|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rodila 19 otrok...
14.6.2005 20:41:30   
k1
ste zasledile tole - kopiram:

Anna Makumbe iz Gutuja v osrednjem delu Zimbabveja se je poročila leta 1960, ko je bila stara komaj 16 let.

Rodila je 19 otrok, med njimi štirikrat dvojčke

Z rojevanjem otrok je prenehala, ko je dopolnila 42 let. Eden od otrok je Anni sicer umrl kmalu po rojstvu.

Makumbejeva, ki je stara zdaj 61 let pravi, da je za njeno številčno družino krivo predvsem pomanjkanje informacij o načrtovanju družine v nekdanji britanski koloniji Rodeziji, sedanjemu Zimbabveju. (STA/dpa)

Kaj pravite na to? jaz samo rečem - ALELUJA! :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rodila 19 otrok...
14.6.2005 20:42:10   
zoya_
Ja kva... ženska rada seksa :)-:)-

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rodila 19 otrok...
14.6.2005 20:50:04   
daisy
:bravo: To pomeni 19! porodov!! Bravo Ženska!

Zoya
Kaj pa če je v svojem življenju seksala samo 19x. Malo ampak temeljito!:)

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rodila 19 otrok...
14.6.2005 20:50:43   
zoya_
plodni seksi so bili to :)-:)-

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rodila 19 otrok...
14.6.2005 20:50:46   
snorlax
Zoya, ni vse v seksu. Veliko je v miselnosti in od tega, kakšen je njen mož. Glede na to, od kod prihaja, verjamem, da ni vedela kaj dosti o kontracepciji, mož pa je verjetno tudi ni spraševal, če jo boli glava in ali ji je do seksa.

Moja tašča je rodila 13 otrok, eden ji je umrl kot dojenček, enkrat je spontano splavila dvojčka. Je zelo pobožna in za njo je splav velik greh. Kontracepcije v tistih časih in v tistem okolju, kjer je živela, ni bilo. Tast pa je takoalitako gledal samo na svoje potrebe.

Jaz se temu ne bi smejala, meni se takšne ženske smilijo. Sploh, ko gledam svojo zgarano taščo z žilavimi nogami. Zraven pa je morala celo življenje krepko delati na kmetiji.

Tolaži me le to, da je nekaj let vdova in da si sedaj tudi kaj privošči, čeprav si kaj dosti niti ne zna, ne upa, niti ne more, ker ni tega navajena.

L.p.:)

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rodila 19 otrok...
14.6.2005 21:07:27   
babylove
Uradni rekord je 66 otrok (ne 66 porodov, ker je imela večkrat večplodno nosečnost), postavila pa ga je neka Rusinja.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rodila 19 otrok...
14.6.2005 21:15:55   
daisy
ups babylove, sej res, sem spregledala...ne 19 porodov ampak 15 porodov.. pa vseeno še enkrat bravo Ženska!

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rodila 19 otrok...
14.6.2005 21:21:54   
Anonimen
19 ali 15...majko božjo. Pa vse natur? Brez lisice epiduralnice?:ups::ups::ups:

Kapo dol!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
14.6.2005 22:04:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   rodila 19 otrok...
15.6.2005 1:39:30   
miška piška
Vsaka čast! Kapo dol:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?