|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   roditi v Slovenj Gradcu ali Celju?
29.11.2008 18:38:57   
vesela veselka
pozdravljene,

mene pa zanima kakšne imate izkušnje v času rojevanja v Slovenj Gradcu oziroma Celju? Kje priporočate roditi, je kje boljše, ali je čisto vseeno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju?
29.11.2008 18:50:21   
drsalka
Jaz sem rodila obakrat v Celju in imamam zelo pozitivno mnenje o bolnišnici Celje

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2008 19:00:38   
the laura
Jaz sem rodila v Celju, vse je super, res medicinske sestre so prijazne, babice so prijazne, le ena zdravnica je, ki se mi je zasrala do konca ...... Ilijaš

(odgovor članu drsalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2008 19:12:50   
ninini
V Slovenj gradcu sem rodila trikrat pa sem načeloma kar zadovoljna ,,pomanjklivosti se itak najdejo vsepovsod.Meni odgovarja to da so skor cel dan obiski nekater pa to moti,jaz pa imam rada družbo.

(odgovor članu the laura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2008 19:16:52   
pita54545
moje prijateljice pa govorijo ,da je v celju najboljšuser posted image

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2008 20:02:19   
Inigo
jst sm v SG in bom še šla tja. mi je blo ful dobr! sestre ok, zdravniki še tudi... men je blo vse super! 

(odgovor članu pita54545)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2008 21:19:40   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

jst sm v SG in bom še šla tja. mi je blo ful dobr! sestre ok, zdravniki še tudi... men je blo vse super! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  rodila v SG, ker sem se sama tako odločila in svojo odločitev nisem obžalovala. Če bom še 1x rodila grem zasigurno zopet v SG.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2008 23:38:08   
zmajaz
Jaz sem rodila v CE in sem bila zelo zadovoljna - najbolj z babico pri porodu, pa tudi na oddelku nisem osebno naletela niti na eno samo neprijazno sestro. SG pa ne poznam. Tako da drugič imam namen spet iti v CE.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2008 0:45:18   
soncek30
Definitivno CELJE!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2008 9:37:50   
ribica.
v sg je vse zelo na osebnem nivoju, vsaj takrat ko sem jaz rodila je bilo. Babica je bila ves čas poroda z mano.

Na oddelku je bila ena prav zmaj sestra in prav ona je bila tista ki je zjutraj umivala in oblačila otroka. Amapak v vsaki porodnišnici se najde kaka taka.

Na splošno gledano je za mamice z dojenči zelo lepo poskrbljeno, saj tudi ponoči vsake tolkiko pokukajo v sobo. V MB se to ni zgodilo, še mal mleka jim je bla svetovna muka prnest.

(odgovor članu soncek30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2008 10:03:30   
evi28

IZVIRNO SPOROČILO: soncek30

Definitivno CELJE!

Se strinjam.

(odgovor članu soncek30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2008 10:50:47   
flower power
Rodila sem v Celju in tudi naslednjič grem tja rodit.

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2008 20:51:43   
jagodinka
Tudi jaz sem ped 14 dnevi rodila v cekju. Same pohvale!!!

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2008 20:57:06   
ada2
2x rodila v sg, pa imam same pohvale, meni je bilo najbolj všeč to, da je vse tako domače, pa absolutno to, da je pri porodu vedno babica zraven odkar prideš v porodno pa do konca, potem na oddelku pa tudi nimam pripomb, je bilo vse superuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2008 11:38:29   
panja
Tudi jaz sem septembra letos rodila v Celju. Imam same pozitivne izkušnje. Glede obiskov je pa v Celju po novem tako, da je za vse, tudi za novopečene atije čas obiskov enak kot za ostale...
Meni osebno je to kr mal zgrešen sistem, je že res, da se mora mamica odpočiti, a je potem kr mal hudo, ko se ti obiski "nagnetejo" v tisti uri. Še nič kaj prijetnega stika s partnerjem ne moreš imet, ko so potem še drugi na obiskih.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.12.2008 21:16:32   
pikicai
Celjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2008 21:18:29   
pikicai
men je blo osebje ful vredu....od zdravnikov-zdravnic, pa do sestruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.12.2008 21:37:34   
gajka
Jaz sem tudi oklevala med CE in SG, ker sem nekje ravno na pol poti doma. Na koncu je padla odločitev za CE, ker je tako bilo user posted image bolj ob poti iz službe na obisk in potem domov. Pa če bom še kdaj rodila, grem spet najbrž v CE.
Pojdi na informativni ogled v CE - mislim, da imajo vsak torek ob 14h (ali 13h, nisem sigurna) dan odprtih vrat. Ti pokažejo porodne sobe, predstavijo celo proceduro, odgovorijo na vprašanje itd.

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.12.2008 8:04:05   
spps
jaz sem pred 6-imi leti rodila v CE in tudi naslednjič bom-to se pravi čez 3 mesece grem v CEuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 16:23:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
7.12.2008 16:06:32   
ksenci
pred 4m. rodila v celju in je bilo vse ok. sem zadovoljna in bom vrjetno drugič šla tudi v celje. kako pa je v sg pa ne vem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.12.2008 21:08:36   
frutka_
SGuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.12.2008 8:51:35   
pajčolanka
rodila v sg in mi je bilo super.
Babica je bila krasna, tud na oddelku sestre zelo prijazne, zdravniki so vredu...ne vem no, meni je porod in bivanje tam bilo lepo, porod mi bo ostal v lepem spominu in naslednjič ziher spet SG.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.12.2008 13:36:15   
samantha_ce
Pred petimi meseci sem drugič rodila v Celju.   Bilo je ok,

*06.07.2008 - naši družinici se je pridružil sonček ALEX*

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.12.2008 15:29:05   
Dali*
Jaz bom čez 3 mesece rodila prvič in grem tudi v CE. Sploh nisem razmišlala kako drugače. So pa povsod + in -...tko da...ker sem sama pozitivka sem prepričana, da bom naletela na same dobre ljudi...

Sem bila že 3x na Gineku - oddelku, ne v P in sem bila vsakokrat zadovoljna.

(odgovor članu samantha_ce)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?