Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: robeez - pomoč pri nakupu 1.3.2007 13:58:01
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem ravno dva dni nazaj naročila copatke in ni bilo nobenih težav. Mogoče si se pa kje zatipkala?
|
|
|
|
RE: robeez - pomoč pri nakupu 1.3.2007 14:11:07
|
|
|
|
ksenjak
|
Nimam pojma. Izberem Viso, odtipkam vse številke, ki jih imam napisane na prvi strani kartice pa javi, da nekaj ni v redu. Dvomim, da bi bilo pri kartici kaj, saj oni tega vpogleda nimajo, se pravi kot da bi bilo nekaj pri številkah, da sem jih odtipkala premalo. Pa sem trikrat probala. Enkrat celo, da so vmes presledki tako kot na kartici, enkrat brez presledkov. Imaš še kakšno idejo? Lp
|
|
|
|
RE: robeez - pomoč pri nakupu 1.3.2007 14:17:25
|
|
|
|
ksenjak
|
Naja31 - nekaj mi javi v zvezi s postcode-om. Kaj je sploh tam potrebno vnesti? Lp
|
|
|
|
RE: robeez - pomoč pri nakupu 1.3.2007 14:26:31
|
|
|
|
živa
|
Postcode naj bi bila poštna številka ... kaj bi bilo pa to pri kreditnih, nimam pojma.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?