Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rjavi izcedki kljub dabrsotonu 1.12.2004 12:50:33
|
|
|
|
pravljica
|
pozdravček petrca! jaz sem imela ta teden že drugič rjav izcedek (kot v 6.tednu)-čisto malo...sem jemala dabroston po tistem, dobila sem tudi neke tablete proti bolečinam, pa jih nisem jemala, ker niso bilo tako hudo, zdaj jem samo dabroston...ampak 3 na dan ob posteljici imam hematom, ampak izcedek ni bil zaradi njega, ker je še vedno tam...me je ful strah kaj bo iz tega v glavnem, če dobim izcedek moram takoj na UZ- h G ali na urgenco, ker če bi bil stalno prisoten, bi morala v bolnišnico ležat, tako pa mi je dovolila, da doma počivam
|
|
|
|
rjavi izcedki kljub dabrsotonu 1.12.2004 12:57:30
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Živjo punce, jaz imam čisto podobne težave. Sem doma na bolniški, počivam in jemljem Dabroston 2x na dan, sem v 7t in imam kljub temu vsake toliko časa kar precejšen rjav izcedek, še posebej če grem na daljši sprehod ali kaj podobnega. Meni je moja G rekla, da sam občasen rjavkast izcedek ni tako kritičen, dokler ni krvi in pa kakšnih bolečin. Mene nič ne boli, ves čas pa mi je prav fino slabo. Na zadnjem UZ je bilo vse ok, povni UZ imam pa šele čez dva tedna :zmeden: Tako da, dokler ne bo hujšega in nobenih bolečin, ne bom delala panike. Sem imal poleti ss in je proti tistim krvavitvam in bolečinam, ki so jih spremljale, tole prava milina. Upam, da bo pri vseh vse lepo potekalo še naprej. Držite se punce in :angel:za vsa. Lp, V.:rozica:
|
|
|
|
rjavi izcedki kljub dabrsotonu 1.12.2004 13:00:47
|
|
|
|
pravljica
|
jaz imam "kao" bolečine...kot pred menstruacijo...sam to bi naj blo, tak da ne kompliciram...a bi mogla? a je mela oz ima še katera hematom???
|
|
|
|
rjavi izcedki kljub dabrsotonu 1.12.2004 13:11:21
|
|
|
|
petrca 26
|
ojla hvala k sta mi odgovorile tko hiter sem komi cakala na odgovore. jst sem imela tud ss aprila tko da me je zarad tega se bl strah.amapk ok no treba je mislt pozitivno. kdaj mate naslednje preglede?jst ga mam 6.12. komi cakam . ok drzte se pa se kej napista ker mi je full dolgcajt :angel:
|
|
|
|
rjavi izcedki kljub dabrsotonu 1.12.2004 14:01:13
|
|
|
|
eva1
|
No jaz sem imela rjav izcedek od 5 -8 tedna! jemala sem dabroston 2x1 tableto, pa izcedek kljub temu ni ponehal! Po 14 tednh sem nehala jemati dabroston(v 7t), krvavitev pa je sama od sebe ponehala v 8 tednu! Tako da le pridno počivaj, in misli pozitivno in bo vse ok! Lp, Eva 25t in :duda: :modri:
|
|
|
|
rjavi izcedki kljub dabrsotonu 1.12.2004 16:01:14
|
|
|
|
neža76
|
Petrca naj te potolažim, tudi jaz sem imela rjave izcedke, vse od začetka, dobila sem dabroston (3x na dan) pa ni bilo nič bolje, tudi krvavela sem, tako da sem šla na urgenco! No plod se je razvijal, srček je bil viden, tako da sem v 12 t in upam da bo vse ok! Rjavi izcedki pa so nehali v 11t! Držim pesti zate! Neža76
|
|
|
|
rjavi izcedki kljub dabrsotonu 2.12.2004 9:48:56
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj! Jaz sem bila v isti situaciji kot ti in mi je G pojasnil, da Dabroston ne more preprečiti izcedka, tako, da se le - ta lahko pojavlja kljub tabletam. Meni se je to vleklo vse do konca 3 meseca, vmes sem celo krvavela:(, pa je zdaj za enkrat vse bp (moram potrkat) ;). Držim pesti, da bo pri tebi tudi vse v najlepšem redu. Aja, pa še to; G mi je rekel, da lahko do izcedkov oziroma krvavitev lahko pride tudi zato, ker je nožnica bolj občutljiva, sluznica je tanjša in se lažje poškoduje, lahko pa imajo "prste vmes" tudi hormoni. lp Sončnica:sloncek:
|
|
|
|
rjavi izcedki kljub dabrsotonu 2.12.2004 11:09:49
|
|
|
|
petrca 26
|
zivjo punce hvala vam za vase tople besede in pozitivne misli ste me full pomirile. zdej bomo pa vidl kaj bo rekla ginekologinja v ponedeljek zaenkrat se vse razvija tko kot bi se mogl, uhhh komi cakam na UZ. Drzim pesti za vse nas pa se kej se oglaste kako je z vami in vasimi pregledi. Lp Petrca :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?