Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Men se je letos želja uresničila in mam končno kithen aid . Dolgo želela, predvsem zaradi lepote kot karkoli drugega . Prej sem imela kenwooda- na isto foro in pač čist navaden boshev ročni mikser. Sem bila zadovoljn as kenwoodom, ampak pri miksanju testa za kruh je bil revež brez moči- v primerjavi s kitchen aidom. Lepotec mi je v vsem bolj všeč. Je pa res, da še vedno za kake palačinke ali sneg uporabim ročnega. Celo ko se mi mudi, pa mi lepotec miksa rumenjakovo maso, beljake pa z ročnim.... jE PA LEPOTEC težek, ene 2x ali 3x težji . Ker sem ga kupila v ameriki, imam še zraven pretvornik in še to nanese dodatno težo. Pazi, če kupuješ v tujini, ker moja kolegica je vključila in ga skurla. Pa vseeno ga ne menjam, sem zadovoljna, super dela, ni me razočaral. Kruh omesi precej bolje od kenwooda, mah v vsem je super. gLEDE okvare in lomljenja, pa nisem nič slišala. Si sploh ne predstavljam, da bi se lahko zlomilo, glede na debelost metlic, celo za kruh. vidiš, to mene najbolj skrbi... da bom dala čist tu mač keša za tega lepotca (meni je tut noro lep, seveda), potem bom pa te male zadeve (masa za palačinke, sneg iz enega beljaka,...) gonila na roke, ker se mi ga, glomazen kot je, ne bo dal niti na pultu prestavit (kaj šele laufat in potem pucat). sem pa odločena eno ali drugo, ker če si bom kupila ročnega, bo pa lepotec se sploh skoz samo prašil sicer pa ja, imam dovolj prostora na kuhinjskem otoku, gor bo tale lepotec in še kavna mašina, pa še bo čez glavo placa pa tut s štromom ne bo problema, bo ustrezna napetost in štekar. torej, ker sem že skor odločena (jest - potem more še financminister odobrit ), me zanima kateri model (ker jih je malo morje) - jest se nagibam k temu: http://www.amazon.com/KitchenAid-KSM150PSWH-Artisan-Series-5-Quart/dp/B00005UP2K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1376586107&sr=8-1&keywords=kitchenaid+artisan in sicer nimam pojma, kaj nej počnem s 5-litrsko posodo... in še drugo vprašanje - kaj, poleg osnovnih treh nastavkov, je smiselno kupit še zraven (poleg še ene sklede, očitno )
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|