi? Jaz sem včasih na koncu dneva že čisto zmozgana.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?