Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rjuha - "prisilni jopič" 14.8.2009 13:00:15
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
V Švici so včasih prodajali take ala jogi rjuhe za otroške posteljice, ki so imele na sredini okroglo odprtino in nanjo zašit zg. del otroške pižamice. Otroku so oblekli sp. del pižame, ga vtaknili v luknjo in mu oblekli zg. del pižame. To je bilo vse skupaj zelo lahko in gibljivo, tako da je otrok, ko je zjutraj vstal, lahko hodil, se vsedel ali ulegel na eno ali drugo stran postelje ..., ni pa mogel zlesti iz posteljice. "Prisilni jopič" je le toliko, da je otrok varen, ko začne lezti iz postelje. Pa tudi spijo otroci mirneje v njem in se ne premetavajo toliko naokoli po postelji. Spodaj pod otrokom je itak prava jogi rjuha, čez pa brez težav lahko daš tudi odejico. Žal ne vem zanmke oz. firme, ki je to šivala. Niti ne vem, kako se tej stvari reče. Me pa zanima, če se da to še kje kupiti (tudi v tujini).
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 14.8.2009 13:24:52
|
|
|
|
darja72
|
, pa to se mora otroku oblečenega v to zadevščino dobesedno "odtrgat". Aja, ne vem kje bi to prodajali, pa tudi prvič slišim za kaj takega.
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 14.8.2009 13:48:40
|
|
|
|
alda
|
prvič slišim !
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 14.8.2009 14:26:08
|
|
|
|
Hope2
|
Kaj pa je narobe s stranico, ki se pritrdi na posteljko in otrok ravnotako ne more dol
|
|
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 14.8.2009 15:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Kaj pa je narobe s stranico, ki se pritrdi na posteljko in otrok ravnotako ne more dol če so vsi tak kot moj nečak, potem splezajo čez. In to v letih, ko še lahko fino padejo na drugi strani dol. Ampak ideja je pa huda...
|
|
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 14.8.2009 15:08:33
|
|
|
|
lemavrica
|
Sliši se grozno. Našemu se odpelje v taki zadevi.
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 14.8.2009 16:30:24
|
|
|
|
Klemy82
|
si ne znam niti predstavljat, kako nej bi tole zgledalo...
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 14.8.2009 17:10:58
|
|
|
|
Raho
|
meni to deluje malo, no...hmmm... najlepši izraz, ki ga najdem: MIMO
|
|
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 14.8.2009 17:50:09
|
|
|
|
katipi
|
Mogoče se sliši čudno, ampak za mamin miren spanec je zelo dobrodošlo. Moji punčki sta zdaj stari 2 leti, pa imata dno v svojih posteljicah samo 2 cm od tal. Smo zavrtali luknje v spodnji del nogic od posteljic in namestili dno tik nad tlemi. To sta takšni plezalki, da lahko edino tako mirno spim. Starejši sin, zdaj petletnik, je tudi plezal, še ko je včasih spal v vozičku. In kaj sem naredila? Na strehico sem, medtem ko je spal, pritrdila zvonček, ki je visel skoraj do njega, in ko se je zbudil se je začel obračati, zvonček pa je zazvonil. Do njega sem pritekla še pravočasno, vendar je že skoraj stal v vozičku. Najstarejši je pa sploh plezal, zato sem imela njegovo posteljico prislonjeno kar ob najino veliko posteljo in spuščeno ograjico, da je lahko ponoči prilezel k nama. Ja, vse sorte se človek spomni, da ne bilo nesreče.
|
|
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 14.8.2009 18:27:07
|
|
|
|
Foxina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho meni to deluje malo, no...hmmm... najlepši izraz, ki ga najdem: MIMO jap, isto
|
|
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 16.8.2009 0:46:06
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Špelin, hvala za namig.... Sem še malo pobrskala in našla to, kar sem iskala. Več na: link
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 16.8.2009 19:51:56 >
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 16.8.2009 9:48:10
|
|
|
|
silvya
|
Jaz ziher svojih otrok ne bi dajala v kaj takega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2009 15:47:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2009 15:51:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rjuha - "prisilni jopič" 16.8.2009 18:56:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Si ne predstavljam, da v nekaj takega zamotam ze itak "navitega" otroka. Po moje se mu strga zjutraj, ko se zbudi. Za kaksnega mirnega otroka se mogoce, da je lepo zavit in pokrit celo noc, za zivahnega pa no way. Se mi zdi kot bi psa privezal na vrvico in mu pet centi od nosu molel svez kos mesa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?