|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rogla -pozimi
11.9.2008 10:05:33   
sonce03
v začetku februarja 2009 gremo smučat na roglo.tamali je star 3 leta tavelik 6.ali je že bila katera gor cel teden in kako je bilouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rogla -pozimi
11.9.2008 11:02:05   
heli23
Jaz sem zelo blizu Rogle doma in sem bla gor že večkrat tudi v koči po cel teden. Lahko rečem da je luštna Rogla tako, za sprehode tudi smučanja, vendar proge so kratke in pa cene precej zasoljene, še posebej vozovnic, glede na to kar ponujajo! Vendar glede na to da imaš še bolj majhna otroka, mislim da ti bo kar ustrezalo, saj imajo eno kratko progo za otroke, ki je dokaj urejena, imajo une sanke na tirih, pa velika telovadnica, bazen in še kaj! Upam da boste zadovoljni!

(odgovor članu sonce03)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2008 11:33:17   
Lu
Mi vsako leto, decembra, vzamemo vikend paket in pol penzion. Zunaj se sankamo, jaz se še kaj posmučam. Letos bomo tudi tamalo dali na smučke, mali se bo sankal.  Pa kopamo se tudi user posted image Nam je fajn. Gremo pa več družin.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu heli23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2008 15:11:42   
sonce03
a bazen imajo tudi na rogli a je treba v zrečeuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2008 16:23:56   
mayy
Imajo tudi bazen, ki pa ni posebno velik, naplavati se pa da.

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!

(odgovor članu sonce03)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2008 4:49:39   
VITA74
Meni je Rogla pozimi čudovita, še posebej če je obilo snega, ker potem so kar potke narejene in lahko iz smučišča prismučaš direktno pred apartmaje user posted image  
Veliko za sprehajat in sankališče za otroke, super proge za otročke začetnike - imajo celo vlečno progo (ali kako naj napišem, ko se otrok postavi  gor in ga odpelje kot tekoči trak) in igrala na snegu.
Kar mene moti je, da so vse vlečnice, ki so primerne za otroke samo sidra ali krogci in potem našega škrata zelo hitro bolijo noge in je konec smučanja.
Imajo pa bazen v hotelu, ni velik je pa lepo urejen in ok za namočit.

srečno

srečna

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2008 22:13:13   
beti 1
Mi smo bli lani. V starem delu hotela so majhne sobe, imajo otroški kotiček za igranje, so prijazni in tolerantni do otrok, bazen bi sicer lahko bil čistejši, drugače pa mi smo uživali.
lp

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?