|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavo/roza sluz
27.9.2009 15:32:00   
Amoreay
Živijo!

Ja spet sem jaz. Panična že malo in najbrž gremmarsikomu že tu na živce. Danes že drugi dan  zapored sem zjutraj ko grem na wc na papirju opazila take pike manjše rjavo/roza sluzi. Ker imam menstruacijo 7.10, vsaj naj bi jo imela (tudi to ne vem več zaradi vmesnih krvavitev) me zanima če hje to kje kak ˝znak˝. Mogoče sem preveč živčna in nestrpna ampak ni mi jasno od kje ta sluz. Nikoli prej se mi ni pojavila.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavo/roza sluz
27.9.2009 17:59:49   
alma82
Če se jaz ne motim bi lahko šlo za vgnezditveno nosečnost.

Jaz sem imela tudi nekaj dni pred predvideno M tak čuden izcedek, prej ga pa nikoli nisem imela.
To mi je začelo dajati upanje da sem user posted image . In res sem bila. Test sem delala 1 dan pred pričakovano M.

Upam da je to tudi pri tebi znak da si user posted image

user posted image

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2009 18:46:08   
Amoreay
Joj ko bi vedela kako me živčki dajejo. Tako težko je počakat dan ko naj bi tečka pršla pa it po test in rečt aha zdj bi se pa moralo poznat če je! user posted image 5 dni nazaj je bil test negativen. Bomo videli kaj bo

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2009 18:54:10   
alma82
Ti si se pa hitro spravla delat test user posted image
Da bo bolj za ziher raje počakaj vsaj do dneva pričakovanje M ali pa en dan kasneje. Sej vem, da je lažje reči kot pa to naresti user posted image
No pa sporoči nam kako bo user posted image

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2009 19:06:49   
Amoreay
hja upala sem da bo že tko zgodi kj pokazalo user posted image Ja težkoje počakat :) A je res da so ti testi babycheck nezanesljivi in da je velik boljše uporabit clearblue?user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2009 19:10:58   
alma82
Vsaka pravi drugače user posted image

Jaz sem do sedaj vedno uporabljala samo ClearBlue.
Tako da drugih sploh ne poznam (vsaj po zaneslivosti).

< Sporočilo je popravil alma82 -- 27.9.2009 19:11:17 >

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2009 19:12:39   
Amoreay
brala sem da znajo včas babycheck lažn - al pa + pokazat. Mogoče bi blo res najboljše da si cb kupim

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2009 14:36:36   
Mateja4
jaz osebno CB najbolj zaupam

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2009 16:12:59   
Amoreay
a bi test pokazal takoj po vgnezditveni al se počaka do prvega dne izostanka menstruacije?

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2009 12:22:25   
Amoreay
v nedeljo bomo čakali tečko ali pa delali testek. huh. Komaj čakam vikend user posted image

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2009 12:12:05   
Amoreay
Joj danes mi pa ni dobro. Že celo jutro mi je mal slabo pa glava boli. o tečki še ni sledu, znakov tut še nimam, ponavadi me prsa bolijo in krči v trebuhuuser posted image

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.10.2009 12:43:30   
divans1
Mislim, da ti živčki mal preveč delajo. Počakaj do izostanka M, pa boš najbolj vedela, na čem si. Srečno!!!

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2009 13:04:02   
nincrli
Če praviš, da naj bi dobila menstracijo 7.10 le še malo počakaj s testom in ga naredi kakšna 2 dni prej, še bolje pa, če počakaš na izostanek. Verjamem pa da si nestrpnauser posted image
Velik sreče!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.10.2009 18:16:23   
Amoreay
Nisem mogla odgovorit me je forum malo hecal. user posted image Ja verjamem da so živčki in vem da je treba čakat, sj ne bo nič drugač. Sam je težko ostat nevtralen ko pa veš, čakaš če je ali ni 

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.10.2009 18:23:13   
divans1
Sej vem. Vse smo ble že na tem, ni lahko, daleč od tega!!!

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.10.2009 19:35:57   
Amoreay
sploh ne vem kaj naj delam user posted image kar naenkrat ma dan 48 ur pa mi čist nič ne paše user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.10.2009 11:15:20   
Amoreay
Še malo :) še kakšen dan :D Dans grem v Šoping po test user posted image bom kr babycheck vzela ker maje pokaže nosečnost že pri majhni koncentraciji hormonov, CB pa pr mal večji user posted image Tko a bomo vidli :)

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.10.2009 9:34:17   
Martinčka
jaz sem imela enak izcedek nekje takoj po ovulaciji ali pa morda med ovulacvijo... v koncu tistega tedna pač ko je predvidenauser posted image ... in haha takoj ko sem prišla iz poročnega potovanja sem delala test.. pa sem seveda vedla da je nesmiselno delat test en teden kasneje ampak sem ga vseeno delala.. itak negativen... zdaj pa se držim in upam da mi bo uspelo počakat do druge srede... Tako da te čisto zastopim kako se nestrpna.. jaz sem tako da joj.. pa še zagovor diplome imam v kratkem in namesto da bi se pripravljala tukaj gor čepimuser posted image ...

vso srečo pa upam da se srečava med Junijkami:)

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.10.2009 10:34:39   
Amoreay
Jst sm se pa odločila da delam test čez 1 teden. Če sem nosečka, bom tut pol pa še lepše bo pokazalo user posted image Držim pestkeuser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.10.2009 11:56:08   
Amoreay
danes je testek pokazal veeelik - user posted image

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.10.2009 15:40:06   
Jassika
Amoreay sočustvujem s teboj, user posted image user posted image  vem da ti ni lahko. Ampak naj ti iz lastne izkušnje povem, da se je res najbolje čim manj sekirat... jst sem kar nekaj mesecev računala, v glavi preigravala vse variante kaj bo če bo, če ne bo, če je sam malo krvi oz. izcedka, pa bi lahko bilo.... pa ni bilo nikoli nič. Pa še vsak mesec me je user posted image  hecala s tem, da mi je obvezno zamudila 2-4 dni, kar mi prej nikoli ni. Ja, vse to dela psiha, vključno z vsemi znaki nosečnosti. Da niti ne govorim, kako sem pazila na prehrano, merila temperaturo, vse po ps-u.... Letos, ko sva šla z user posted image  na morje, pa nisem prav nič pazila ali se obremenjevala z vsemi stvarmi, ker sem bila prej že tolikokrat razočarana, pa glej si ga zlomščka - sem srečka user posted image  sedaj 19 tednov. Zato ti toplo svetujem, da spremeniš okolje oz. se poskušaš zamotit s čim drugim, pa bo ratalo prej, kot če boš stalno študirala na to.

Veliko sreče ti želim, bom držala pestke zate, da vama čim prej uspe!!!

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.10.2009 13:03:03   
alli
Živjo dekleta!Sem tudi nova med vami.In seveda polna vprašanj.
Menstruacijo bi morala dobiti najkasneje do 9. oktobra.od 22. do 24. septembra pa sem le zvečer opazila izcedek rahlo roza in rjavo obarvan.In ker menstruacije ni bilo sem 11. naredila test BC in je bil negativen.Danes naredim test FS  in se mi prva črtica (ki bi drugače kazala da ni nosečnosti) obarva čisto rahlo-toliko da je vidna,druga ki naj bi se pokazala le v primeru nosečnosti (skupaj s prvo črtico),pa zelo zelo močno obarvana.user posted image
Je katera imela podobno izkušnjo?Jutri naredim še en test CB!user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.10.2009 13:08:10   
tejči28
jaz fs testom ne zaupam preveč,ker mi je večkrat kazalo rahlo obarvano črtico in vedno sem pol naslednji dan ali pa kmalu dobila user posted image .Nočem te strašit,povem pač mojo izkušnjo.

(odgovor članu alli)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.10.2009 13:18:51   
alli
Hvala za odgovor tejci28.Saj sem brala po internetu kateri test je najbolj zanesljiv,pa so čez čisto vsako znamko pritožbe in graje.Tako da sem rekla da je najboljše stestirat vse,potem pa ginekologinjo poklicat.Ker res sploh nisem več pametna glede teh testov no..

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2009 9:46:49   
Amoreay
jst ga pa jutri zjutraj ponovim pa da vidimo, ker moje tečke tudi še ni na vidiku user posted image

(odgovor članu alli)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?