|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavi izcedek
25.9.2007 8:37:53   
medika1
Drage moje!
Ker sem zelo zaskrbljena se obračam na vas.Sem v 9 tednuuser posted image . V petek sem bila pri svoji g. Z otročkom je bilo vse v najlepšem redu. Ker mi že leto dni ni naredila PAP testa mi ga je tokrat. Opozorila me je da se kak dan lahko pojavi krvav izcedek in da strah zaradi tega ni potreben. Vendar jaz imam po 4. dnevih še vedno rjav izcedek. Se vam to zdi normalno? Klicala sem spet svojo g. in je rekla naj še kaki dan ali dva počakam?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavi izcedek
25.9.2007 8:57:03   
katee
tudi jaz sem imela po PAPu rjavkast izcedek, ampak mi je naslednji dan izginil. V 8. tednu sem imela še enkrat izcedek, pa ni bilo nič narobe (sedaj sem v 26. tednu in z user posted image je vse ok). Počakaj še kak dan, če se ti pa ne bo umirilo, pa takoj nazaj h G.

(odgovor članu medika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2007 9:23:31   
Anonimen
Jaz sem imela od 4.T rjav izcedek dva meseca. Kiv je bil hematom. Sedaj pa že cartam 1 mesec staro deklico.

Samo brez panike. Ta še najbolj škodi.

Srečno!

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2007 10:37:20   
Naja30
Jaz bi verjetno poklicala G in vprašala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?