|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavo-rdeč izcedek
6.1.2007 20:28:10   
biser
Čer!

Sicer sem prebrala komentarje na podobne teme,ki so bile že prej odprte, ampak vseeno me zelo skrbi kaj bi to lahko bilo in če je katera imela podobne težave.user posted image
Noseča sem 12t in 2 dni. Včeraj, ko sem šla na stranišče in se obrisala, je na papirju bil majhen rjav madež. Ok, sem si rekla, mogoče mi je počla kakšna žilica. Danes pa sem imela tudi na hlačkah rjav izcedek (ne tako majhen). Malo prej,ko sem šla na WC, je bil na papirju tudi svetlo rdeče rjav madež(bolj rdeč kot rjav). Pa prej me je malo bolelo spodaj na desni strani. Je že imela katera kdaj tako težavo in kaj predlagate? Naj naredim paniko in grem na urgenco, ali naj počakam do ponedeljka, ko bo delala moja ginekologinja? Kaj pomeni ta izcedek? Res me skrbi, zato prosim za kakšno tolažilno besedo. Je možno, da je z otrokom kej narobe?user posted image user posted image user posted image

Lepo prosim za odgovore.

biser
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavo-rdeč izcedek
6.1.2007 20:39:00   
Anonimen
pozdravljenauser posted image veš nekatere še krvavijo na začetku mogoče ni kaj hujšega jaz bi na tvojem mestu vseeno šla na urgenco da boš bolj mirna moja sodelavka je krvavelatudi nekje v 4 ali 5 mesecu je šla na pregled vse ok razen mogla je velik počivat pazi se kar se da.Ne dviguj,sprehajaj se uživaj!

(odgovor članu biser)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2007 21:02:04   
Jančika_
Vem, da želiš tolažilno besedo, vendar bo moj nasvet, da se greš pokazat v bolnico. Vidim, da si iz Celja; greš kar v porodnišnico in pozvoniš spodaj pri vratih, pa poveš, zakaj si tam in te bo sestra peljala naprej. Moja izkušnja s kravitvami je žal bolj slaba - dvakrat je to pomenilo spontani splav. Močno ti želim, da se dobro izide, pa prosim javi, kaj je s tabo. Držim pesti.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2007 21:05:05   
Pingvinčica
Ne vem, jaz bi na tvojem mestu šla na urgenco. Sama sem imela podobne težave in rahlo krvavitev v 9t in sem šla tudi v soboto popldne na urgenco v CE. Bilo je hvalabogu vse uredu ampak, bolje da se prepričaš in te ne bo več skrbelo. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......