Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rjavi izcedki pred in po M 26.3.2009 18:13:40
|
|
|
|
sajka
|
naoci se na pregled ginek.sama sem imela rjave izcedke in so mi nasli polip v maternicni votlini
|
|
|
|
RE: rjavi izcedki pred in po M 26.3.2009 18:19:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ali je polip enako kot pregrada? pred malo več kot pol leta sem imela namreč histeroskopijo. ampak izcedke imam še vedno
|
|
|
|
RE: rjavi izcedki pred in po M 26.3.2009 18:24:06
|
|
|
|
Katjusa
|
jst mam tud to no sem imela pred in med porodoma.... zanosla sem obakrat s pomočjo klomifena.... zdej po drugem porodu na M še čakam.....
|
|
|
|
RE: rjavi izcedki pred in po M 26.3.2009 18:35:46
|
|
|
|
son_čica
|
Ojla, tudi jaz sem imela podoben primer pred dvema mesecima in sem šla k G in mi je rekla da je to skoraj normalno, ker sem nehala jemati Yarino. Sedaj se mi je pa pojavil drugi problem ta mesec mi M zaostaja in sem naredila test pa je bil negativen ( nisem se še naročila k G ) a vem moram se. Sedaj me pa večrat na dan nekaj zbada tam pri levem jajčniku bolečina je kot neka pekoča in malo boleča vsakega toliko časa, a vse znake za M sem mela (prsa so me bolela in tam spodaj kot da se je vse pripravljalo a ni se nič). Pred dnevi se mi je pa pojavil povečan beli tok. Še sama ne vem kaj se mi dogaja upam da ni kaj narobe.
|
|
|
|
RE: rjavi izcedki pred in po M 26.3.2009 18:46:10
|
|
|
|
divans1
|
Katjuša!!! Pozdravljena. Vidim, da ti je obakrat uspelo s pomočjo K. Bravo!!!! Jst sm trenutno drugi ciklus na K, pa me zanima, kdaj ti je ratalo, koliko si imela foliklov in koliko so bili veliki?? Hvala za odgovor!!!
|
|
|
|
RE: rjavi izcedki pred in po M 26.3.2009 21:52:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Katjuša!!! Pozdravljena. Vidim, da ti je obakrat uspelo s pomočjo K. Bravo!!!! Jst sm trenutno drugi ciklus na K, pa me zanima, kdaj ti je ratalo, koliko si imela foliklov in koliko so bili veliki?? Hvala za odgovor!!! 1. sem zanosla že v 1. ciklusu, ko sem šla na pregled mi je g reku, da ni prišlo do O in da nej naslednji ciklus jem po 2 tabletki, vendar drugega ciklusa ni blo ker sem zanosla. 2. sem dobla K in po 3 ciklusih (po 1 tableto od 3-7 dneva) nisem zanosla, UZ mi tokrat ni delal, potem pa mi je količino povečal na 2 tabletki in spet po 2 ciklusih ni blo nič sem pa bla spodaj ful suha in peklo me je med odnosom, v lekarni mi je rekla, da čist možno, da je reakcija na K, zato ga več nisem jemala nardila 2 mesečni premor in potem brez posveta g jemala po 1 tabletko in lej ga zlomka žez 9 mesecev smo dobili Benjamina držim pesti, da ti kmalu rata....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.