Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 29.11.2008 18:50:21
|
|
|
|
drsalka
|
Jaz sem rodila obakrat v Celju in imamam zelo pozitivno mnenje o bolnišnici Celje
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 29.11.2008 19:00:38
|
|
|
|
the laura
|
Jaz sem rodila v Celju, vse je super, res medicinske sestre so prijazne, babice so prijazne, le ena zdravnica je, ki se mi je zasrala do konca ...... Ilijaš
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 29.11.2008 19:12:50
|
|
|
|
ninini
|
V Slovenj gradcu sem rodila trikrat pa sem načeloma kar zadovoljna ,,pomanjklivosti se itak najdejo vsepovsod.Meni odgovarja to da so skor cel dan obiski nekater pa to moti,jaz pa imam rada družbo.
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 29.11.2008 19:16:52
|
|
|
|
pita54545
|
moje prijateljice pa govorijo ,da je v celju najboljš
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 29.11.2008 20:02:19
|
|
|
|
Inigo
|
jst sm v SG in bom še šla tja. mi je blo ful dobr! sestre ok, zdravniki še tudi... men je blo vse super!
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 29.11.2008 21:19:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo jst sm v SG in bom še šla tja. mi je blo ful dobr! sestre ok, zdravniki še tudi... men je blo vse super! rodila v SG, ker sem se sama tako odločila in svojo odločitev nisem obžalovala. Če bom še 1x rodila grem zasigurno zopet v SG.
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 29.11.2008 23:38:08
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz sem rodila v CE in sem bila zelo zadovoljna - najbolj z babico pri porodu, pa tudi na oddelku nisem osebno naletela niti na eno samo neprijazno sestro. SG pa ne poznam. Tako da drugič imam namen spet iti v CE.
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 30.11.2008 0:45:18
|
|
|
|
soncek30
|
Definitivno CELJE!
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 30.11.2008 9:37:50
|
|
|
|
ribica.
|
v sg je vse zelo na osebnem nivoju, vsaj takrat ko sem jaz rodila je bilo. Babica je bila ves čas poroda z mano. Na oddelku je bila ena prav zmaj sestra in prav ona je bila tista ki je zjutraj umivala in oblačila otroka. Amapak v vsaki porodnišnici se najde kaka taka. Na splošno gledano je za mamice z dojenči zelo lepo poskrbljeno, saj tudi ponoči vsake tolkiko pokukajo v sobo. V MB se to ni zgodilo, še mal mleka jim je bla svetovna muka prnest.
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 30.11.2008 10:03:30
|
|
|
|
evi28
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek30 Definitivno CELJE! Se strinjam.
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 30.11.2008 10:50:47
|
|
|
|
flower power
|
Rodila sem v Celju in tudi naslednjič grem tja rodit.
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 30.11.2008 20:51:43
|
|
|
|
jagodinka
|
Tudi jaz sem ped 14 dnevi rodila v cekju. Same pohvale!!!
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 30.11.2008 20:57:06
|
|
|
|
ada2
|
2x rodila v sg, pa imam same pohvale, meni je bilo najbolj všeč to, da je vse tako domače, pa absolutno to, da je pri porodu vedno babica zraven odkar prideš v porodno pa do konca, potem na oddelku pa tudi nimam pripomb, je bilo vse super
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 1.12.2008 11:38:29
|
|
|
|
panja
|
Tudi jaz sem septembra letos rodila v Celju. Imam same pozitivne izkušnje. Glede obiskov je pa v Celju po novem tako, da je za vse, tudi za novopečene atije čas obiskov enak kot za ostale... Meni osebno je to kr mal zgrešen sistem, je že res, da se mora mamica odpočiti, a je potem kr mal hudo, ko se ti obiski "nagnetejo" v tisti uri. Še nič kaj prijetnega stika s partnerjem ne moreš imet, ko so potem še drugi na obiskih.
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 2.12.2008 21:16:32
|
|
|
|
pikicai
|
Celje
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 2.12.2008 21:18:29
|
|
|
|
pikicai
|
men je blo osebje ful vredu....od zdravnikov-zdravnic, pa do sestr
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 2.12.2008 21:37:34
|
|
|
|
gajka
|
Jaz sem tudi oklevala med CE in SG, ker sem nekje ravno na pol poti doma. Na koncu je padla odločitev za CE, ker je tako bilo bolj ob poti iz službe na obisk in potem domov. Pa če bom še kdaj rodila, grem spet najbrž v CE. Pojdi na informativni ogled v CE - mislim, da imajo vsak torek ob 14h (ali 13h, nisem sigurna) dan odprtih vrat. Ti pokažejo porodne sobe, predstavijo celo proceduro, odgovorijo na vprašanje itd.
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 3.12.2008 8:04:05
|
|
|
|
spps
|
jaz sem pred 6-imi leti rodila v CE in tudi naslednjič bom-to se pravi čez 3 mesece grem v CE
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 16:23:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 7.12.2008 16:06:32
|
|
|
|
ksenci
|
pred 4m. rodila v celju in je bilo vse ok. sem zadovoljna in bom vrjetno drugič šla tudi v celje. kako pa je v sg pa ne vem.
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 7.12.2008 21:08:36
|
|
|
|
frutka_
|
SG
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 8.12.2008 8:51:35
|
|
|
|
pajčolanka
|
rodila v sg in mi je bilo super. Babica je bila krasna, tud na oddelku sestre zelo prijazne, zdravniki so vredu...ne vem no, meni je porod in bivanje tam bilo lepo, porod mi bo ostal v lepem spominu in naslednjič ziher spet SG.
|
|
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 8.12.2008 13:36:15
|
|
|
|
samantha_ce
|
Pred petimi meseci sem drugič rodila v Celju. Bilo je ok,
|
|
RE: roditi v Slovenj Gradcu ali Celju? 8.12.2008 15:29:05
|
|
|
|
Dali*
|
Jaz bom čez 3 mesece rodila prvič in grem tudi v CE. Sploh nisem razmišlala kako drugače. So pa povsod + in -...tko da...ker sem sama pozitivka sem prepričana, da bom naletela na same dobre ljudi... Sem bila že 3x na Gineku - oddelku, ne v P in sem bila vsakokrat zadovoljna.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?